- Liczba reakcji
- 0
si? znamy?
I o co chodzi z tym tematem za?o?onym wcze?niej? W?a?nie szkoda, ?e zosta? zamkni?ty i nie mog? tam odpowiedzie?. Moderator uzna?, ?e otrzyma?e? odpowiedz peln? ale nie... niestety nie bo to pytanie by?o skierowane raczej do mnie tak? ...
Niewa?ne. Ale wyskoczy?e? z tym tematem
A? przytka?o... Fakt gra?em kiedys na Kyrze... Ale to tak dawno by?o i wybacz, ?e Ci? nie pami?tam. Opisz dok?adnie co gdzie i jak.
2nd Pytanko ju? do reszty (prosz? moderator?w aby nie zamykali tego tematu gdy kto? mi odpowie tylko na to pytanie, dzi?kuj?):
Czy jak trenuj? z czarownikiem, kt?ry rzuci? zakl?cia MONK, w kt?rego ja bij? kamieniami albo w??czniami, oboj?tnie to mog? czmychn?? do domku (zak?adamy, ?e mam premium konto i domek oczywi?cie) albo do innego saint place np. DEPO? Dzi?ki
PS: mo?ecie otworzy? stary temat? Dzi?ki
I o co chodzi z tym tematem za?o?onym wcze?niej? W?a?nie szkoda, ?e zosta? zamkni?ty i nie mog? tam odpowiedzie?. Moderator uzna?, ?e otrzyma?e? odpowiedz peln? ale nie... niestety nie bo to pytanie by?o skierowane raczej do mnie tak? ...Niewa?ne. Ale wyskoczy?e? z tym tematem
A? przytka?o... Fakt gra?em kiedys na Kyrze... Ale to tak dawno by?o i wybacz, ?e Ci? nie pami?tam. Opisz dok?adnie co gdzie i jak.2nd Pytanko ju? do reszty (prosz? moderator?w aby nie zamykali tego tematu gdy kto? mi odpowie tylko na to pytanie, dzi?kuj?):
Czy jak trenuj? z czarownikiem, kt?ry rzuci? zakl?cia MONK, w kt?rego ja bij? kamieniami albo w??czniami, oboj?tnie to mog? czmychn?? do domku (zak?adamy, ?e mam premium konto i domek oczywi?cie) albo do innego saint place np. DEPO? Dzi?ki
PS: mo?ecie otworzy? stary temat? Dzi?ki
| Notka moderatorska: |
| Odpowied? udzielona, zamykam |