What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Setrill

Status
Not open for further replies.

kurski

Advanced User
Reaction score
3
Witam... poszukuj? zdecydowanych os?b do wsp??pracy przy serwerze...

Tutor - (0/10)
Senior Tutor - (0/5)
Gamemaster - (0/2)
Community Manager - (0/1)
Mapper - (0/3)
Webbmaster - (0/1)
Skrypter - (0/2)

Kontakt - Wiadomo?? prywatna / Post w temacie

Kilka zdj??

8xMbB.png

aVY9U.png

wnI9u.png

oeJp.png

JaxNA.png

Lj

5nNc2.png

Kilka informacji
Nazywam si? Rafa? :) mam nadziej? ?e wsp??praca ze mn? b?dzie czyst? przyjemno?ci?.
SMS SHOP oraz pacc zostanie wprowadzony prawdopodobnie po 20~ aktualizacji.
Mam du?e plany co do serwera, lecz jak wiadomo ni? nie powstanie samo bez wk?adu pracy.
Poniewa? mam czas i ch?ci a serwerami bawi? si? ju? kilka lat... Postanowi?em zrobi? co? ciekawego...
Serwer z legend? na kt?rym nie b?d? biega? gracze z poziomami 1500+...
Wersja 9.42 z real war system...(tarcze) jednak system gildi jest w trakcie zmian... Co si? zmieni?
Na serwerze b?d? tylko 3 bractwa... nie b?dzie mo?liwo?ci stworzenia w?asnej... co prawdopodobnie spowoduj? masowe gildie i wojny.
Kto przejmie w?adz? na ?wiecie? Zobaczymy :) oczywi?cie nie tylko system gildi i wojen si? zmieni...
Outfity - wygl?d postaci to one sprawiaj? ?e gra jest ciekawa a przedmioty potrzebne do ich wykonania cenne jak mied? na skupie z?omu...
Nie wiem jak wy lecz mi nie pasuj? rycerz w mage outfit a mag w knight outfit... Dlatego nie ka?dy outfit b?dzie dost?pny dla wszystkich. :)
Wi?cej info priv... Pisz? tu aby zebra? ch?tnych a nie zapowiada? projekt :)
Mapa jest rozbudowana jak wida? na za??czonych fotkach zadaniem maper?w b?dzie przerobienie miast takich jak liberty bay, yalahar oraz wyspy goroma. Osobi?cie zajmuj? si? wszystkim po troszku. Nie trzeba si? martwi? o hosting poniewa? jest wszystko przygotowane. Jedynym minusem jest brak domeny.
Planowany start miesi?c mo?e szybciej, wszystko jest zale?ne od biegu wydarze?...
Przepraszam za sk?adnie zda? mo?e nie jestem najlepszy z polskiego, jednak si? staram i doceniam ka?d? pomoc.

Wz?r podania

Imi?
Miejscowo??
Hobby

Przyk?ad
Imi? Rafa?
Miejscowo?? Bydgoszcz
Wiek 19
Umiej?tno?ci Mapowanie - (4), Webbmastering - (3) --> PHP, MYSQL , JAVA, FLASH, LUA, Skryptowanie - (2) -->LUA, C++,XML , Grafika - (2) --> Photoscape, Gimp, Photoshop, paint
Hobby Muzyka HH, GRY grp, piwko

Status
Not open for further replies.