Seabis is back

Status
Zamknięty.
Odp: Seabis is back

sellpyre8.png

Ku*wa prawie na ka?dej stronie twojej galerii widz? podziemia. Zr?b co? cz?owieku z architektur? taki np. Pa?ac albo co?. To ju? jest nudne , po co poraz kolejny wstawiasz screen z rotworm?w :?

W tych podziemiach jest ciemno jak w dupi* i nic nie wida?, podziemia pi?kne ale za du?o troch? tego, zr?b jakie? g?ry czy co?.

Witam.
Kolejny raz wrzucasz screena z rotworm?w kt?ry tak naprawd? nic nie przedstawia.
Podoba mi si? ten kamie? na kamieniu. Poka? co? innego!
Pozdrawiam!

Bardzo fajne prace i styl :)
W podziemiach troch? ciemno, ale jak na in-game fajnie wysz?o :)

Na oko wida?, ?e nie od dzisiaj mappujesz. Wyrobi?e? ca?kiem dobry styl, lecz wydaje mi si?, ?e nie dajesz 100% z siebie. Sta? Ci? na wi?cej, jednak?e chcia?bym w 70% mappowa? jak ty. Gratulacje poziomu. Ocena 9/10, bo jednak my?l?, ?e dasz rad? lepiej tworzy? mapy.

Jak ka?da inna praca jest ciekawa, urozmaicona r??nymi detalami. Nic doda?, nic uj??.
Podoba mi si?. Tak, jak wy?ej - wyrobi?e? sobie sw?j styl, ale wiem, ?e sta? Ci? na wi?cej.
Pozdrawiam.

Jak to uj?? Mix Deam, uznaj? Ethana za Polskiego Boga mappingu, jednak tak nie jest. Wydaje mi si?, a raczej na pewno, jeste? du?o lepszy, bynajmniej w waszych ostatnich pracach. Mapy ciekawe, ?adna detalizacja, nie jest przesadzona, co mi si? bardzo podoba i lubuje. Powiem Ci, najch?tniej widzia? bym Ciebie, w?a?nie jako nauczyciela mappingu, na tym forum.
Gratulacje poziomu, w mappingu!

#up
FAKT! Ethan nim na pewno nie jest co prawda jest dobry mimo ?e ma nie wiele lat
i wie co i jak,nie przesadza zbytnio z dodatkami i nie u?ywa auto-b.Wiele polak?w jest takich jak on !!!
Wracaj?c do twoich prac ju? je ocenia?em i zdania co do ostatniego postu nie mam w?tpliwo?ci.

Poziom mappingu u ciebie jest wysoki.

wznowienie pracy...

Pyre Przysta? i Pyre podziemia

Pyreremake2-1.png

pyreremake3.png

Podziemia pod now?, custom wysepk?

newisland1.png

newisland2.png

Mapy jak zwykle ?adne, nic doda? nic uj??, czyli jak zawsze. Trzeba tylko si? uczy? od Ciebie.

Ostatnia edycja:

Dawaj co? innego, no nic nie mam do tych rotworm?w, s? pi?kne , detalizacja i te mostki mmmm.. Ale tego ju? za du?o dawaj co? innego co? co wszystkich zaskoczy daj co? zwi?zane z zim? , pustyni? ; p

Powtarzaj?ce si? motywy, kt?re wr?cz wpierdalaj? nud?. Umiesz co? innego, ni? podziemia, kt?re jak ka?dy wie, ?e dawno si? przejad?y.. szczeg?lnie w Twoim wypadku.

nie moja wina, jakie zam?wienie taka praca -.-

Sea serpenty

ereth1.png

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry