• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

O to gratuluje wszystkim pan? up i w og?le takich avans?w. Teraz b?dzie si? dzia?o, Czempion pacc, a juz nie mog? si? doczeka?. :)

#up
S?ownik w d?o? ! "Pan?" prosze Cie we? jak masz pisa? takie b??dy to nie pisz wogule ;<

Ode mnie to ostatnie screeny... wr?ce do Was za oko?o tydzie? i codziennie b?de gra? z godzinke ,aby lvl nie sta? w miejscu.

Pos?uchaj ciszy
Zielone ??ki i ?any z?ote
ko?ysane ?agodnie wiatrem.
Harmonia koloru i ciszy cudownej.
Pos?uchaj jej przez chwil?.
Niech dotknie wn?trza twej duszy
i spokojem ogarnie tw?j umys?...

nono postarales sie :) eq ladne skille nie zbyt ^^ powinienes miec 65 + na tym lvlu ale looz :D moim zdaniem zamiast tego k arma b robe jak wczesniej mogles miec ....

@up:co?? knight blue robe?? Knight ma du?o cap, wi?c nie wiem po by mu by?o blue robe...

Cze??.

23LvL
uo0004vw0.jpg

24LvL : p
uo0005ka9.jpg

Ma?y trade ; )
uo0006ny5.jpg

Stan postaci - 17.07.08 r. 3k w banku + Crown helmet do sprzedania : p
uo0007ld0.jpg

Pozdro!

#up
Sp?jrz dok?adnie na m?j ostatni ss. Pokazane s? skile.

60/44...

Xemronn no juz eq calkiem calkiem :] Tylko obawiam sie ze przeplaciles troche za helmet on stoi chyba 6-7k :/

Screeny potem dodam...

Fajny Serv, ciagle najazdy...

21:58 Numerous Quara fins have been sighted in the seas around Liberty Bay.

jakie znowu s?abe?

jakie znowu s?abe?

czempion17 napisa?e? ?e Twoje fotki s? s?abe.to nieprawda szybko nabijasz lvl mo?e narazie masz troch? ma?y lvl(ale tylko troch? ma?y) ale szybko Ci idzie wi?c nied?ugo bedziesz mia? o wiele wi?kszy i wtedy ch?tnie zobacze te nowe fotki

czempion17 napisa?e? ?e Twoje fotki s? s?abe.to nieprawda szybko nabijasz lvl mo?e narazie masz troch? ma?y lvl(ale tylko troch? ma?y) ale szybko Ci idzie wi?c nied?ugo bedziesz mia? o wiele wi?kszy i wtedy ch?tnie zobacze te nowe fotki

NIe ma juz malego levela ;] Jakbys byl sprytniejszy to bys weszedl na tibia.com comunicity>characters>vakalas... Nawet kupi? sobie pacca ;p
Pierwsze fotki sa sprzed 2tygodni... Ale ty napewno ogladales tylko pierwsza strone

Ostatnia edycja:
Druid Leet pad?a na bocie. Pow?d: Auto Login - zaznaczone w auto attack nie atakuj gdy kto? si? pojawi na ekranie.. i sta?o si?, posta? pad?a.

Spad?y: Blue Legi
BP IH, BP Kasy :-P
Minus 15 k expa.

Nie przejmuje si? tym, tylko troch? martwi? mnie blue legi... i nie w??czam ju? nigdy wi?cej autologinu xDD

#edit
'Dzi?kuj? za wsp??czucie'

Poza tym do??czasz pod warunkiem ?e nie poddasz si? jak inni -.- :P

Ostatnia edycja:
Witam.
Bardzo temat si? rozwin?? i to najbardziej z wszystkich temat?w, wi?c ?ycz? dalszych sukces?w. Mo?e wybierzecie si? na jakiego? hunta ? :D. Ja jeszcze niestety kompa nie mam, w przysz?ym tyg powinien by? to prawdopodobnie do was do??cze.

Witam ja te? mam zamiar do??czy? po ostatnim haku za?o?y?em Druida na Aurea ale nudno samemu grac 0 przyjaci??

troche drogo 8.2k za Crus helma, Ogolnie screeny ok, ciekawsze niz reszta ktore tu widzialem.

Ok Screeny:

14lvl:

Help xD Stracilem na to troche czasu ale wieczorem (21.) bylo juz otwarte...

50 dist:

Do 15lvla zapomnialem zrobic screena... Sorki
Info: Dobilem go na zamknu Elvenbane kolo Ab

Elos xD Do??cze sie do tematu na 8lvl'u bo narazie mam 4 i nie ma za bardzo co pokazywa? -,-'

pzdr4 : Leet Fighter, Xemronn :P

Vakalas and friends life.

Vakalas and friends life.

gratuluje awansuw i czekam na nowe go go

Do góry