Witam,
ten problem nie powinien by? trudny jednak ja sam po prostu nie daje sobie z nim rady...
Ot?? mam taki skrypcik na run?, kt?ra zmienia nam p?e?:
Mam go w folderze 'mods'.
W pliku customspells.xml mam linijk?:
No dobra, teraz do rzeczy. Skrypt powinien sprawia?, ?e przy u?yciu runy ona znika. Jednak tak nie jest.
Za???my, ?e jestem ch?opakiem. U?ywam runy no to zmienia mnie w dziewczyn? (runa si? nie usun??a). Wyloguje si? i zaloguje no to rzeczywi?cie zmieni?o mi p?e? tyle, ?e runa ca?y czas jest.
U?ywam znowu tej samej runy. P?e? mi si? zmienia znowu na ch?opaka i runa wtedy znika.
Czyli tak jakby runa by?a na 2 u?ycia a ja bym chcia? ?eby by?a na jedno.
AHA! DODATKOWO! wywala mi b??d w silniku:
By?bym wdzi?czny za jak najszybsz? pomoc.
Z g?ry dzi?kuj?.
ten problem nie powinien by? trudny jednak ja sam po prostu nie daje sobie z nim rady...
Ot?? mam taki skrypcik na run?, kt?ra zmienia nam p?e?:
Kod:
function onCastSpell(cid, item, fromPosition, itemEx, toPosition)
if( getPlayerSex(cid) == 0 )then
doPlayerSetSex(cid, 1)
doRemoveItem(item.uid, 1)
doSendMagicEffect(getCreaturePosition(cid), CONST_ME_MAGIC_GREEN)
else
if( getPlayerSex(cid) == 1 ) then
doPlayerSetSex(cid, 0)
doRemoveItem(item.uid, 1)
doSendMagicEffect(getCreaturePosition(cid), CONST_ME_MAGIC_GREEN)
end
return true
end
end
Mam go w folderze 'mods'.
W pliku customspells.xml mam linijk?:
Kod:
<rune name="Sex Rune" id="2294" allowfaruse="1" charges="1" lvl="10" maglv="1" exhaustion="1000" aggressive="0" needtarget="1" blocktype="solid" event="script" value="customspells/sexrune.lua"/>
No dobra, teraz do rzeczy. Skrypt powinien sprawia?, ?e przy u?yciu runy ona znika. Jednak tak nie jest.
Za???my, ?e jestem ch?opakiem. U?ywam runy no to zmienia mnie w dziewczyn? (runa si? nie usun??a). Wyloguje si? i zaloguje no to rzeczywi?cie zmieni?o mi p?e? tyle, ?e runa ca?y czas jest.
U?ywam znowu tej samej runy. P?e? mi si? zmienia znowu na ch?opaka i runa wtedy znika.
Czyli tak jakby runa by?a na 2 u?ycia a ja bym chcia? ?eby by?a na jedno.
AHA! DODATKOWO! wywala mi b??d w silniku:
By?bym wdzi?czny za jak najszybsz? pomoc.

Z g?ry dzi?kuj?.