What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Screeny z BT Eternal Kingdoms

Status
Not open for further replies.

Infinity

Senior User
Reaction score
102
Odp: Screeny z BT Eternal Kingdoms

Wygl?da, jak wygl?da.

Mapa: 9/10, nie jest perfekcyjna, jak niekt?rzy uwa?aj? _/.
Skrypty: Czy ja wiem :p. Niby s? fajne, ale lipa, ?eby klika? na co?, by atakowa?. Za du?o tego, jak to by?o, Battlefield, Naruto i Metina naraz. Po miesi?cu b?dziecie mie? max. 20 ludzi, bo ten "wielki" system ich zniech?ci.

C?? mam powiedzie?, przyszli ludzie z 1-10 postami i reklamuj? OTs'a, mo?e na pocz?tek b?dziecie mieli du?o ludzi, z tnet'a, ale p??niej... DDoS itp xP

Powodzenia :p. ;)

thorge

Active User
Reaction score
13

@UP
Zapewniam Ci?, ?e ten "wielki" system nikogo nie zniech?ci. Gra si? bardzo przyjemnie, a obs?uga nowych system?w jest idiot-friendly. W zale?no?ci od sytuacji mo?na walczy? r??nymi technikami, a nowy sys. skilli jest bardzo ciekawy. Dzi?ki niemu ma si? o wiele wi?kszy "wgl?d" na rozw?j swojej postaci.

Budi

User
Reaction score
0

Dorzuce cos ode mnie.
Fotka z serii 'dzieci sie nudza^^'
haawqe.JPG

hudypatyk

Active User
Reaction score
1

Mapa jest fantastyczna, od d?u?szego czasy obserwuje post?py prac nad OT i jestem pod wielkim wra?eniem! nareszcie kto? odszed? od praw "rl tibii"
i zrobi? co? nowego!
Wielkie gratulacje dla ca?ego TIMU za zaje***** robote!
CZEKAM NA START!

misq011

Advanced User
Reaction score
17

mapa super ! A te system skilli tez fajny! Tylko glupio ze komend? a nie ze tam by by?y + i - do dodania skilla :D
Ale gratz pomys??w i roboty 9,5/10
POZDRO misq

zenMen

User
Reaction score
2

Kolejny news z przygotowa? Eternal Kingdoms do oficjalnego otwarcia.

Kilka dni temu na ?amach forum projektu, administracja poinformowa?a o oficjalnym zako?czeniu Beta Test?w i przej?ciu w przed ostatni? faz? przygotowa?. W testach mia?o okazj? wzi?? udzia? blisko siedemdziesi?t os?b! co jak si? spodziewali?my da?o natychmiastowy rezultat i narzuci?o ogromnego tempa przy wprowadzaniu poprawek. Dzi? jeste?my na etapie wyko?cze? balansacji, ostatnich poprawek w mapie i t?umaczeniu.

Ostatnia faza - pr?ba generalna co raz bli?ej, jak informuje zarz?d projektu, czas do 'stress testu' w przybli?eniu to 2-3 tygodnie, a wraz z nim dwa ogromne kontynenty, 4 stolice, prawie p??-tysi?ca wolnych domostw, wielow?tkowe questy, unikatowe systemy rozwoju postaci, rozbudowane drzewo profesji, zaawansowane systemy: summonowania, teren?w gildijnych, czy wreszcie mo?liwo?? aktywnego udzia?u w rozwoju w?tku fabularnego na serwerze!

Tak og?lnikowo prezentuje si? 'to co dzi? i jutro'. Ku ko?cowi tej notki pragniemy podzi?kowa? wszystkim testerom za po?wi?cony czas i przys?u?enie si? rozwojowi projektu!
Zapraszamy r?wnie? na nasze forum i branie aktywnego udzia?u w dyskusjach.

Whales Entertainment.

Forum:

Notka moderatorska:
Temat zamykam na pro?b?.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.