• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Santi] First Gallery

Status
Zamknięty.

Santi1551

Active User
Liczba reakcji
2
Witam. Wstawi? tutaj moje dotychczasowe prace,
jedne s? z ubieg?ego roku a inne aktualne,
Je?eli prace si? spodobaj? b?d? wrzuca? wi?cej mi?ego ogl?dania :D

Na pocz?tek te starsze :P

Tu ju? s? wszystkie aktualne. Dodam jeszcze, ?e zdj?cia s? z projektu nad kt?rym pracuj? Ohel the Left Tombs

Prosz? o wytykanie wszelkich b??d?w. Pozdrawiam

Odp: [Santi] First Gallery

Tak wi?c na starcie powiem ci ?e nie wszytkie ?eczy pasuj? do czego?. Popatrzmy tak ostatni screen, Te drewniane pod?o?e tam nie pasuje. Drzewka s? walni?te wsz?dzie gdzie mo?na. Wida? gdzie niegdzie puste miejsca.
6/10
Pozdrawiam

Praca s?abo zrobiona, wida? perfidny AutoBorder! Tamta paj?czyna tam nie pasuje gdy w pobli?u nie ma paj?k?w. Wodospad te? s?abo zrobiony.
Na ostatnim SS ten ground tam nie pasuje i wida? ?e ta g?ra jest niedoko?czona.
Ocena 1,5/10.

Jak dla mnie prace s? zajebiste.
Oby tak dalej.
Pozdro ~~

Widz? ?e wstawienie prac tutaj by?o g?upim pomys?em.
Teraz widz? ?e S? na tym forum tylko idioci kt?rzy potrafi? jedynie powiedzie? " do dupy, SPIERDALAJ!!!"
Nie wiem czy ktokolwiek zauwa?y? ?e napisa?em aby wytyka? mi b??dy. Sorry ale nie widz? powodu abym dalej wstawia? tutaj prace skoro nie znalaz?a si? ani jedna osoba kt?ra by powiedzia?a co jest nie tak
Volian powiem ci tylko tyle Poka? mi swoje prace bo skoro da?e? mi tak? ocen? to znaczy ?e kompletnie nie potrafisz mapowa?. Najgorsi mapperzy dostaj? oceny 3/10, a ty mi z takim g?wnem wyskakujesz?? Pierdol sie.
Je?li znajdzie si? kto? inteligentny kt?ry czyta to co napisa?em to prosz? o pokazanie b??d?w, je?li nie wypierdolcie ten temat do kosza bo i tak mi nie pomo?ecie. Nara

Status
Zamknięty.
Do góry