• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Secura No-lifes

10 mlv :O

10 mlv :O

10 mlvl ;p

a Tutaj Fota Sorcem ;0

Wys?a?em nick dla kolesi?wy ta i bana dosta?em za wysylanie link?w a przes?a?em link do tego tematu i tak m?j Sorc zarwa? bana ;p

Ostatnia edycja:
Odp: Secura No-lifes

Gratuluje Ci 10 mlvla ;) Szkoda ?e Ci? zbanowali... Przemek i Gudio, co z wami:D? Nie widz? ?adnych fotek z awansami xD

@Down

Wiesz do czego s?u?y opcja edit?

Ostatnia edycja:

Mi raz na dzien pada przynajmniej raz net wiec ja sie do tego przemciu przyzwyczailem^^

PS.: Troche zpoznione nie wiedzialem ze ten serv jest tak tani 33k za demonke na menerze 48k miniumum xd

@edit: skonczylem z secura z powodu mojego pecha na tym charze... prawie cale eq oprucz smieci wyslalem przemkowi , jesli ktos chce mojego 16palka z 48distem przez dedy niech tu pisze eq zostalo typu speary skalak p legsy dwarvenka solider helmet PALKA ODDAM W DOBRE RECE ZA FREE

Ostatnia edycja:

Adv oraz stan postaci z 18.08.2008 15;00

@Edit

Nowy Adv na 33 lvl ;] Jeszcze ?wie?y

@Gudio
Heh zawsze jest z kim gra? ja i Przemo :) mo?e sci?gne kilku ludzi na te forum z mojej gildi :)

P.S Co? mi si? w drugiej focie Grafa popierdzieli?a

Ostatnia edycja:

@Up
?a?, gz lvl.
Ja ju? rzadko gram na tym realu, znudzi? mnie. W dodatku nie ma z kim gra?. ;-(

Eh. Ja terz gram na tym serverze od niedawna , pisalem z Przemkiem ale on skiluje caly czas , gudio nie widzialem ani razu online ;( zastanawia?em si? czy gra jescze

Name " Murks Sous

No fajne Fotki :) Mnie hackneli wiec nie wklejam fotekk ;P 200k w ty?ku :( ale sie odrobie :]

Tutaj serduszko dla mojego misia, kt?ry nie gra w tibie ( i ca?e szcz??cie :P)

Adv.

Wybaczcie, ?e nie wrzucam fotek =/ 16h wchodzi jeden skill, a narazie mam zamiar wbic 80/80 ;p Zreszt? ju? nie loguje si? tak cz?sto jak wcze?niej.

#down
DONE.

Ostatnia edycja:

No nareszcie Przemek, my?la?em ?e ju? si? nie doczekam fotek od Ciebie ;) Jakie masz teraz skile? Pozdro xD

Wow.. Gratulacj? , dawno tutaj nie wchodzi?em i widz? bardzo du?o Zmian ;) Przemo gratulacj? ... 48 lvla Wbij te 80/80 ;)

Pozdro ;)

Wielkie gratulacje, ?wietnie wam idzie, fotki ogl?da si? ciekawie, tylko zanim si? to wszystko za?aduje to zasn?? mo?na ^^

Macie, kurde i uczy? si? !! xd ..)

A tutaj 42 lvl i Loot Z typa Afkera !! Golden Armor i Crusader helmet :o

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Ahh!

e1f426fb326f0e10.jpg

d5e4ef4f5f0538a0.jpg

@2up

Jakie szcz??cie ... g-arm i crus , jak ja bym takie eq z deda wzi?? , to bym skaka? z rado?ci , Gratz lvla ; p 42 lvl to po?owa sukcesu ;)

Pozdro ;)

Do góry