• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

Wiekszosc z nich w Thais jest. Polecam Ci to miasto, poniewaz jest tam fajnie, a expi sie nie najgorzej.

Anvil napisał:
Dobra nubki, zach?cili?cie mnie ilo?ci? pejer?w.
Jakie miasto wybra??

Hmm, to zale?y od tego jak? profesj? wychodzisz. Je?eli jest to Sorc/druid to polecam Carlin. Spoko exp na goblinach i kasa nienajgorsza(kamyki) ;s

Mo?esz te? do Venore. Jest tam sporo Rotworm?w, a co za tym idzie i kasy sporo.

Wyjdziesz gdzie bedziesz chcia? i tam gdzie ci najbardziej pasuje.

Btw. Msg do mnie jak bede =p

Prosz? o rozpiske nick?w z TNP/ nick?w z gry/ i miast w kt?rych ?yjecie.

A wi?c prosze :d

~Nick w grze~~Nick na forum~~Miasto~
---------------------------------------
~Leet Fighter~~007przemek~~Thais~
~Palek Lord~~lotd.tp~~Rookgaard~
~Xemronn Tarr~~Xemronn~~Thais~
~Druid Leet~~Gudio~~Thais~
~Kyorah Giton~~Anvil~~Carlin~
~Geandric~~ziki~~Rookgaard~
~Vakalas~~Czepmion17~~Thais~
~Leet Street~~Dechalol~~Rookgard~

Masz Anvilu :d

Je?eli o kim? zapomnia?em to prosz? napisa? na pw lub w tym temacie :d

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Super, ?e wszyscy do??czacie = ). Gudio gratuluje Ci, ?e ju? wysz?e? z rooka. Teraz trzeba was jako? doda? do vip, chyba nied?ugo zape?nicie mi ca?? liste, ciesz? si? z tego.

#Anvil

Radz? ci i?? do Venore, super si? tam skilluje oraz zbiera kase.

#Jack

Mo?e powr?cisz do Tibii ? ; >

#Ci co graj?

Zg?o?cie si? po jakie? eq, trzeba zakupi? troche p set?w =p

#edit

Wiadomo, ?e Ci? pami?tam, przecie? jeste? kum

#edit2

Aaa, i jeszcze prosi?bym numery gg, tych co graj?.

Ostatnia edycja:
Super, ?e wszyscy do??czacie = ). Gudio gratuluje Ci, ?e ju? wysz?e? z rooka. Teraz trzeba was jako? doda? do vip, chyba nied?ugo zape?nicie mi ca?? liste, ciesz? si? z tego.

#Anvil

Radz? ci i?? do Venore, super si? tam skilluje oraz zbiera kase.

#Jack

Mo?e powr?cisz do Tibii ? ; >

#Ci co graj?

Zg?o?cie si? po jakie? eq, trzeba zakupi? troche p set?w =p

Dziekuje, ze o mnie pomyslales i wlasnie sie zastanawiam, czy nie powrocic. Wroci mi moj komputer z naprawy zo chyba dolacze do was i pogram przez wakacje.. Dziekuje za pamiec.

edit
to tak jak komp wroci to pogram sobie troszke przez wakacje, wiec odezwe sie na gg, jak cos.

Ostatnia edycja:
Nowy char: Kyorah Giton
Bo mi tamto konto zbugowa?o..
Moje gg: 5671079

Tego juz nie laska?

?lepy czy niewidomy?

Poziom 26 by? dzisiejszym celem. Wielki trud w?o?ony w przyciskanie kwadratowych klawiszy na klawiaturze zaowocowa?. Tak ,osi?gne?em cel.
Magowie ,wojownicy ,?ucznicy - to z nimi dzisiejszego poranka postanowi?em si? zmierzy?. Przykre wspomnienia utkwi?y w mej pami?ci. Uknu?em podst?pny plan i pod os?on? nocy zakrad?em si? do jednego z pot??nych mag?w ,kt?ry poprzedniego ranka pr?bowa? mnie zg?adzi? - ?w pr?ba powiod?a si?. Zosta?em teleportowany do ?wi?tyni ,lecz z obni?onym poziomem do?wiadczenia ,umiej?tno?ci? pos?ugiwania si? mieczem jak i parowaniem tarcz?. Tak ,wko?cu nadesz?a chwila na kt?r? tak d?ugo czeka?em. Zabi?em go! Tak dokona?em tego ! Mieszka?cy rodzimej wioski b?d? ze mnie dumni. Tak si? ko?czy dzisiejszy dzie? pe?en przyg?d jak i k?opotliwych sytuacji... ale to ju? innym razem.

Od dnia dzisiejszego b?d? zostawia? po sobie ?lad w postaci zwyk?ej notki opisuj?cej dzie? zmaga? z krwiorzerczymi pikselami (: Mam nadziej? ,?e Wam spodoba si? taka pr?ba 'wy?amu' spo?r?d innych post?w. Teksy te mog? zawiera? drobne b??dy ortograficzne jak i stylistyczne. B?dzie to te? forma treningu (szko?a si? zbli?a =o).
Zapraszam do ogl?dania ,jak i czytania.
Pozdrawiam.

@edit
B. dobry pomys? przemku (;

@topic
O mnie zapomnieli?cie nie super jeste?cie :(

Trza napisa? do Angel Of Distance po itanZ !11!!11111111111111!!!!!!!!!

xDD ?artuje ; f

nick : Leet Street//gg:234439//miasto: oczywi?cie ide do venore ;)

@down
To hunta na aldorze za?apiesz za warna xddddd

Ostatnia edycja:
#up
>.<

#Przemek
Bez Ciebie nie ma, co robi? ;<

@topic
Gratuluj? wszystkim ;) Non-pvp to dla mnie jaka? Kenia, ale wida? wam si? podoba ;) ?ycz? dalszych sukces?w.

Ps. Um?wcie si? na gg, bo warny polec? za takie dyskusje odbiegaj?ce od tematu ;<

@Andzia

Chcemy pozna? przygod? <lol2>

@Decha
Super, kolejny 'Leet' w rodzinie...

Ja b?d? boci? tzn. expi? za tydzie?, bo jad? jutro =D Wi?c powodzenia =D

dzis jeszcze na mainia wychodze :)

jak ja nie lubie swiatow z kolejkami

Secura;954, powodzenia / Andzia

@Decha
Spotkali?my si? zbieraj?c te jeba*e ?arcie x.X'

@Przemu?
Nie r?b z siebie elo, bo poprawi?e? po fakcie. Ty m?j nabku ;*
btw. graty, komu zajuma?e? obsidiana?

@up
O? l?l ja to w 5 minut przeszed?em mi kumpel 21 meata nazbiera? i styka?o xDDD

@offtopic
Jutro b?d? mia? Licencje BlackDProxy na calutki Rok, ale musz? czeka? na wersj? pod 8.2[1]..

@offtopic2
Ta ma?o pisze a tu 100 post ;)

To za?atwi? Ci bana ;] / Anv

Co tam, loguje i widz? Anvila - dobra zostaje. Wbi?em te par? procent i ss za 5 minut -.-
Super.

SS z SS'a xD

beztytulu.png

Hm, Anvil wbi? 8 lvl i chyba da ss zaraz =D

@Down
To pisz ?e robisz ss, bym si? nie wcina?
crayra2.gif

@Down
?al, mogliby napisa? w komunikacie ?eby za 20 minut wr?ci? ;s

Ostatnia edycja:
yay? =D

Oczywi?cie nabek musia? si? wbi? na screena. xP

@Up
?artuje, w?a?nie dobrze ?e si? wbi?e?. =D

Ostatnia edycja:
Nie no Anvil z Gudio wy to Elo jeste?cie, mo?e dodamy specjaln? rang? na forum ? =]. A to wogle to koffam was i s???ita?ne fotki 11/10 Anvil daj jakie? itemy ; d. Nied?ugo moje avanse.

Grr. Wkurzony po dedzie, zmieni?em miejsce zamieszkania i oto efekty ze skillowania:
beztytuuho6.png

Kolejny dzie? zmaga? zako?czony sukcesem. Tym razem nasz dzielny wojownik spotka? si? z nieumar?ymi. Walczy? wytrwale ,wyczekuj?c na nast?pny poziom do?wiadczenia. Chwile sp?dzone w ?w tombach - tak przez wielu nazywane podziemia w kt?rych przebywa?. Podczas wyprawy trafi? na r??nego rodzaju potwory zaczynaj?c od szkielet?w ,ko?cz?c na pot??nych i zarazem z?owrogich, jednookich beholderach. Natrafi? te? na niezwyk?e stworzenie. Uskrzydlone monstrum, barwy ciemno-zielonej spogl?da?o na naszego bohatera. Wpatruj?c w niego ?lepia tak krwisto czerwone ,a zarazem szukaj?ce wybawienia. By? to smok. Wojownik bez chwili wachania postanowi? si? zmierzy? z przeznaczeniem. Bez chwili wytchnienia macha? mieczem na lewo i prawo. Wko?cu bestia opad?a bezw?adnie na ziemi? - co oznacza?o ?mier? kolosa. Zostawi? po sobie ?lad w postaci pieni?dzy. Jednak dla naszego bohatera mia?o to warto?? sentymantaln?...

Zdobywanie poziomu magicznego to udr?ka ka?dego wojownika. Zar?wno m?odych jak i tych bardziej do?wiadczonych. Wypowiadanie niezbyt skomplikowanych czar?w leczniczych, tworz?cych ?wietlisty kr?g wok?? naszej postaci, zadaj?cych obra?enia czy te? lecz?cych z obiaw?w r??nego rodzaju trucizn to spos?b na awans w magicznym poziomie. Wojownik z wysokim ?w poziomem jest r?wnie szanowany jak ten co posiada umiej?tno?? parowania tarcz? czy te? pos?ugiwania si? broni? bia?? na poziomie wyr??niaj?cym si? spo?r?d innych rycerzy. Tak wi?c dzisiejszego poranka nasz bohater awansowa? na poziom magiczny r?wny cztery. Jest to niebywa?ym osi?gni?ciem w ?yciu naszego wojownika ,gdy? dzi?ki temu b?dzie m?g? u?ywa? zaawanasowanej technologi(i) pos?ugiwania si? runami leczniczymi.
Kolejny cel osi?gni?ty. Co b?dzie nast?pne? Poziom do?wiaczenia r?wny 28 czy te? pos?ugiwanie si? mieczem na poziomie 60? Dowiemy si? w nast?pnym 'odcinku'...

Pozdro xd

Do góry