- Liczba reakcji
- 31
Witam serdecznie zagl?daj?ce tu jeszcze grono
Jestem w trakcie "updatowania" w?asnego silnika Dragon Ball Related do wersji v2.0;
Mimo ?e silnik wyp?yn?? do internetu w ostatniej jego grywalnej wersji v1.2 (nigdy nikomu nie udost?pnia?em silnika jako 1 w?a?ciciel, pr?cz wsp??pracy z 2 Adminem)
Chcia?bym go odnowi?, od paru miesi?cy w?a?nie si? tym zajmuj?.
Server ma namiastk? RPG lecz wi?kszo?? rozgrywki my?l? ?e zajmuj? pvp.
Posiadam - z g?ry pisz? ?e to namiastka informacji gdy? ka?dego posiadanego skryptu nie b?d? wypisywa?
-Eventy: oko?o 5 - 2 innowacyjne (Royal Battle of Z, Saiyan Zombie Event, Related Arena, Battle of God, Survive oraz Team War, Find a God, Surprise, Fire Storm[inny] my?l? ?e opr?cz samej rozgrywki b?dzie mo?na si? bawi? inaczej)
-Rozbudowane Taski (% na zdobycie nowego skilla. do zdobycia max 25lvl ?w skilla - wi?cej informacji oraz praktyka w grze)
-W?asna saga - nawi?zanie do gry Dragon Ball XenoVerse lecz tak?e do samych sag DB, DBZ, DBGT oraz DBSuper (wykonanie wszystkich quest?w zajmuj? +/- miesi?c)
-Ogromna ilo?? quest?w - nie tylko skrzynkowych ale tak?e sk?adaj?cych si? z wielu cz??ci.
A tak?e:
-G?rnictwo(w?asne), Kowalstwo(w?asne), Mounty(nie tylko), Fly, Case'y(Niespdzianka!), Chio Chips
]), Radary, Dragon Ball, Black Dragon Ball, Mystic Dragon Ball(innowacja), Transform Quest(na ostatnim mo?liwa zmiana kolor?w-wybacz Arkam), Buff, 3x rodzai Senzu(wszystkie daj? 100% hp/mp ale...), Bonusy, Randomowe zdobywanie lvl,skilli,itemk?w etc... za questy(np. Ty za reborn dostajesz 5k hp na sta?e, ja np 100g b?d? nic)
Tak wi?c napisa?em co pierwsze przysz?o mi do g?owy
Nie b?d? wypisywa? reszty gdy? nie chodzi tutaj o to abym pisa? co mam, jak napisa?em to tylko namiastka!
DBRelated od wersji v1.2 r??ni si? wr?cz wszystkim, od wyko?cze? graficznych kt?rych jest chyba najwi?cej(Wr?cz wszystkie grafiki s? p?askie! pr?cz ?cian, stalagmit?w, par? pos?g?w i mo?liwe kilka innych grafik), po ulepszenia, dodania i poprawki.
Poprawek by?o naprawd? wiele, sp?dzi?em godziny, dni na kasowaniu, poprawianiu b??d?w kt?re nieust?pliwie dokucza?y wersji v1.2
Zmieni?em wr?cz ca?kiem Transform tak aby nie da?o si? wbija? x hp i many, Reborn kt?ry da?o si? bugowa? czy nawet skille takie jak sword kt?re da?o si? wbi? na poziom 1k. Wiem to b?ahostki lecz to nie wszystko, to co wypisa?em hm, powiedzmy ?e by?y najmniejszym problemem.
Teraz mog? powiedzie? ?e silnik kt?ry powoli ko?cz? jest na dobrej drodze do osi?gni?cia sukcesu
Na serverze DBR ka?d? rzecz, ka?de wyspy b?dzie mo?na zwiedza? zdobywa? ca?kowicie za darmo. SMS Shop b?dzie lecz tylko dla u?atwienia i dla tych bardziej leniwych graczy. Wszystko co tam si? znajdzie b?dzie tak?e dost?pne w grze!
Teraz moi drodzy chcia?bym prosi? was o pomoc. Mianowicie chodzi mi o pomys?y, rozwi?zania czy chocia? urozmaicenia rozgrywki!
Chcia?bym zna? wasz? opini? co zmieni?, co doda? aby gra przyci?ga?a t?umy, tak aby rozgrywka by?a nie tylko nudz?cym si? po miesi?cu pvp!
Na krytyk? nie b?d? odpisywa? gdy? nie chodzi mi o to.
Tak?e przyjmuj? pomoc na nr gg : 32301619
Pozdrawiam Frosbite

Jestem w trakcie "updatowania" w?asnego silnika Dragon Ball Related do wersji v2.0;
Mimo ?e silnik wyp?yn?? do internetu w ostatniej jego grywalnej wersji v1.2 (nigdy nikomu nie udost?pnia?em silnika jako 1 w?a?ciciel, pr?cz wsp??pracy z 2 Adminem)
Chcia?bym go odnowi?, od paru miesi?cy w?a?nie si? tym zajmuj?.
Server ma namiastk? RPG lecz wi?kszo?? rozgrywki my?l? ?e zajmuj? pvp.
Posiadam - z g?ry pisz? ?e to namiastka informacji gdy? ka?dego posiadanego skryptu nie b?d? wypisywa?
-Eventy: oko?o 5 - 2 innowacyjne (Royal Battle of Z, Saiyan Zombie Event, Related Arena, Battle of God, Survive oraz Team War, Find a God, Surprise, Fire Storm[inny] my?l? ?e opr?cz samej rozgrywki b?dzie mo?na si? bawi? inaczej)
-Rozbudowane Taski (% na zdobycie nowego skilla. do zdobycia max 25lvl ?w skilla - wi?cej informacji oraz praktyka w grze)
-W?asna saga - nawi?zanie do gry Dragon Ball XenoVerse lecz tak?e do samych sag DB, DBZ, DBGT oraz DBSuper (wykonanie wszystkich quest?w zajmuj? +/- miesi?c)
-Ogromna ilo?? quest?w - nie tylko skrzynkowych ale tak?e sk?adaj?cych si? z wielu cz??ci.
A tak?e:
-G?rnictwo(w?asne), Kowalstwo(w?asne), Mounty(nie tylko), Fly, Case'y(Niespdzianka!), Chio Chips
]), Radary, Dragon Ball, Black Dragon Ball, Mystic Dragon Ball(innowacja), Transform Quest(na ostatnim mo?liwa zmiana kolor?w-wybacz Arkam), Buff, 3x rodzai Senzu(wszystkie daj? 100% hp/mp ale...), Bonusy, Randomowe zdobywanie lvl,skilli,itemk?w etc... za questy(np. Ty za reborn dostajesz 5k hp na sta?e, ja np 100g b?d? nic)Tak wi?c napisa?em co pierwsze przysz?o mi do g?owy
Nie b?d? wypisywa? reszty gdy? nie chodzi tutaj o to abym pisa? co mam, jak napisa?em to tylko namiastka!DBRelated od wersji v1.2 r??ni si? wr?cz wszystkim, od wyko?cze? graficznych kt?rych jest chyba najwi?cej(Wr?cz wszystkie grafiki s? p?askie! pr?cz ?cian, stalagmit?w, par? pos?g?w i mo?liwe kilka innych grafik), po ulepszenia, dodania i poprawki.
Poprawek by?o naprawd? wiele, sp?dzi?em godziny, dni na kasowaniu, poprawianiu b??d?w kt?re nieust?pliwie dokucza?y wersji v1.2
Zmieni?em wr?cz ca?kiem Transform tak aby nie da?o si? wbija? x hp i many, Reborn kt?ry da?o si? bugowa? czy nawet skille takie jak sword kt?re da?o si? wbi? na poziom 1k. Wiem to b?ahostki lecz to nie wszystko, to co wypisa?em hm, powiedzmy ?e by?y najmniejszym problemem.
Teraz mog? powiedzie? ?e silnik kt?ry powoli ko?cz? jest na dobrej drodze do osi?gni?cia sukcesu

Na serverze DBR ka?d? rzecz, ka?de wyspy b?dzie mo?na zwiedza? zdobywa? ca?kowicie za darmo. SMS Shop b?dzie lecz tylko dla u?atwienia i dla tych bardziej leniwych graczy. Wszystko co tam si? znajdzie b?dzie tak?e dost?pne w grze!
Teraz moi drodzy chcia?bym prosi? was o pomoc. Mianowicie chodzi mi o pomys?y, rozwi?zania czy chocia? urozmaicenia rozgrywki!
Chcia?bym zna? wasz? opini? co zmieni?, co doda? aby gra przyci?ga?a t?umy, tak aby rozgrywka by?a nie tylko nudz?cym si? po miesi?cu pvp!
Na krytyk? nie b?d? odpisywa? gdy? nie chodzi mi o to.
Tak?e przyjmuj? pomoc na nr gg : 32301619
Pozdrawiam Frosbite
taki tam remake yamy