Seabis - reaktywacja.

Status
Zamknięty.

seabis

Active User
Październik 29, 2010
Liczba reakcji
19
Par? s??w wst?pu.

Zaczne moze od wyra?enia swoje zszokowania faktem, i? dalej posiadam konto na tym jak?e uznanym forum. Fakt ten z?o?y? si? z moim powrotem do map po przerwie. Po moim ostatnim wyst?pieniu porzuci?em to forum, chcia?bym sprawdzi? czy zasz?y tu pewne zmiany...

Czas na screeny:

THAROV1.png

THAROV2.png

THAROV5.png

THAROV6.png

newisland3.png

sellpyre7.png

sellpyre8.png

ereth3.png

ereth6.png

ereth26.png

ereth27.png

Odp: Seabis - reaktywacja.

Mi?o?niku Gothica, widzia?em ju? wiele tych samych prac co przedtem pokazywa?e? w poprzedniej galerii, ale dragi i t? wiosk? nie widzia?em. Wi?c je?li mo?esz to przejd? do oceny Twoich wypocin, so :
1. Dragi.

Praca na sam widok wydaje si? zajebista, pe?na detalizacja terenu. Co najbardziej, to samo ?e nie napierdalasz tam od chuja dodatk?w, co kiedy? robi? Fluos czy wiele innych mapper?w jego pokroju. Ocena 9,5/10

2. Wioska aka Beliar Village :

To samo, detalizacja zajebista. Pokaza?e?, ?e lepiej mappujesz i w?a?nie to tutaj udowodni?e?. Ocena 8,5/10

3. Bagna :

Nic specjalnego, to samo co ja stosuj?, tylko tyle ?e jest inny styl border?w.
Ocena 8,5/10

4. Gengia Hydry :

Poprosz? wi?cej screen?w, wtedy oceni?.

5. Rotwormy :

Ju? widzia?em nie raz, czy to na Otland, czy to tutaj. Ale jedno - ciekawe to jest.
Ocena : 9/10

6. Sea Serpents Cave :

Widzia?em ju? jeden taki tw?r w Twojej pracy. To za? jest dobre. Zabieraj si? za Atlantyd? z grafik 9.4. Ocena : 8,5/10

@up prosze bardzo:

ereth39.png

ereth32.png

ereth30.png

ereth25.png

+taki tam zapychacz
ereth17.png

Uda?o Ci si?, teraz mog? ocenic : No, no jestem pod wielkim wra?eniem ziomu?. Potrzebujesz to do czego?? Z ch?ci? bym skorzysta? z tego. Ocena 9/10

Co tu du?o gada?, masz talent do mappowania i powiniene? to wykorzystywa?. Szlifuj sw?j talent w miar? mo?liwo?ci a b?dziesz prawdziwym diamencikiem mappingu. Wszystkie prace mi si? podobaj?, cho? w pracy ostatniej z pierwszego postu urozmaici? bym to bagno.
Czekam na kolejne prace, powodzenia.

Regards,
Korzonek.

Uda?o Ci si?, teraz mog? ocenic : No, no jestem pod wielkim wra?eniem ziomu?. Potrzebujesz to do czego?? Z ch?ci? bym skorzysta? z tego. Ocena 9/10

ja nie, hexana z nich korzysta :>

Mapy wykonane na poziomie, ?adnie dobrane szczeg??y na prawd? dobra robota. Wida?, ?e du?o pracy w to w?o?y?e?, oby tak dalej.9/10

Super seabisek :D
Ja ju? dawno wiedzia?em o reaktywacji :D

Ostatnia praca bardzo na poziomie podoba mi si?, ?wietne kolorki, ?wietnie dobrane elementy. 10/10 brawo!

Kolejna praca na bardzo dobrym poziomie! ?wietne oby tak dalej. Wida?, ?e dopieszczasz szczeg??y.

Moim zdaniem prace s? na wysokim poziomie.
Bardzo mi si? podobaj?. Najbardziej ta drewniana wioska, jest to m?j styl.
?adnie rozmieszczona natura, i detale. Co? pi?knego.
Czekam na dalsze prace ! Mam nadzieje ?e b?d? tak samo ?adne jak te!

PS: Bierzesz udzia? w jakim? projekcie?

Ostatnia edycja:

@Que Aka Seud po co tekst pogrubiasz ?
@topic Praca ?adna niczego nie brakuje ale powiedzia?bym ?e du?o k?pk?w trawy
nawalone.

a ja bym wko?cu prosi? jakie? ss z rme ;) ka?dy teraz ju? robi ss tylko z tibi? inaczej si? patrzy na ss z rme a inaczej na ss z tibi, wi?c jakby? m?gl to prosz? bardzo ;) za te prace 7/10

Supeer mi si? podoba w ka?dym stopniu (:

bardzo ciekawie to wygl?da ;) ale prosi?bym na przysz?o?? aby dodawa? czasem jakie? ss z pozycji rme ;) mapujesz na wysokim poziomie ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry