Satanic Messiah-Troll on Calmera

Bounty Hunter

Active User
Wrzesień 11, 2010
Liczba reakcji
22
Niech b?dzie pochwalony Jezus Chrystus.
Witam was w moim skromnym temacie, gdzie b?d? umieszcza? screeny mojego s?it chara, jestem po banie, nie mam PACCa wi?c narazie screen?w z awansu nie b?dzie :/, b?d? za to screeny z dawk? humoru (chyba...) czasami z jakimi? ma?ymi wypadami z newbie na czyszczenie quest?w.

Zapraszam ka?dego kto chce ze mn? pogra?, oczywi?cie na wej?ciu m?wi?, ?e item?w nie daje, bo nie mam kasy (brak PACCa), mog? pom?c w levelowaniu do 15/20 lvl, potem mog? pomaga? w questach oraz w trudnych sytuacjach ?yciowych (nie nie po?ycz? 1k).
No nie b?d? si? rozpisywa? kociaki, mrauu ;*

SS'y :/
cejot1.jpg

EQ:
cejot2.jpg

BP, SKILLE I DEPO
cejot3.jpg

OD TEJ CHWILI Oops MO?E WKLEJA? TU SKRINY :D

Odp: Satanic Messiah-Troll on Calmera

Hahaha
rzeczywi?cie bieda :)
bardzo ?adna posta? no i hardcorowy skil.
czekam na pacc i na screeny z awans?w/hunt?w :)
Go go 250 :)
zapraszam do mnie :P

No widz? Bounty, ?e i ty odda?e? si? urokom Tibii, ach, ?liczna posta?, ?liczne przedmioty, aby? tylko mia? zapa? do gry. Jak na ten poziom to rzeczywi?cie bieda, jednak tak? postaci? bardzo szybko zarobisz : )

Powodzenia.

ee a dasz co?? bo u mnie bida
?adny char, d?ugo bi?e? taki lvl i ile pacc?w musia?e? kupi?? Na czym expisz?

Expi?em 3-4 lata, nie pamietam ale duzo, z paccem to na kopalni hunce a bez pacca to dragon lairy, poh ;/.
@edit
Zobaczymy czy co? ci dam, najpierw powiedz, czy grasz ;d.

To tak, na pocz?tku pozdrawiam mame, tate, babcie, dziadka, i 2 siostry i 2 babcie i dziadka i wszystkich. Rydzyka (Bounty Hunter - Rydzyk) dziewczyn? te?, bo jest fajna.

zaczynam gre, ten baran, da? mi ??cznie 130k i my?li ?e mu oddam :O ale, nadzieja matk? g?upich, wi?c nie mam zastrze?e? :D

1ss po zrobieniu postaci:
ggg.png

I 21 dyst :x
21dyst.png

"Dzienkuje i zapraszam do komentowania naszego temat?."

Ja ci kurwa dam nadzieja matk? g?upich, oddajesz ta kase cwelu, bo ci nie pomoge k?est?w robi?. Ofc, co do mojego chara, narazie nie ma zmian, tylko takie, ?e pozby?em si? 130k dla tego frajera, ale jak kupie pacca to w 2h b?d? mia? r?wnowarto?? tego x3 :P.

@Oops
Ty si? chyba z ???wiem na g?owy pozamienia?e? - 21 dist wbija? kamyczkami...
@Bounty Hunter
Nic ciekawego nie pokaza?e?, jedynie "maj?tek", jaki zdoby?e?.
Czy kupujesz pacc?
Na pacc expisz solo?

Oj ;] po zazdro?cic ;D Pi?kne itemy i te skille ! powodzonka ?ycz? w dalczym graniu! :)

Back
Do góry