Saphira Thread

Gratulacje, tw?j mlvl mo?e nie jest du?y, ale zawsze co?;] Ka?dy jako? zaczyna?...

Musze troche od?wierzy? temat. xD

Tutaj awans w lvl, m?j kumpel pomyli? si? nie w pore. xD

Ostatnia edycja:
Musze jak zwykle odswierza?... Niech kto? do??czy... No plax. xD
--------------------------------------------------------------
Awans na 16 lvl:

<ODSWIERZAM>

Kolejny awans w lvlu... M?j kumpel, ten na ss, zaprowadzi? mnie na guardy... Mia?em wtedy wielkiee lagi, a ten m?wi?, ?e i tak nie padne... xD

Eh... Poprostu BOSKO.!
Ja sobie normalnie z kumplem expi?em, a tu przychodz? 2 pk, jeden 50 palladyn, drugi 38 sorc...
Zaczeli nas atk, ja zacz??em ucieka?, oczywi?cie mnie musia? goni? akurat ten 50 palladyn -.-
Prawie bym uciek?, gdyby nie to, ?e nie mia?em ?opaty... Kaza? mi p?aci? EQ, kumpel mi napisa?, ?e on zap?aci?, i go juz nie atakowali... No wi?c by?em g?upi, i da?em mu ca?e EQ...
Potem, zeczywi?cie mnie nie deda?, ale bloka? mnie, ?ebym nie m?g? uciec przed dwarfami itp... W ko?cu wysz?o tak, ?e dedn?? mnie rotworm.!
Zosta?em przeteleportowany do Thais. Oto aktualny stan mojej postaci:

PS: Mia?em przed tym 18 lvl, i tylko 50 % brakowa?o do 19... Jak myslicie, co mog? teraz zrobi?? Zmieni? miasto? Wraca? to Kazz? A mo?e ju? nie gra? w tibie??

@Up

Ehh... Bardzo mi przykro, niestety takie s? serwery PvP, ostatnio na Kyrze dedli mnie na Fibuli... Moim zdaniem nie przestawaj gra?, mnie zawsze jak dedn?, to sobie robi? par? dni przerwy;]

Ehh... Nie oni mnie zabili..
Na tibia.com pisze, ?e zabi? mnie rotworm... Blokali mnie, ?eby mnie soldy itp zabi?y...
No trudno...;/

No No Fajnie wam idzie...
Moze i ja zaczne grac na tym swiecie...
Ale Na Dzien Dzisiejszy Mam dosyc Swiatow PvP! :(
Pozyjemy Zobaczymy! :)

No widze ze ladnie wam idzie ;o
Oby tak dalej, zycze jaknajwiekszych awansow i milej,przyjemnej gry.
Pozdrawiam/Moking

i kolejny temat z zycia rl tibi i nie widze zadnego PK !!! ludzie co wy tam robicie!? caly czas expisz ? skilasz ? nuuudy w UJ ;] narazie maly lvl to zadnych ciekawych expow , hunt?w , qest?w wiec jak dla mnie nic nadzwyczajnego ... wbijcie se na temat koko albo m?j to popatrzycie na fajne ssy ;]

nice

nice

Nice fotki ;) jak bym mia? ocenia? to jako? 7/10 ;).

Ja bym im nie dawa? eq, chyba ?e by?cie mieli 30~ lvle i by?o by co straci?.
Przecie? jak by?cie padli to by wam wypad? 1 max 2 items ale nie ca?e eq i by?cie odrobili straty.. ;)

@topic
GZ lvl i go go 100 :X

Odp: ~~Largos and friends~~ /\Saphira/\

??abo ci idzi? z eq ale my?le ?e si? poprawi ?ycze dalszych sukces?w i wiencej fotek

Musze od?wierzy? temat. xD
Mia?em strasznie du?o przerw w graniu, nie do?c, ?e mi sie nudzi?a tibia, to potem wakacje itp...
Powoli juz zaczyna?em gra? w Otsy, ale jednak strasznie nudno jest na otsach. ;(
Dlatego te?, po 3 tygodniowej przerwie powr?ci?em na rl. ;D
Pierwsze, co zrobi?em, to nabi?em ten 22 lvl. =D

Tutaj macie screena:

Nie no pogratulowa? koledze na screenie angielskiego...

Best friends - Najlepsi przyjaciele
Best friend - Najlepszy przyjaciel/kolega.

#topic
Gratuluje, i powodzenia ?ycze. Mam nadzieje ?e nie zniech?cisz si? do grania.

#Up
E tam, nie czepiaj sie szczegul?w. ;D
Ka?dy mo?e pope?ni? b??d...

Back
Do góry