-Tibia 8.60 SherioN OTS Evolution Wars

Status
Zamknięty.

Kamilox124

Active User
Marzec 28, 2010
Liczba reakcji
2
WITAM
Dzi? chce wam przedstawi? nasz w?asny projekt "SherioN OTS" jest to mocno edytowana mapa evolution na kt?rej znajdzie?ie mn?stwo expowisk i quest?w. Mapa jest typowo przystosowana do war?w, wi?c nie zabraknie miejsc do walk.
Wi?cej Szczeg???w:
Planowany Exp Stage
1-100 200x
101-200 50x
201-250 25x
251-300 20x
301-350 15x
351-400 10x
401+ 5x

Skills: 60x
Magic Level: 25x
Loot: 3x

START SERWERA PLANUJEMY POD KONIEC GRUDNIA. SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Temple
2meyidh.jpg

Depo
5s3tc.jpg

TP Room
29or04z.jpg

Quest Room
nmeu1i.jpg

Shop
20hwvh4.jpg

Defiler
r2028l.jpg

Hellfire Fighter
1ywmyx.jpg

Quest
aaf194.jpg

Quest
am8klw.jpg

TP Room to nie wszystkie expy. Istniej? tak?e 3 du?e wyspy na kt?rych jest mn?stwo expowisk.
nl3cie.jpg

Wi?cej screen?w i szczeg???w ju? niebawem. Serdecznie Zapraszamy!
Prosz? o komentowanie!

Odp: SherioN OTS Evolution Wars

Mapa troche lipna, zobacz otsmaterie, tamta mapa to cudo, a u ciebie posto jest, 0 detali, tylko trawa, para drzew i zwyk?e domki.

Jak taka mapke mial kaczooch ots albo nawet i bardzo podobna ;D ale napewno wbije zachecil mnie quest room i tp room oraz exp stage

Typowe Evo nic wiencej:(
Czekam na co? lepszego z now? grafika item?w z nowszych wersi:D

to jest "kopia" kaczooh otsa ktory w sumie juz padl bo bylo 7 edycji w ciagu roku xd!!! Mapa mi sie podoba poniewasz niejest to identyczne jak kaczooh, ma quest room, inny tp room i ogolnie bardzo fajna mapka i ots.Napewno bd grac

refreesh!!! naprawde warto komentowac, nigdy nie graliscie na kaczoohu??
ja sam osobiscie niemoge sie doczekac startu tego otsa. czekam na info kiedy start

^^Jak narazie pracujemy nad balansem postaci/Trudno jest nam go dopracowa?,tak ?eby by? idealny.

Trudno nam teraz powiedzie? kiedy start. My?l?, ?e do ko?ca roku wyrobimy si? ze wszystkim.

Dodam p?zniej jeszcze pare screen?w i weicej info.

Dodam jednak, ?e to nie kaczooh. . .

Nie wiem, czy to dobrze przemyslales ta mapa jest gowniana i jezeli zrobiles taka mape jak KaczooH - odpowiedz jest prosta, jestes niczym (kopiowaniwe map?) Widze ze nie umiesz sobie sam wymyslec mapki, bo jest to dla ciebie za trudne.
A jezeli juz chcesz wystartowac to zrob balans taki jak byl na v1/v2 na KaczooHu, mozliwe ze jestes lepszym "Administratorem" zajmiesz sie serwerem a osiegniesz sukces.
Ju? wiem dlaczego by?es takim Naabem na KaczooHu, biegales i robiles mape cale zycie.

@Edit.
To bylo wiadome ze to nie "KACZOOH", wszyscy znamy KaczooHa i KaczooH by nie zrobil TP roomu z FWB,Wyrmy itd.

Ostatnia edycja:

Na pierwszy rzut oka my?la?em, ?e ten serwer jest pod 7.6, ale gdy zobaczy?em ?e jest pod 8.6 troch? si? zdziwi?em brakiem detali. Ze screen?w spodoba? mi si? tylko quest. Radze bardziej przy?o?y? si? do detali. Nie ma co si? spieszy? wed?ug mnie, bo nic z tego nie wyjdzie.
Pozdrawiam, Help3R.

Refresh

Startujemy w pi?tek 13.01.2012 o godz. 18:00

Info:

Exp Stage:
1-100 200x
101-200 50x
201-250 25x
251-300 20x
301-350 15x
351-400 10x
401+ 5x

Skills: 60x
Magic Level: 25x
Loot: 3x

IP: sherion.otos.pl
PORT: 7171

-Nowe Monstery
-Nowe Wyspy
-Nieko?cz?ce sie poty i runy
-Addony z quest?w
-Edytowana Mapa w 99%
-War System

Na serwerze jest masa quest?w i expowisk, wi?kszo?? item?w z sms shop mo?na zdoby? z quest?w.

Serdecznie Zapraszamy!

Za??? konto ju? teraz!!!

206yk2h.jpg

wb3mvm.jpg

16a86j9.jpg

Refresh

Do startu SherioN OTS pozostalo:
0 dni, 7 godzin, 5 minut oraz 46 sekund!

Tak jak inni proste obiekty, brak detali. Ja obecnie nie zagram jest bardzo du?o lepszych map evo.

Mapa troche lipna, zobacz otsmaterie, tamta mapa to cudo, a u ciebie posto jest, 0 detali, tylko trawa, para drzew i zwyk?e domki.
Na materii nie ma nic zajebistego ...

to jest "kopia" kaczooh otsa ktory w sumie juz padl bo bylo 7 edycji w ciagu roku xd!!! Mapa mi sie podoba poniewasz niejest to identyczne jak kaczooh, ma quest room, inny tp room i ogolnie bardzo fajna mapka i ots.Napewno bd grac
Nawet nie by?o 7 edycji KaczooH ots.

Co do otsa to jest zajebisty, idealnie dopasowany exp stage, mapa mo?e nie jest idealna ale da si? gra?, na tym serwerze questy trzymaj? poziom, nie da si? przej?? questa na spamie ue bez jakichkolwiek umiej?tno?ci, skoro wolicie grac na serwerach na kt?rych do zrobienia questa wystarczy 1 osoba to znaczy ze jeste?cie nieogary i idziecie na ?atwizn?.
Zapraszam na serwer!

@up w?a?nie, ?e na otsmaterii jest najlepsza mapa jak? mo?na spotka? na evo, po 2 rekordy online pobili na evo, po 3 mapa ma strasznie du?o szczeg???w, i jest bardzo dok?adnie zrobiona i wygl?da lepiej ni? po?owa galerii z tego forum, wygl?da jak by by?a robiona pod show off.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry