• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

a o to i moja postac :)

wieko pomna chwila :D

19e8f32a0754301b.jpg

wyspa przeznaczenia :D

7878842e9fac7273.jpg

i ?wie?y awans

3b2654378c60dff8.jpg

Ostatnia edycja:
Hiho. Cosik odemnie.

16LvL
uo0001he2.jpg

Adv na 15 gdzie? umkn?? :<

#Anvil
Jakiego programu u?ywasz do przyciania tych zdj???

Pamietaj! To dopiero pocz?tek : )

Teraz ja xD!

By?o gor?co wi?c ...

Ludzie ju? nie maj? pomys??w na nicki ...

No w ko?cu !

Wyspa przeznaczenia : >

Free items by?y -.^

Profesja i eq : >

Ostatnia edycja:
Znowu ja ; D

5 Magic
uo0004ge9.jpg

Jak powiedzia?em tak zrobi?em:

17LvL
uo0005xw7.jpg

My?l? ?e 3LvL'e w jeden dzie? to dobry wynik?

Pozdro!

Ostatnia edycja:
no no no jeszcze kilka dni i bedziecie wymiatac :P gildie zaluzcie :P ubierajcie sie tak samo

lord.tp napisał:
no no no jeszcze kilka dni i bedziecie wymiatac :P gildie zaluzcie :P ubierajcie sie tak samo

Do za?o?enia gildii potrzeba 5 os?b z pacc. Albo 4, nie pami?tam.

elo, do??czam do was, zrobi?em chara na Securze, za niedlugo zaczynam gra?, tylko jak? profesje mi doradzacie??:) Palek or Kina, pom??cie:confused:
Nick Ptaku Of Secura

Ostatnia edycja:
Do??czam chyba Do was,ale nie b?d? wstawia? Fotek bo u mnie zawsze zdj?cie zajmuje ponad 1mb i nie mog? dodawa? :)
M?j Nick to : Goldscorpio :o
Pozdrawiam Paro.

Ostatnia edycja:
Do za?o?enia gildii potrzeba 5 os?b z pacc. Albo 4, nie pami?tam.

Z tego co ja pami?tam to 1 leader + 4 vice =q

#ziki

Jedno zastrze?enie. Dlaczego u?ywasz full ataku magiem? xD Sorry ale to jest powalaj?co ?mieszne ;P

'Za oknem deszcz ,a u mnie ona ona ona jest...' Z tymi s?owami na ustach dzielny wojownik wraca? z wyprawy. Potwory by?y silne ,lecz nie na tyle by uko?czy? jego ?ywot. Z?oto ,kt?re zdoby? podczas tej wspania?ej wyprawy okaza?o si? bezcenne. Teraz b?dzie m?g? kupi? nowe mikstury lecznicze ,jak i ekwipunek.
Wracaj?c do miasta uderzy? si? w g?ow? o pr?g jednego z domk?w. Straci? przytomno?? na kilka dobrych godzin. Czy kto? mu ukradnie ci??ko zdobyte z?oto? A mo?e straci jaki? przedmiot ze swojego ekwipunku? Ju? nied?ugo przekonamy si? o tym...

@Up
W godzinach szczytu 50~~+ A tak to nie natykam si? na kolejki.
@Przemek
Zapomnia?em : > Dzi?ki, ?e mi przypomnia?e?.
Zaraz zrobi? edit i adv na 10 lvl i 2 mlvl : >
Edit 1:
@Ptak~~
Prosz? u?ywaj opcji edytuj !
Wybierz palka, szybko nim skillujesz i ze skillami 50 ju? mo?na zacz?? dobrze expi?.

Ostatnia edycja:
a jak? mam profesje wybra???? my?la?em o palku lub knighcie
@up postaram sie :)

Ostatnia edycja:
...Budz?c si? stwierdzi? ,?e przespa? kilka dobrych godzin i nie straci? ?adnego z przedmiot?w ukrytych w jego plecaku. Po zdeponowaniu cennego z?ota w banku ,wyruszy? na ?owy. Nie by?a to byle jaka przygoda. Postanowi? zabi? kolejnego Smoka. Starannie si? przygotowa?. Kupi? mikstury leczenia i wybra? si? na staro?ytnego kolosa. Wyprawa ta by?a d?uga i mozolna. Po drodze napotka? na ork?w. Bez bitki si? nie obesz?o. Polecia?o kilka strza? z magicznych run i horda oble?nych, zielonych ork?w le?a?a martwa. Wko?cu dotar? do celu, wspio? si? po drabinie do le?a smoka. Po drodze napotka? jego zb??kane dziecie. Nie by?o innego wyboru ,musia? je zg?adzi? ,aby dotrze? do Smoka. Tak te? zrobi?. Z cia?a wypad?o kilka z?otych monet ,kt?re z dum? schowa? do plecaka. Z daleka ju? by?o s?ycha? w?ciek?? smoczyce ,taranuj?c? wszystko po drodze ,aby tylko dopa?? morderce jej dzieci?cia. Dzielny wojownik nie podda? si? ,wzio? g??boki wdech i po chwili ju? sta? oko w oko z potworem. Lecz?ce mikstury by?y pite ,jedna za drug? ,po ka?dym zioni?ciu Smoka. Wko?cu cia?o monstra opad?o bezw?adnie na ziemi? jak k?oda. Tak si? ko?czy dzisiejszy dzie? pe?en emocji w pikselowatym ?wiecie naszego bohatera...

Panowie prosze o ocenki zar?wno zdj?? jak i moich tekst?w =)

~Xemron

Dzi?ki za armor! =D

@Topic

SS'y:

xd.png

ddd.png

121212.png

21212.png

beztytulu2.png

beztytuluxdd.png

beztytulu11111.png

Na dw?ch ss wida? tibia auto - komentarze nie mile widziane, oraz light hack. Jebie mnie to ;-)

Ostatnia edycja:
Anvilek mia? dzisiaj bardzo nerwowy dzie?, wzloty i upadki..

Najpierw adv
beztytuuhj4.png

A potem kto? zlurowa? scorpiona kt?ry u?ar? mnie za 13.. Z 200 hp do 4 spad?o. I si? zatrzyma?o. :D
beztytuu1ye1.png

Do góry