• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[seab]Vexoria.net, by seabis ^^

Status
Zamknięty.
Odp: Vexoria.net, by seabis ^^

praca nad update wrze:

sklepik2.png

Wykonie po prostu ?wietne wszystkie dodatki dopracowane po prostu ?wietnie.
Ocena 10/10.

Temat powi?ksza swoje rozmiary, dlatego postanowi?em przenie?? go do galerii ; )

Odp: [seab]Vexoria.net, by seabis ^^

Screeny, kt?re ukaza?e? s? na wysokim poziomie. Od razu mi si? spodoba?y.

Zar?czam, ?e znawczyni? nie jestem, ani nic w tym stylu. Po prostu wiem jakie s? mapy i jak je ocenia?. Twoje prace s? akurat bardzo ?adne, pomys?owe i unikalne. U?ywasz du?o element?w, kt?re s? przepi?kne i rzadko spotykane, co jest oczywi?cie plusem. No nie mam si? do czego przyczepi?.

Prace maj? ten styl, s? na bardzo dobrym poziomie, musz? przyzna?, ?e jedne z lepszych jakie widzia?am. Przy okazji zach?ci?e? mnie do gry na ots.

9/10 pozdrawiam :).

Czekam na co? nowego, co? co b?dzie na prawde godne podziwu, a gdy to zobacze powiem "holy shit". Wszystkie Twoje prace opieraj? si? na ma?ym rozmiarze, zwyk?e 10x10 aka 16x16 i cz?owiek staje si? mapperem.

Nie toleruje r?wnie? ostatnio map, kt?re zdj?cia prezentowane s? prosto z gry, nadaje to sztucznego klimatu, kt?ry do?wiadczony mapper wyczuje i zha?bi. Zr?b co? wi?kszego!
My?le, ?e warto pr?bowa? nowych do?wiadcze?, a nie ca?y czas posuwa? si? na mapach 5x5.

Pozdrawiam!

Stwierdzam tak samo jak pan up.Przesta? robi? ma?ych map!Zr?b co? epickiego miasto,fortece lub katakumby co? co mnie powali!Ale je?li mia?bym ocenia? to 9,5/10

P.S to m?j 30 post :)

bardzo ?adne mapki.. podobaj? mi si? :lol: te?chyba zaczne cos probowac

super mapy ! Napewno dobrze si? wtopi? w klimat vexy ;]

Eem seabis, dlaczego tutaj nie dodasz, ?e inspiracja by Ethan?
Prace w miar? okej, lecz przyt?acza mnie ich rozmiar oraz to, ?e zdj?cia wykonywane s? w grze, b?d?my mapperami do cholery.
Pozdrawiam!

@up eee tam, ju? wsz?dzie praktycznie wspomnia?em ?e inspirowa? mnie ethan.....

dragony :

ghenovdragi.png

Nie podoba mi si? kszta?t tej g?rki, og?lnie wygl?da to do?? amatorsko. Dodatkowo, nie pasuj? mi taka g?rka na klimat dragon?w, jest to zbyt proste... od Ciebie oczekuje czego? lepszego.
Pozdrawiam!

Status
Zamknięty.
Do góry