• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

Moim zdaniem poprostu zaaaaaaal dawac ssy z rooka jak jakis noob.... na mainie to jeszcze jakos ale kogo to interesuje wbicie 3,4 lvla ? totalny bez sens ! a co do botowania to ja czasem botowalem ale tylko skill bo mam RP a na expie jesli nie grasz najtem nie polecam botowac... dlaczego? nie wiem ale mam nie chec do boterow ktorzy nawalaja 24/7

Ty, masz jaki? problem?

@Up
Zmie? troch? posta, bo warn poleci ;)

#Edit
31 m lvl xD bez ss...

Ostatnia edycja:
332.jpg

33 lvl xD Bez pozdrowie?, nie ma dla kogo <rotfl>

Na wst?pie chcia?bym si? powita? a wi?c Witam ! :):D

Zaczynam swoj? przygod? na Securze :) b?d? tu wstawia? stopniowo ss'y prosz? o wyrozumia?o?? i komentarze :)

Gz, wszystkim, ja i tak chyba nie b?d? tam gra? ^^
?ycz? Wam dalszych sukces?w.

Awans na 34 lvl:

342.jpg

Isle of the Kings:
126.jpg

Isle of the Kings:
a3.jpg

Solo style, rotfl:
akacja1.jpg

Hm, ?al:
hehehe2.jpg

Help, plx. Zabi?em przez przypadek monki xDD i psa:
xd.jpg

@Up

Gratuluje lvlu i solo style na Isle of The Kings... 4 wyverny na klate i to jeszcze druidem, dla niekt?rych to mo?e by? k?opot, ale wida? ?e dla Ciebie nie... Pozdro

#up

Z monkami to klopot ? newbie by sobie dal rade moze :P Nice fajnie wam idzie nadal :P

Gz Gudio :-) I Przemek : ) ?adnie lecicie, ja narazie zaprzesta?em gra? a Vakalas... Vakalas to ju? inna bajka ehh...
Banished: until Aug 25 2008, 18:54:13 CEST because of account trading or sharing
To Vakalas : ( Przykro... 30dni pacc'a z ba?ki...

P.S Gudio zapomnia?e? wspomnie? kto Ci? wyci?gn? z Isle of the Kings Ekhm... : )

Patrz? Gudio ?e ci?niesz z lvlem i questami ;D
powodzenia w daleszej grze i niech Ci z rota tam jakie? mpa spadnie ;)

Stan postaci z 28.07.08r.

screenshot2.png

@Up
Lol! Ja ju? na rotach nie expie <lol2>

@Down
Tak, co jeszcze? P??niej raport Druid Leet sprzedaje chara! >.< A dow?d ss xD
Wystarczy eq i lvl xD M lvl mam 36

Ostatnia edycja:
jak podajesz stan postaci to mogles pokazac kase jaka masz i itemy w dp i staty jeszcze

@Gudio
nie expisz na rotach ale Fibula Key w ko?czanie siedzi :D

......

......

KuRde Jak Ja wam zazdroszcze tych waszych lvl .... ja mam 16 druida na Guardi ... nie umiem zarobi? kasy na bohy a bardzo bardzo chcialbym je miec .... Mo?e Kto? jest z Guardi w Thais i ma conajmien 2 pary? bardzo bym prosi? ! za free ...a jesli nie to spoko ;))... PROSZE !! A Screeny dodam Jutro ;)) Pozdroo ALL!!:)

KuRde Jak Ja wam zazdroszcze tych waszych lvl .... ja mam 16 druida na Guardi ... nie umiem zarobi? kasy na bohy a bardzo bardzo chcialbym je miec .... Mo?e Kto? jest z Guardi w Thais i ma conajmien 2 pary? bardzo bym prosi? ! za free ...a jesli nie to spoko ;))... PROSZE !! A Screeny dodam Jutro ;)) Pozdroo ALL!!:)

Na tym lvlu BOHy to Ci si? raczej nie przydadz? :)

A co do tematu, gratuluj? lvla i eq, screeny ciekawe :P

Gratz Gudio, fajnie twoje eq wygl?da ale sprawi?by? se Blue Robe ;d i jak?? meduske/vampirke?

Ja tam ma?o wbijam xD bo wi?cej czasu chodze z kolegami a nie maniacze ^^ ;p
Jak b?d? mia? 30 post?w to mo?e dodam jakies ss ;p

No niestety, haker wbi? si? na posta? i wbi? bana ; <. To chyba jaki? debil, poniewa? z eq nic nie zrobi?. Narazie robi? przerwe z Tibi?...

No to bardzo Tobie wsp??czuje. Bardzo dobrze Ci sz?o i szybko wbija?e? te lvl, ja chyba bym si? za?ama? i nie wiem co bym zrobi?, w?asnie takie s? oblicza Tibi. ;< , dlatego w ni? nie gram. :(

Do góry