Seabis is back

Status
Zamknięty.
Odp: Seabis is back

nie dla konkretnego projektu, bardziej dla osoby (paru ots?w), ta osoba to Sativa, mo?e znasz...

nie bardzo w ka?dym razie jakby? mia? chwile czasu to i mojej mapie przyda?by si? dobra r?ka :P

A wi?c kolejna praca , kolejna krytyka by me. :D
--
Praca jest ?adna , lecz po co ten torch tam ?
Przecie? ?wiat?o pod wod? nie powinno dzia?a? , a do tego pochodnia . <pokerfejs>
Te kamyczki obok statuy te? psuj? ca?y efekt.
Za bardzo nie ma tu co ocenia? , bo to jedynie skrawek.
8/10

Czekam na wi?cej . :D

To zaczn? od tych nowych prac, i praktycznie na nich sko?cz?. Prace s? bardzo ?adne i niema nic do zarzucenia. Border bug nie rzuca si? a? tak w oczy, jednak co? cz?sto masz te drobne bugi. Tylko niech to nie zepsuj? mojej oceny - 10/10.

Witam!
Jak zawsze Seabis tworzysz co? czego nigdy na oczy nie widzia?em i dlatego twoje prace najbardziej mi si? podobaj? i cz?sto wzoruj? si? na twoich pracach, tak szczerze m?wi?c.
Do twoich prac nie mam ?adnych zastrze?e?, po prostu a? warto popatrze? czasami... . :]

Pozdrawiam!

Nie wiem czemu, ale wkurwia mnie ten fakt, ?e robisz ca?y czas te same lokacje, posiadaj?c taki mistrzowski talent i zdolno?ci. Moim zdaniem, powiniene? tworzy? wielkie pa?ace, pola bitwy (okopy) i inne tego typu du?e rzeczy. Takie 3-screeny, to nic, a wiem, ?e sta? Ci? na wiele. Zdj?cia in-game to nie wszystko.

demce-ambera2.png

demce-ambera3.png

Bardziej przypomina mi to expowisko dl, a nie demon?w :<

Prace ?adne, ale wiadomo jak to jest w in-game. Mo?e dodasz pare zdj?? z map edytora?
: )

Podoba mi si? Tw?j styl, dobry dob?r element?w, estetycznie wszystko wykonane.
Chcia?bym u Ciebie w temacie zobaczy? jakie? miasto i expowisko, ale nie na pokaz, tylko takie, na kt?rym z ?atwo?ci? przebiega?oby si? swoj? postaci?.

Og?lna ocena : 8/10.

Regards,
Xanosta

@up Uwierz mi wsz?dzie na moich expach da si? przebiec bez przeszk?d, one tylko wygl?daj? na zbytnio 'napakowane', a w rezultacie wszystko jest "walkable"

btw. nowe

sellpyre5.png

O, kolejna ciekawa praca, miejsce. Pierwszy raz widz? tak dobrze dopracowany
"kawa?ek podziemia". Troch? dziwnie wysz?a fontanna, ale pomys? z "schody>dziura" jest dobry. C?? ja mog? pisa?.. jest ?wietnie.

Regards,
Xanosta

Stary tutaj nie ma co za wiele komentowa? jeste? konkrety twoje mapy s? dopracowane w najmniejszych szczeg??ach. Wszystko jest doskonale wykonane. Nic doda? nic uj??.
images

Zajebi?*** borderujesz! ?adny styl tworzenia budynk?w i ?cie?ek, tylko w tych podziemiach ma?o wida? bo s? ciemne.

Bardzo mi si? podoba Tw?j mapping, lecz jak patrze na to jak ja mappuje, a jak Ty to mi, a? si? odechciewa mappowa?, bo m?j poziom w por?wnaniu do Twojego jest zerowy.

Bardzo fajne prace 10/10
I witam Spowrotem :)

Dla kogo zn?w mappujesz? Dla siebie czy dla kogo? Nic dziwnego nie widz?, ale mi si? podoba. Prosi?e? o to i masz moj? zajebist? wypowied?. Your gallery is awesome, sweet, great, nice. Create.. Create next..

dla siebie, pozatym gacie sobie ch?opcze poluzuj bo wida? ?e kom?rki neuroglejowe ci zbytnio wymiera? zacz??y...
btw. nowe

sellpyre7.png

No fajnie ci te mapki wychodz?, bardzo mi si? to podoba.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry