Co s?dzicie o ShadowCores Hmmm?
Od tygodnia postanowi?em gra? na Realu (znudzi?y mi si? te Orshe xxx exp). Jednak jest tak nudno... (Skilowanie najtem i te sprawy)
I oto jest pytanie lepiej zosta? na Real czy przerzuci? si? na ShadowCores ?!!!
Na realu dorobi?em si? ju? kiedy? 45cc; zakupi?em niedawno Eq dla mojego najta (Zao helmet, Zao legsy, MMS, MPA, Boszki...) i szkoda troch? teraz "odej??" od Real Tibi :/
Ale ShadowCores oferuje bardzo wiele:
- Updaty Clienta (co jest najbardziej kusz?ce!)
- FreePacc (to chyba oczywiste na OTS)
- Fantastycznie odwzorowany klimat Real Tibi
- LVL utrzymuje si? ju? od du?ego czasu na przestrzeni 400~ (zawsze jest jaki? hunt na ludzi z topki ^.^ Wi?c mam nadziej?, ?e lvli 500+ nie zobaczymy, chocia?...)
- Ponad 1000 graczy OnLine! (Co jest bardzo zadowalaj?c? liczb?)
Eh ale to jednak dalej OTS :/ Ile lat si? utrzyma? Czy b?dzie przewidywany reset? Lub ca?kowity upadek w przeci?gu paru lat?
*Real stoi ju? 16 lat
* - Jedna z zalet Real Tibi nie musisz si? obawia? o reset czy upadek "gry".
Wi?c moje pytanie jest takie: CZY WARTO GRAC NA SHADOWCORES? CZY ZOSTA? PRZY REAL TIBI?
My?l?, ?e warto. Zgrana Administracja, updates, klimat.
Ale prosz? WAS tak?e o wypowiedzenie si?
Od tygodnia postanowi?em gra? na Realu (znudzi?y mi si? te Orshe xxx exp). Jednak jest tak nudno... (Skilowanie najtem i te sprawy)
I oto jest pytanie lepiej zosta? na Real czy przerzuci? si? na ShadowCores ?!!!
Na realu dorobi?em si? ju? kiedy? 45cc; zakupi?em niedawno Eq dla mojego najta (Zao helmet, Zao legsy, MMS, MPA, Boszki...) i szkoda troch? teraz "odej??" od Real Tibi :/
Ale ShadowCores oferuje bardzo wiele:
- Updaty Clienta (co jest najbardziej kusz?ce!)
- FreePacc (to chyba oczywiste na OTS)
- Fantastycznie odwzorowany klimat Real Tibi
- LVL utrzymuje si? ju? od du?ego czasu na przestrzeni 400~ (zawsze jest jaki? hunt na ludzi z topki ^.^ Wi?c mam nadziej?, ?e lvli 500+ nie zobaczymy, chocia?...)
- Ponad 1000 graczy OnLine! (Co jest bardzo zadowalaj?c? liczb?)
Eh ale to jednak dalej OTS :/ Ile lat si? utrzyma? Czy b?dzie przewidywany reset? Lub ca?kowity upadek w przeci?gu paru lat?
*Real stoi ju? 16 lat
* - Jedna z zalet Real Tibi nie musisz si? obawia? o reset czy upadek "gry".Wi?c moje pytanie jest takie: CZY WARTO GRAC NA SHADOWCORES? CZY ZOSTA? PRZY REAL TIBI?
My?l?, ?e warto. Zgrana Administracja, updates, klimat.
Ale prosz? WAS tak?e o wypowiedzenie si?