• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

No, no, jedziecie do 100... Vakalas gratuluje 37 lvlu;) A czy mo?esz pokaza? jakie masz skile?

m_lvl.jpg

302.jpg

quest.jpg

wand.jpg

xd2.jpg

Ostatnia edycja:
31.jpg

31 lvl :P

Moje aktualne eq siedz?ce i czekaj?ce na kolejne misje i przygody z potworami...
Blue legs - nie zak?adam ich bo spadn? <rotfl> a tak serio, na razie nie zak?adam bo nie potrzebuje a? tak du?o capa.

noo gz tematu widz? ?e si? rozwija ale jakie skille masz? bo z tego co widze nie pokazujesz ;P

widze ze expisz tam gdzie ja tylko ze ja z thais jak ktos gra na valori to ja xito utli

Nonono .

Widz? tu ca?kiem ?adne ss-y ;>

Niech ten temat dalej si? rozwija , jestem ciekaw dalszych ss-ow xD

Ostatnia edycja:
Dzi? w nocy zostawi?em bota na fibuli. Kiedy si? obudzi?em m?j licznik do?wiadczenia podni?s? warto?? o 40 tysi?cy. No, ale nie o tym mowa.

5 Mlvl.

#Ma?y edit (;
39lvl...

Ostatnia edycja:
Ja zaczynam tutaj gra? jutro albo jeszcze dzi? zrobie postac ^^ pallka szybko pujdzie lvl :D

#Baartu?

ja z Andrzejem cie jeszcze przegonimy^^ :D

Pozdro For

Vakalas ^^

Posta? Alinki:

3 lvl:

xd.jpg

4 lvl:

rotflmao.jpg

5 lvl:

lolx.jpg

6 lvl:

6vll.jpg

Anio?:

xddd.jpg

Wyspa przeznaczenia - nagrody:

haha1.jpg

(; Jebie mnie ?e kto? powie 'botter' ;-)
Ja botowa?em, nie Alinka, wi?c skargi do mnie.

Moim zdaniem poprostu zaaaaaaal dawac ssy z rooka jak jakis noob.... na mainie to jeszcze jakos ale kogo to interesuje wbicie 3,4 lvla ? totalny bez sens ! a co do botowania to ja czasem botowalem ale tylko skill bo mam RP a na expie jesli nie grasz najtem nie polecam botowac... dlaczego? nie wiem ale mam nie chec do boterow ktorzy nawalaja 24/7

@up
Masz co? do przemka panie wielki najlepsiejshy tibjajczyk na ?wiecje?
Daj ip na serwer tego gdzie RP MASZ kk?

Exp x 100 czy jak?

Do góry