- Liczba reakcji
- 12
Przedmiot: Oferuje service, wbijanie lvl, skilli, mlvl, przechodzenie rooka, i itp.
Cena: Zależy od usługi.
Forma płatności: Doładowanie, sms na onepay, przelew, gp na aurea.
Kontakt:GG: 3140810
Regulamin :
1.Gdy oddasz mi konto na czas wbijania lvl,lub skili itp. nie możesz w tym czasie wbijać na postać.
2.Może się zdarzyć ze padnę przez pk albo przez zrulowanego jakiegoś potwora,wtedy zobowiązuje się do odrobienia lvl i odzyskania straconych item?w.
3.Niekt?rzy używają do tych usług bota i twierdzą ,że bana nie dostaną ale to nie prawda, znam pare os?b takich kt?re używały neobota i dostały bana więc odradzam korzystanie z usług takich os?b kt?re wszystko robią na bocie.U mnie masz 100 % pewności ze nie dostaniesz bana ponieważ nie używam żadnego bota.
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi nie skończeniem usługi.
Link do poprzedniego tematu z moim service.
http://tibia.net.pl/real-tibia/494268-wyskilluje-wyexpie-przejde-rooka-morlok12.html
Tak więc - pozdrawiam i zapraszam do korzystania z servic'a.
Cena: Zależy od usługi.
Forma płatności: Doładowanie, sms na onepay, przelew, gp na aurea.
Kontakt:GG: 3140810
Regulamin :
1.Gdy oddasz mi konto na czas wbijania lvl,lub skili itp. nie możesz w tym czasie wbijać na postać.
2.Może się zdarzyć ze padnę przez pk albo przez zrulowanego jakiegoś potwora,wtedy zobowiązuje się do odrobienia lvl i odzyskania straconych item?w.
3.Niekt?rzy używają do tych usług bota i twierdzą ,że bana nie dostaną ale to nie prawda, znam pare os?b takich kt?re używały neobota i dostały bana więc odradzam korzystanie z usług takich os?b kt?re wszystko robią na bocie.U mnie masz 100 % pewności ze nie dostaniesz bana ponieważ nie używam żadnego bota.
Nieprzestrzeganie regulaminu grozi nie skończeniem usługi.
Link do poprzedniego tematu z moim service.
http://tibia.net.pl/real-tibia/494268-wyskilluje-wyexpie-przejde-rooka-morlok12.html
Tak więc - pozdrawiam i zapraszam do korzystania z servic'a.
(EQ oczywi?cie jest-mo?e nie extra ale dobre)