- Liczba reakcji
- 0
Witam ! Prosi?bym o pomoc przy OTSie.. jest to OTS ze skryptami do Pokemonow wiec bd to serwer pod Pokemony.. ale mysle ze to sie niczym nie rozni od Otsa.. tylko inne skrypty.. ale mniejsza o to
.. moj problem tkwi w tym ?e mam juz all.. silnik clienta ip changera moge wbic na serwa ale kumple nie mog?.. niestety mam Liveboxa ;/ wchodzilem juz na DynDns robilem tam all.. na strone neo 192.168.1.1 tez dodawalem tam porty te 7171 pod TCP dostep mialem.. pozwolilem zaporze na otwieranie.. i teraz w ip changer wpisuje swoje IP np. z ip.wp.pl daje coonect wszystko OK IP CHANGE !! wchodze.. loguje sie np na GMa swojego lub na acc managera i mam B??d Cannot Connect to server login.. Disconect from the server (200002).. wie ktos moze o co chodzi moze czegos nie zrobilem. MOze cos przeoczylem ?? prosze o odpowiedz i z g?ry thx
Patrolmaster
.. moj problem tkwi w tym ?e mam juz all.. silnik clienta ip changera moge wbic na serwa ale kumple nie mog?.. niestety mam Liveboxa ;/ wchodzilem juz na DynDns robilem tam all.. na strone neo 192.168.1.1 tez dodawalem tam porty te 7171 pod TCP dostep mialem.. pozwolilem zaporze na otwieranie.. i teraz w ip changer wpisuje swoje IP np. z ip.wp.pl daje coonect wszystko OK IP CHANGE !! wchodze.. loguje sie np na GMa swojego lub na acc managera i mam B??d Cannot Connect to server login.. Disconect from the server (200002).. wie ktos moze o co chodzi moze czegos nie zrobilem. MOze cos przeoczylem ?? prosze o odpowiedz i z g?ry thx Patrolmaster