• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Seya Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: Seya Gallery

Mapki pro nie no nigdy na 7.6 nie gralem ale tutaj na pewno wbije!
Zbytnio nie jestem wtajemniczony du?o ci jeszcze zosta?o z mapy? Kiedy start czy co? xd?
Nazwa OTSa pochodzi z dzielnicy obstawiam ze tam mieszkasz?
Chorz?w-Batory?
Propsy za napis..

@up.
Dzi?ki za wsparcie : p
Mape mamy praktycznie sko?czon? w sensie, ?e niczego dodawa? ju? nie musimy, do sk?adu doszed? trzeci utalentowany maper kt?ry wni?s? du?o wiele zapa?u do ekipy, aktualnie staramy si? od?wie?a? stare expowiska/lokacje.
Wystartujemy jak sko?czymy acc makera, ci??ko okre?li? kiedy to nast?pi, nazw? wymy?li? Jakes - bardzo prawdopodobne, ?e na tym si? wzorowa? poniewa? pochodzi z Katowic, ja mieszkam w Opolu.
Je?eli chcesz si? dowiedzie? wi?cej, to zapraszam na nasze forum.

Mnie si? bardzo podoba. Tibia 7.6 ju? sama w sobie tworzy klimat, a Twoje umiej?tno?ci mapperskie s? tylko wisienk? na torcie. :)

Z Chorzowa jest:
czyli dobre podejrzenie mia?em Batory to dzielnica Chorzowa :)

//czekam na dalsze prace!

w jakim programie robisz te mapki? :)

//Do wyboru masz Remere's Map Editor lub Simone Map Editor..~I Won't Dance

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@UP
A w czym do chuja pana robi si? mapki? -,-

@TOPIC
Swietne, bardzo mi sie podoba.

po prostu jestem ciekaw w czym on akurat robi, pewnie w RME i ciekaw jestem jak zrobi? taki ?adny screen bo na moich zawsze s? kreski/kratki czy jak to tam nazwa? ;d

po prostu jestem ciekaw w czym on akurat robi, pewnie w RME i ciekaw jestem jak zrobi? taki ?adny screen bo na moich zawsze s? kreski/kratki czy jak to tam nazwa? ;d

spr?buj zainstalowa? na nowo sterowniki b?d? oddal map? lekko i nie powinno byc na 1 etapie takich kratek.

@topic
d?ugo robisz np taka jedna du?? miejsc?wk? ?
Silnik macie jakis normalny czy jakis kupiony ?

@skorapo, po prostu ctrl + scroll i tyle.. ca?a magia.

A co do mapek to wiesz, ju? pisa?em Ci gdzie indziej ^^

@skorapo, ale jeste? g?upi?, ehh... nie przesuwasz scrolla, tylko naciskasz go z ctrl, ?apiesz ju??

Ostatnia edycja:

@skorapro.
Niekt?re zdj?cia s? z gry a z RME robie tak jak napisa? Kahras :)
@Kahras.
takiej miejsc?wki najlepiej si? robi na spontana, t? robi?em z 2-3 godziny. (mini-mapa)
Wsp??pracujemy z bardzo dobrym skrypterem, kt?ry za?atwi? nam w?asn? wersje TFS, silnik cudo wi?cej nie musz? pisa? ; p
nQ7RkwP.png

Nowa praca, rimejk smok?w:

4fnjY7j.png

Czysto schludnie i ?adnie ;) Za to kochamy ten protok??.
Sk?p? ilo?? detali mo?esz nadgoni? architektur?. Chcia?bym zobaczy? jaki? pomys?, jakie? miasto :) Spe?nij moje ?yczenie xd //btw leci ?redniak ;p

Ostatnia edycja:

@dzisiaj co? podzia?am, aktualnie chc? wprowadzi? do projektu jaki? z?o?ony quest co? ala POI (poziom trudno?ci) :>

Od niedawna pracuj? nad nowym projektem oczywi?cie klient 7.72 : )

Rookgaard!

Mini-mapa:
r6mfMcJ.png

Ma?a kapliczka upami?tniaj?c? za?o?yciela miasta "Rodusa Calleto" i jego syna " Tom'a Calleto".
w6WfzP2.png

Po?udniowa cz??? osady tutaj znajdziemy par? ciekawych ksi??ek o faunie i florze wyspy jak i siedzib? Clarensa u kt?rego mo?emy zarobi? troch? z?ota za wykonanie misji.
kuonFYh.png

Sklepy
8SwCL49.png

Bagna i wzniesienie, tutaj napotkamy w??e, paj?ki oraz szczury.
4tGfpcL.png

bardzo ?adne prace zw?aszcza ,?e pod ubo?sz? o grafiki wersj?

Zr?b co? pod wy?szy protok?? xD

Dawno nie dodawa?em map, czas to zmieni?!

Smocze podziemia!

UQDdzjP.png

UDxlsEt.png

TdCIZsh.png

SsrKDwW.png

2a8jQrE.png

c3NLJ2l.png

JuUbxEx.png

OW12cus.png

Wed?ug mnie mapy s? dobre, mo?e nie bardzo ale to raczej przyzwyczajenie do lokacji, kt?re maj? na sobie 1000000000 dodatk?w i szczeg???w. Je?li chodzi o te mapy to id? w dobrym kierunku, gdzieniegdzie wydaje si?, ?e jest za du?o przedmiot?w ale w ko?cu nie chcemy by by?o nudno. Osobi?cie lubi? mapy, kt?re s? proste, bez nadmiaru szczeg???w ale za to efektowne jak i po prostu przyjemnie si? na nich gra (nie razi po oczach jak si? biega i widzi za wiele pierd?? w tym droga za?miecona kamieniami traw? i wszystkim na raz).
Ostatecznie my?l?, ?e mapa jest w sam raz, nie razi milionem szczeg???w, podr?? po niej to ciekawo?? odkrywania co si? kryje dalej i w ko?cu karmi nas swoj? architektur?, kt?rej jednak czasem mog?oby by? wi?cej polecam spr?bowania pi?trowych lokacji w dalszych cz??ciach mapy jak kilka przej?? mostami a pod mostami jaka? lokacja i gracz zaciekawiony co tam mo?e by? b?dzie dalej eksplorowa? ;) Oceniam 8/10

Kozak jak zwykle - przypomina mi stary klimat tibijskii ;)

Status
Zamknięty.
Do góry