Shadre expernice + Tomby

Status
Zamknięty.

John Colt

Active User
Listopad 3, 2009
Liczba reakcji
3
Witam!
Mam dwa pytanka :
1. Czy je?li z kumplem damy sobie shadre expernice to np.ja musze te? bi? monsterka , ?eby dosta? expa?
2. Kt?re tomby wybra? na 16 druida?
Z g?ry :thx:
Pozdrawiam
John Colt .

Odp: Shadre expernice + Tomby

Co do pierwszego pytanka nie jestem pewien, ale raczej nie. Aha, chyba chodzi ci o shared, co znaczy po ang. wsp?lne.
Co do drugiego pytanka: http://tibia.net.pl/pomoc-z-tibia/99559-gdzie-expic.html
Oraz powiem ci, je?eli jeste? ogarem exori (np.) flam i masz troch? kasy, to my?l?, ?e na tombach sobie poradzisz.... (licz si? z waste)

Co do twojego 1 pytania.
Shared experience musi tak zwanie si? za??czy?,a ?eby tak si? sta?o musisz za atakowa? potworka razem z twoim koleg? wtedy ikonka shared b?dzie taka tarcza z ptaszkiem zielonym.W przypadku gdy mi?dzy wami jest zbyt du?a r??nica lvl shared experience si? nie za??czy.

Tzn. zbyt du?a r??nica to jest jaka ??
Mo?e si? z??czy? 16 z ok 89 ?? :D

Opcja ta musi by? w??czona przez lidera, aby jednak dzia?a?o musz? by? spe?nione 3 warunki:
Poziomy graczy musz? by? do siebie zbli?one. Poziom najgorszego gracza nie mo?e by? ni?szy ni? 2/3 poziomu najlepszego. Gracze z 40 i 60 mog? dzieli? do?wiadczenie tak samo jak gracze z 200 i 300 poziomem.
Odleg?o?? mi?dzy graczami a liderem nie mo?e by? wi?ksza ni? 30 metr?w lub 1 poziom w g?r?/d??.
Cz?onkowie dru?yny musz? by? aktywni: w ci?gu ostatnich 2 minut zaatakowali potwora(lub ich przywo?a?ce to zrobi?y) lub uleczyli cz?onka dru?yny.
My?l?, ?e to wszystko wyja?nia, je?eli chodzi o shared experience.
Co do tomba to my?l?, ?e penisula, gs, oasis tomb b?d? dobre, ale z kim? gdy? 16 level to samemu waste ogromne chyba, ?e masz kase to czemu nie?

Jak sie nie myle r??nica lvl wynosi ok 20lvli. Np. masz 18 lvl to moze cie podexpiac max 38lvl.

Dzi?ki wszystkim =) Temat do zamkni?cia , bo si? spam robi .

Status
Zamknięty.
Back
Do góry