Kuzirashi
ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
- Liczba reakcji
- 155
Witam, postanowi?em, ?e ponownie b?d? Wam pokazywa? tutaj moje prace. Tym razem s? one ju? na troch? wy?szym poziomie, ale to zobaczycie sami. Oczywi?cie wszystko, co tutaj b?dzie zawarte trafia do projektu RA - Ranger's Arcani. Mam nadziej?, ?e wszystkim si? spodoba. Dodatkowo stworzy?em ankiet?: ,,Jak oceniasz moje prace?''.
Aby nie przed?u?a?:
Outfity w RA: Drzewo Magii:
Outfity w RA: Drzewo Walki Wr?cz:
Outfity w RA: Drzewo Walki Dystansowej:
Czary w RA: Po kolei - Elektryczno??, ni?ej Ogie?, ni?ej L?d, ni?ej czar dystansowy:
Wsp?lna praca moja i Nixodin'a , czyli wielkie drzewo, kt?re r?wnie? pojawi si? w projekcie:
Pomnik wyrze?biony w drzewie:
Potwory w RA: Pierwsza linia, czyli najnowsze, druga linia czyli wsp?lna praca moja i Fragarak'a(Dwa z tych ork?w s? w ca?o?ci jego prac?) oraz trzecia linia czyli najstarsze potwory, kt?re robi?em ok. p?? roku temu:
Bogowie greccy, kt?rzy b?d? swoist? niespodziank? w RA, jak i outfitami poszczeg?lnych cz?onk?w ekipy: Po kolei - Posejdon, Zeus, Hades, Atena. Niekt?re s? ,,oryginalne'' na ?yczenie cz?onk?w zespo?u, tak?e nie czepiajcie si?, ?e Atena ma ko?o siebie bia?o-czarnego tygrysa
:
Zapraszam do komentowania!!!
Aby nie przed?u?a?:
Outfity w RA: Drzewo Magii:

Outfity w RA: Drzewo Walki Wr?cz:

Outfity w RA: Drzewo Walki Dystansowej:

Czary w RA: Po kolei - Elektryczno??, ni?ej Ogie?, ni?ej L?d, ni?ej czar dystansowy:

Wsp?lna praca moja i Nixodin'a , czyli wielkie drzewo, kt?re r?wnie? pojawi si? w projekcie:

Pomnik wyrze?biony w drzewie:

Potwory w RA: Pierwsza linia, czyli najnowsze, druga linia czyli wsp?lna praca moja i Fragarak'a(Dwa z tych ork?w s? w ca?o?ci jego prac?) oraz trzecia linia czyli najstarsze potwory, kt?re robi?em ok. p?? roku temu:

Bogowie greccy, kt?rzy b?d? swoist? niespodziank? w RA, jak i outfitami poszczeg?lnych cz?onk?w ekipy: Po kolei - Posejdon, Zeus, Hades, Atena. Niekt?re s? ,,oryginalne'' na ?yczenie cz?onk?w zespo?u, tak?e nie czepiajcie si?, ?e Atena ma ko?o siebie bia?o-czarnego tygrysa

Zapraszam do komentowania!!!