• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Sekvana OT Real Map - DEDICATED SERVER

Status
Zamknięty.
Odp: Sekvana OT Real Map - DEDICATED SERVER

Popierwsze Kto Latal To Latal z Itemkami Od Gm Znam Takich Ludzi Ktozy Biegaja z Takimi Itemkami Co By Nigdy W Zyciu Nie Mieleoi Na Tym Ots...xD ^^/Ale Ja Nie Jestem Kapusiem Jak (Nitrobolon ) Ktory Sie Osral Jak Sie Dowiedzial Ze Ja Mam Ta Tarcze I Czatowal Sie Na Mnei Caly Dzien i Musial Podjebac Gm Ze Ja Taka Tarecze Mam Jezeli Nitrobolon Chcesz Takie Miec Itemki To Idz Opierdol Druta God-aTo Moze CI Da Albo JESTEM HARDCOREM Bot To Dobry Przyjaciel God-a Ktoremu Opierdala Za Itemki Zeby Sie Podjarac Co On Nie MA W Swoim Domku :mad:
Popierwsze Lepsze Itemi To Ja Mam Na Real Tibi Na 125 Palku...xD ^^ Niz Na Tym Zajebanym OTS :D:D:D:D

Kurwa mac rzeczywiscie zle postompiles gozzano no kurde pomysl pozwalsz na takie rzeczy na powa?nym ots z tego co tutaj widze niby pozwalasz swojm kolega botowac a owy Clanwarrior dawal jakies tam ulepszone itemy swojm kolegom no to pomysl ty pozwalasz na takie rzeczy to ludzie bior? z ciebie przyk?ad bo chc? pomagac ci a jak ty tak pomagasz to oni robia to samo:down:Jak dla mnie to ta cala sprawa powinna sie zakonczyc tak ze oddajesz mu CM kolega zabraniasz botowac i wszystko idzie po staremu nie ma konflikt?w na ots i wszyscy sa zadowoleni.kumasz :confused: ??

NIe moge xDD

NIE R?B SOBIE NOWYCH KONT ! :||

WTF?!
Nie robi? sobie nowych kont ju?... Zauwa?y?e? mo?e, ?e te osoby maj? inny styl pisania ni? ja? Po prostu mnie popieraj? i nic wi?cej. Nie przem?wi?o to do ciebie, ?e sam pope?niasz b??dy? Wida? jeste? zamkni?ty na ?wiat. Nie ?ycz? sukces?w...

PS.
Jakby? mia? czysty sumie? to by? mia? odwag? ze mn? popisa? na GG. Widz? jednak, ?e b?dziesz chowa? si? po k?tach, aby mnie unika?. Ju? wida?, ?e sam nie masz czystego sumienia ;].
A teraz par? cytat?w od graj?cych graczy :
16:45 XXX [XX]: Kiedy pewien gracz poprosil o aol, gm zaprowadzil go do blessera, co leprza nie wiedzial jak kupic blesy ii sprzedal mu aola za 2cc ktory sie nie konczy
16:46 XXX [XX]: Jestem Hardcorem
16:46 XXX [XX]: to kumpel
16:46 XXX [XX]: bo ciagle na bocie siedi
16:46 XXX [XX]: ...
16:47 XXX [XXX]: pomogl mi addonz robic
16:48 XXX [XXX]: itema ktorego nie mozna zdobyc a potrzebny do addona
16:53 XXX [XX]: aha znam przypadek ze koles stal na mc
16:53 XXX [XX]: i gm to przez palce przepuscil
16:54 XXX [XX]: zaufal temu co na mc stal
16:55 XXX [XX]: 1 siedzial na trainerach i botowal
16:55 XXX [XX]: a 2 expil
Secret Blesser: Hello, XXX. Welcom on Kelvania server . I hope you enjoy our server . You are always blessed from me !
17:02 XXX [XX]: Moim zdaniem Antyheros, to char GM,a lub jego krewny, przyjaciel, kumpel - op 1 ma full barbariana, najwyzszy lv, najwyzszy mlv etc, PK'oje sobie dowoli ...

Ostatnia edycja:

Heh ten temat zaczyna by? bardzo ciekawy, zainteresowa?o mnie to jak on si? sko?czy.
Moim zdaniem Gozzano to tch?rz skoro nie chc? pogada? spokojnie z Clanwarrior.

@Gozzano
Wiem ile ci pom?g? Tibionauta w stworzeniu tego otsa po prostu chamsko zrobi?e? i teraz kozaczysz ale uwa?aj ?eby ?wiat ots nie odwr?ci? si? przeciwko tobie.
?ycz? powodzenia w rozwik?aniu sprawy.

Pozdrawiam,
Javimax

Ludzie ta sprawa jest g?upia i Gozzano jest noobem, bo nawet koledze wyja?ni? sprawy nie da?.
Ch?opie ty si? leczy? powiniene?...
Sam nie jeste? lepszy od Clanwarriora. Przy tobie to nawet raty boc? i biegaj? w full eq...

Wed?ug mnie to powinni?cie si? przeprosi? nawzajem, pogodzi? i Clanwarrior powinien odzyska? stanowisko.

Pzdr

Hmm.. Zgadazm sie z kolega UP,
Clanwarrior powinien wrocic na stanowisko, najpierw pomagal w OT a teraz traci posade...
Dajcie mu sie wytlumaczyc, i niech ta glopia sprawa sie wreszcie skonczy.
A jezeli chodzi o te cytaty z gry to tez o takim czyms slyszalem.

PZDR,
Azizzy

Clanwarrior ju? nigdy nie b?dzie CM'em ... Bronicie go bo nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego co zrobi? , i to nie by? ju? jego pierwszy raz

Niech poszuka sobie innego otsa

Clanwarrior ju? nigdy nie b?dzie CM'em ... Bronicie go bo nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego co zrobi? , i to nie by? ju? jego pierwszy raz
Niech poszuka sobie innego otsa
Nie da?e? mi szansy wyja?ni? sprawy... By?o inaczej ni? my?lisz. Cytaty do ciebie nie przemawiaj?? To znaczy, ?e jeste? kretynem i nie widzisz swoich b??d?w. Nie jeste? doskona?y -.-.

Opu?? sobie i nie spamuj . Hmm , jak sie usuwa temat ? bo jakos nie potrzebna tutaj jest reklama w?r?d takiej dziecinady

Gracze ju? wiedz? na OTSie co Ty robisz. Nie zmienisz tego. Zanim si? na mnie spojrzysz, popatrz na siebie. Faworyzujesz swoich RL i jeszcze dajesz itemy innym. Sp?jrz na domek Jestem Hardkorem. Skullcracker Armor z tego co pami?tam leci tylko z Orshabaala. Jeszcze nie by?o tyle najazd?w Orshabaali na OTSie, poza tym nie zawsze by?by online w tym czasie - logika? Poza tym teraz ci?gle tch?rzysz, nie chcesz spojrze? prawdzie w oczy. Ja spojrza?em, widz? sw?j b??d i wiem, ?e ju? wi?cej tak nie zrobi?...

Gozzano nie b?d? tutaj wymienia? co ty zrobi?e?, ale wiedz ?e najg?upsz? rzecz jak? mog?e? :D

Czy ty zdajesz sobie spraw?, ?e ta dyskusja nie wp?ynie pozytywnie na popularno?? twojego ots??

Jeste? wielkim (wybaczcie okre?lenie) debilem i pajacem, ?e? nie za?atwi? tego po cichu...

P?ki co Clanwarrior b?dzie mia? posad? CM'a... Dam mu j? na moim ots.

Pzdr

To go zabieraj i ?ycze szcz??cia ;) Sprawdzaj czasem jego logi czy nie robi magicznego

Cm Boom Boom : /i upgrade rune

Jak to bylo u mnie :PP

Robi?em to, ?eby przetestowa? run? na r??nych rodzajach broni. Doda?em j? sam w actions, wi?c mam prawo jej u?ywa?... Upgradowa?em swoje rzeczy. A i tak w og?le przywo?ywa?em TYLKO upgrade runy. ?adnych innych przedmiot?w, wi?c o co sprawa?

spokojnie o mnie, umiem pilnowa? swoich GM'?w xD

a co do tego tematu to s?dz?, ?e mo?na by go zako?czy?...
Gozzano przepro? Clanwarriora on zrobi to samo i po sprawie.
Nie ma sensu wytyka? swoich b??d?w, bo to nie pomo?e, a jedynie mo?e pogorszy?.

Pzdr

Robi?em to, ?eby przetestowa? run? na r??nych rodzajach broni. Doda?em j? sam w actions, wi?c mam prawo jej u?ywa?... Upgradowa?em swoje rzeczy. A i tak w og?le przywo?ywa?em TYLKO upgrade runy. ?adnych innych przedmiot?w, wi?c o co sprawa?

I chodzi?es na questy , teleportowales sie zeby wyjac bron CM'em , i sobie mie? w domku haha XD ?a?osne . Nie pisz tutaj wi?cej . I tak wniose o usuni?cie tematu z forum . Szkoda ?e jak testowa?e? rune , to na broniach kt?re trafia?y do koleg?w .

Jedna trafi?a i to dzikim fartem... Wyobra? sobie, ?e akurat mi si? mysz ?ci??a. M?j razorek ma czasem gorsze dni. To nie jest moja wina... M?j kolega podni?s? ten item a ja nie zauwa?y?em. Realna sytuacja... I tyle co mam ci do powiedzenia w tej sprawie... Pisz do admin?w jak tch?rz. Nie umiesz tej sprawy za?atwi? normalnie - przestudiuj s?ownik j?zyka polskiego + znaczenie wszystkich s??w. Poza tym mojej mamy obra?a? nie b?dziesz. Grozi? to mo?esz swojej rodzinie, nie mnie. Nie jeste?my na Ty. Przynajmniej ty ze mn?. Nie b?d? tolerowa? takiego zachowania. Albo przyznasz si?, ?e sam te? ?le post?pujesz albo dopilnuj? samemu, ?e twoja baza danych MySQL ujrzy niebo. Mam nadzieje, ?e zrozumia?e? ;].

T? wiadomosc odrazu kopiuj do tematu czy gdzie chcesz.
Jestes tak popierdolonym dzieckiem ?e nie wiem Jak wogule mo?esz mnie oczernia? tak publicznie ? Bo co , bo Ci przykro ?e Ci CM odebra?em ? To nie by? pierwszy raz . Nie zas?u?y?e? na to stanowisko . Te cytaty z XXX to wogule taka bujda ! Samemu napisa?es ? Twoj przysz?y zaw?d to obrabanie innym dupy i niszczenie tego co chc? stworzyc ? ( nawet jak nie bardzo wychodzi ? ) Nie wa? si? nawet pisa? z?ego s?owa na mnie . Wiesz za co Ci zabra?em CM'a , i nie wymy?laj czego? z?ego na mnie za to . Je?eli nadal chcesz si? k??ci?, i mnie obra?a?, podaj mi sw?j adres to przyjade do Ciebie pogadamy bo takie pisanie nie jest w moim stylu . Albo Ty przyjed? do mnie , najlepiej z mam? bo widze ?e Ci przykro Mo?e mama co? wsk?ra ?ebym odda? CM'a synkowi . I nie pisz nic wiecej , nie pr?buj nawet .
Wiadomo?ci tego typu b?d? zg?aszanie do administracji je?eli si? powt?rz? lub b?dziesz mnie obra?a?. Mam dosy? tego, ?e si? wywy?szasz...

PS.Nie chcesz, ?ebym Ci? ocenia? - nie oceniaj mnie, proste."Pretensje do garbatego, ?e ma dzieci proste" i te sprawy.

Ostatnia edycja:

@mega offtopic:
Gozzano! Clanwarrior to m?j kumpel jak chcesz to ja mog? z Clanwarriorem przyj??, ale wtedy to i babcia Ci? nie ocali...

@topic:
oczywi?cie proponuj? du?ego warna Gozzano'wi za t? wiadomo??

Pzdr

Status
Zamknięty.
Do góry