sasanek czy my...

Status
Zamknięty.

kapajunior

New User
Wrzesień 12, 2011
Liczba reakcji
0
si? znamy? o.O I o co chodzi z tym tematem za?o?onym wcze?niej? W?a?nie szkoda, ?e zosta? zamkni?ty i nie mog? tam odpowiedzie?. Moderator uzna?, ?e otrzyma?e? odpowiedz peln? ale nie... niestety nie bo to pytanie by?o skierowane raczej do mnie tak? ...

Niewa?ne. Ale wyskoczy?e? z tym tematem :D A? przytka?o... Fakt gra?em kiedys na Kyrze... Ale to tak dawno by?o i wybacz, ?e Ci? nie pami?tam. Opisz dok?adnie co gdzie i jak.

2nd Pytanko ju? do reszty (prosz? moderator?w aby nie zamykali tego tematu gdy kto? mi odpowie tylko na to pytanie, dzi?kuj?):

Czy jak trenuj? z czarownikiem, kt?ry rzuci? zakl?cia MONK, w kt?rego ja bij? kamieniami albo w??czniami, oboj?tnie to mog? czmychn?? do domku (zak?adamy, ?e mam premium konto i domek oczywi?cie) albo do innego saint place np. DEPO? Dzi?ki

PS: mo?ecie otworzy? stary temat? Dzi?ki
Notka moderatorska:
Odpowied? udzielona, zamykam

Odp: sasanek czy my...

w domkach jest no pvp, wi?c nie zranisz ?w monka, o ile o to chodzi ...

si? znamy? o.O I o co chodzi z tym tematem za?o?onym wcze?niej? W?a?nie szkoda, ?e zosta? zamkni?ty i nie mog? tam odpowiedzie?. Moderator uzna?, ?e otrzyma?e? odpowiedz peln? ale nie... niestety nie bo to pytanie by?o skierowane raczej do mnie tak? ...
Niewa?ne. Ale wyskoczy?e? z tym tematem :D A? przytka?o... Fakt gra?em kiedys na Kyrze... Ale to tak dawno by?o i wybacz, ?e Ci? nie pami?tam. Opisz dok?adnie co gdzie i jak.

Kolega sasanek u?y? [.you] tak aby ka?dy u?ytkownik widzia? sw?j nick w nazwie jego postu, wi?c to raczej nie by?o pytanie skierowane tylko do ciebie.

MONK, w kt?rego ja bij? kamieniami albo w??czniami, oboj?tnie to mog? czmychn?? do domku(...)albo do (...)DEPO? Dzi?ki

PS: mo?ecie otworzy? stary temat? Dzi?ki
Odpowied? w tamtym temacie zosta?a udzielona i to w nadmiarze. Nie widz? powodu by otwiera? go ponownie. Co do Twojego pytania to mo?esz atakowa? summony i nie pojawi Ci si? czaszka dop?ki nie zrobisz czego?, co zada obra?enia graczom. Zabija?em nieraz summony graczom na pvp i nigdy czaszki za to nie mia?em, wi?c i Ty nie b?dziesz mia?. Uwa?aj aby, ?eby samego gracza nie zaatakowa? ^^

Dzi?ki, chodzi?o mi dok?adnie o to, ?e stoj? przed domkiem i:

1. Jestem w party z graczem czarodziejem i bij? jego monka... Przychodzi PK i mog? uciec do domku? Atakuj? Monka tego gracza.

2. Atakuje bez party monka- to pewnie to samo co wy?ej

3. Zaatakuj? gracza ale w party i nie pojawi si? czaszka - moge uciec do domku?

Dzi?ki i pozdro

Hahaha z tym nickiem to si? nabra?em xD

1. Jestem w party z graczem czarodziejem i bij? jego monka... Przychodzi PK i mog? uciec do domku? Atakuj? Monka tego gracza
Nie jestem na czasie z najnowszymi zasadami pvp(o ile od testserva 9.0 by?y jakie? zmiany) ale raczej mo?esz.
2. Atakuje bez party monka- to pewnie to samo co wy?ej
Tak w?a?nie bi?em ludziom i nie mia?em skulla.
3. Zaatakuj? gracza ale w party i nie pojawi si? czaszka - moge uciec do domku?
Nie wiem. Radzi? bym u?y? jakiego? chara 8 levela w celach testowych. Puszczanie czar?w jak 'exori vis', 'exana ina', u?ywanie desintegrate rune, field/bomb run, chyba destroy fielda powoduje stan 'pzblock', wi?c odradzam. Samo zaznaczenie/odznaczenie kumpla z party mo?e(przynajmniej kiedy? mog?o) narzuci? pzblock na max 5 minut.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry