• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.42 Sekvana OT Dedicated server 24/7 RPG

Status
Zamknięty.
Odp: Sekvana OT Dedicated server 24/7 RPG

ja na charze mialem 145knighta..po restarcie pujdzie je** moj nikalny full oriental addon i all itemki co mialem ;(...ale wbilem bana wiec teraz juz mi to powiewa ;/
co do resow zmieni to ze ci co umieja botowac po 2 dniach beda znowu miec 150++lvl ;/
Sms shop-Itemkow niekt nie odzyska, a nawet all od nowa bedzie je kupowac a gm dostanie kumulacje naszej kasy z sms shop biznesmen jeden ;d
lucyfer quash grajcie dalej to jescze nie koniec teamu =d
odrobimy sie i tak po rescie :)
@edit
Najsmieszniejsze jest to ze w g?osowaniu samo wyszlo ze ma nie by? restaru charow omg ;/

@2edit
prosba..niech z sms shopa zniknie upgrade rune to gowno tylko wkurza ;]

Ostatnia edycja:

Server juz po restarcie , mozecie grac !

co sie zmienilo?po za naprawieniem paru bug?w?

Strona w tej chwili nie dziala ;]

Wiecie czemu Gm zrobil restart CHarow ??
Moge wam Odpowiedziec na to pytanie...
Zebyscie znow Nooby wysylali sms a on zarabial kase, Next restart juz za 2 tygonie ;D

Ostatnia edycja:

Dziala Chuja dziala i tak rozjebe mu serva ;D
Podzro dla wszystkich ktorzy mi pomoga ^&^

Quash , podnieca Cie to , jakis fetysz ? ;>

Server dziala , mozecie logowac !

Zgadzam si? z Quashem za 2 tygodnie zapewne restart bo GM musi zasilic swoje konto,nawet popapra?ce nie umiecie ustawi? regularnego restartu ?eby odblokowywa? si? demon oak,jedyn? mo?liwo?? daje cofka ale wtedy jest spam noob?w kto? pada i zn?w trzeba czeka? bo biegaj? nie zabite moby. Dlaczego Pittero nic nie napiszesz o straconej kasie? zreszt? szkoda s??w na takiego newbie co kupuje dedyka,stawia otsa,nie poprawi dzie? przed bug?w,tylko szybko szybko b?d? zwrotne pieni??ki z sms shopu,ale nie liczysz si? z tym ?e za 2 dni masz spam na forum zg?aszaj?cych graczy co jest do bani i co wtedy robisz jak to zobaczysz?my?lisz a zrobie resa dam nowy silnik i b?dzie dobrze,albo wprowadze par? zmian ale i tak walne resa...czyli jak ka?dy GM kt?ry nie ogarnia trac?c przy tym ludzi.Tak jak wspomina Quash zaloguj si? na sta?ym servie i zobacz co ile tam s? resy,wcale dzieciaczku.:down:

restart jest co 24 godziny .

Bug?w multum dziennie poprawiam , nie masz pojecia ile to roboty ..

Nie chcesz to nie musisz grac ;) Ja robie co w mojej mocy ;)

Wiesz co ci powiem Chuja robisz -.-
znalazlem buga na infernalistach gdzie nie da sie przeisc przez drzwi z 5 dni temu i co zrobiles?? chyba nie tez restart byl tylko po ty zeby noby sms wysylali.
Lucyfer wbij na ts;D

quash , naprawde to nie graj , skoro oceniasz tak nisko ots , to czego grasz no powiedz mi ?

ROTFL,po co zadajesz pytania po co gra??eby zabi? nude,podenerwowa? Ciebie i da? Ci do zrozumienia ?e jeste? z?odziejem. Widzisz na wszystko odpowiadasz ale masz problem z wypowiedzeniem si? na temat pkt z sms shopu.

HEhe Lucyfer to samo mialem na mysli a gram po to zeby pozabijac twojch rl Gm ;D

Usuni?to upgrade rune , by?a zdebugowana !

Teraz ju? wszystko b?dzie ok ;)

Wgra?em Bounty Hunters , oraz naprawilem War Statistisc system

Status
Zamknięty.
Do góry