• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

lvl40.jpg

:D Pierwsza Banshee solo, nic nie wypad?o ;-(
Waste:
15 Avalanche Rune = 4 runki :P
3 Manasy :)

Loot:
Sukienka,
20 gp.

xDDDD

Hehehe gz Nap

Widze ?e m?j charek si? jednak komu? przyda?. Wbijaj tam 10000lvl ;d

Powodzenia.

007przemek napisał:
My?le, ?e dobrze post?pi?em :P

Heh, to by? ju? Tw?j char, m?wi?em Ci. Ale my?le ?e odda?e? w dobre r?ce ;)

Ostatnia edycja:
#up
My?le, ?e dobrze post?pi?em :P

A tutaj jak w kilka minut zarobi? 20k... Spos?b by Me xD

Patrzcie na konsole, co ten typek do mnie pisa? ;d

Dzi? z Gudiem cisniemy na elder beholdery ;x Beho helmet plx?

Gz Gudio 40 lvl :P i Przemo 45 ;] ja wracam za 2 dni po baniku.
Widzie ?e Napster gra z 'nami'

Pozdrawiam Royal Cradas :]

Przeja?czka po beholderach, elder beholderach i innym trupo podobnym ?cierwie ;d

Never be afk =]

Gratuluje wam loota i w og?le odwagi do starcia si? z elder beholderami ;) D?ugo tam huncili?cie? I czy du?e by?o waste? Bardzo ciekawi mnie wasz temat, w szczeg?lno?ci wasze postacie, czy mogliby?cie wi?cej pisa? i dawaj wi?cej screen?w? Pozdro

#up
As you wish ;d

Devil helmet quest done :)

Nowy zakup

I stan postaci z dnia dzisiejszego

Ps: Skille stoj? w miejscu, gdy? czekam na aktualizacje bota =] Nie ma bota nie ma skilli.

Dobry !
Tem temat najd?u?ej przetrwa?, tylko szkoda, ?e Czempion- Vakalas schakowali go, a tak to by by?y lepsze hunciki, ale bardzo Wam gratuluj? i ?ycz? kolejnych advenc?w i quest?w :)
@Down
No to wsp??czuj? mu, ale szkoda, ?e banned, ale lvl mia? dosy? dobry... Prawda wychodzi na ' jav '

Ostatnia edycja:
Dobry !
Tem temat najd?u?ej przetrwa?, tylko szkoda, ?e Czempion- Vakalas schakowali go, a tak to by by?y lepsze hunciki, ale bardzo Wam gratuluj? i ?ycz? kolejnych advenc?w i quest?w :)

On nie zosta? zhackowany. Pisa?em z jego koleg? z rl i dowiedzia?em si? ca?ej prawdy =] Dosta? bana za sharowanie konta, kt?re 'wykonywa?' z koleg? z podw?rka. By?o mine?o... czekamy na powr?t misczu (;

#down
Ofc dzielili?my ;)

Ostatnia edycja:
Bardzo ?adnie ci idzie Przemku, pr0 eq ; )

LOL a Gudio mia?by waste, jak by?cie nie dzielili loota na p?? o ile dzielili?cie xd

Ja jestem kolega Czempiona z rl i gadalem z nim dostal chacka i chaker zabanowal mu ta postac !!

Ostatnia edycja:
Jak wy mo?ecie gra? na noob-pvp, przecie? tam co druga osoba to noob i co druga osoba m?wi, ?e ci? zabije. No chyba, ?e sami tak robicie?

//Po to zosta?y stworzone, ?eby na nich gra?. Mo?e znudzi?o im si? pvp?
Speeder

?adne SS'y, rzycze dalszych sukces?w ;)

BTW:
Mi z drugiej strony, znudzi?y si? ?wiaty non-pvp dlatego zacz??em gra? na kyrze (: Bardzo spokojny serwer, prawie nie ma pk =) Je?li chce kto? pogra? to zapraszam ;) Nick Cread

Kolejny raz internet mnie zawi?d? ;(

4 died by my computer ;x
Kod:
Aug 14 2008, 14:04:56 CEST	Died at Level 47 by a ghoul

Naszcz??cie z Gudiem hunci?em i ma mojego loota :)

Jako? odrobie xD

Nie ma to jak zaufanie sobie i podania nawzajem pas?w xDD
No c??, troch? tego spad?o =/ Ale dziwie si? ?e Ciebie 3 szkielety + 2 ghoule zabi?y ;x Ja ciemnota nie wiem co gdzie i jak na POHu.. Chocia? gdybym wiedzia? gdzie ta dziura to na pewno by? tych strat nie mia?.

Przemek, masz tak sam jak ja. Padamy przez internet. Nie ma to jak radi?wka, wy??cza si? co jaki? czas, dlatego przesta??m gra? w Tibi?, bo pada?em przez jaki? m?j ' kochany ' net..

Mam nadziej?, ?e Przemek odrobisz te straty i zaczniesz dalej wbija? lvl :)

Przemo nie przejmuj si? ;] Id? i zacznij odrabia? straty, jeste?my z tob?(szczeg?lnie ja ;D)

Do góry