-Tibia 8.60 Shinneria.pl [Unikalna Real Mapa] [Edycja bez punktow] [Ots na dlugo] [Profesionalne Systemy]

Status
Zamknięty.

kubq

Senior User
Grudzień 12, 2008
Liczba reakcji
40
Shinneria - nadchodzi wielka reaktywacja!

Server startuje 23 lutego w sobote o godzinie 18:00.

Serdecznie zapraszamy wszystkich starych graczy, jak i tych nowych. Jeste?my w 100% stabilnym serwerem, a wi?kszo?? graczy zna nas z dobrej i d?ugiej zabawy! Je?eli my?licie, ?e to to stara nudna real mapa, to jeste?cie w b??dzie!

Server ten stawiamy na d?u?sz? met?. Czeka was tu duu?o wi?cej zagadek, zada? i wydarze? ni? na innych serverach! Wprowadzamy udogodnienia dla graczy, a tak?e r?wnamy szanse w zdobywaniu do?wiadczenia. Zmienili?my tak?e systemy frag?w, zdobywania do?wiadczenia oraz kilku innych.

Poprawa mapy - postanowili?my doda? kilkana?cie nowych expowisk na nowych wyspach oraz kilka misji, kt?re kryj? si? w?r?d nieodkrytych dot?d teren?w.

Mno?nik ko?cowego do?wiadczenia jest zmieniony (na ni?szy), poniewa? nie chcemy, aby zbyt szybko uros?y Wam du?e poziomy, mianowicie - odstrasza to nowych graczy, jak i Was samych. Taka opcja jest bardzo stosowna dla ka?dego playera. Im d?u?ej si? expi, tym wi?ksza jest zabawa.

Server ten b?dzie trwa? bardzo d?ugo, zamierzamy go rozwin?? dog??bnie, specjalnie dla Was! Wiele misji i quest?w zosta?o r?wnie? dodanych, aby na serverze nie liczy? si? tylko poziom, ale r?wnie? ranga, b?d? pozycja.

Tym razem nasz support sk?ada si? z nast?puj?cych os?b: Shinigami i Kossa. To w?a?nie my przyczynili?my si? do powstania tego servera. Przepracowane dni, nieprzespane noce i wielomiesi?czny wysi?ek nad estetyk? mapy oraz ca?ego servera spowodowa?y powstanie tak cudownego dzie?a, jakim jest Shinneria!

Ostatnia edycja mia?a ok. 600 graczy na start. Za? na starcie nowej edycji szacujemy, ?e odwiedzi nas od 150 do 300 unikalnych graczy poniewaz nie rozdajemy punktow dla gildii..

Na serverze b?d? organizowane eventy, konkursy guildii itp. Chcemy by ka?dy mia? jednakowe szanse w grze, dlatego NIE PRZYZNAJEMY PKT NA GUILDIE.

Je?eli szukasz servera bez lag?w, bez freez?w, z mi?? atmosfer? i przyjemnie tocz?c? si? gr?, to trafi?e? na w?a?nie taki server! Odwied? nas 23/02/2013r.

Kilka zdj?? odno?nie servera:

temple11.png

depo11b.png

screen11s.png

screen211y.png

screen311s.png

Jedno z najlepszych nagran z poprzedniej edycji:

Odp: Shinneria.pl [Unikalna Real Mapa] [Edycja bez punktow] [Ots na dlugo] [Profesionalne Systemy]

OMG Znow next Edycja? ile ostatnia trwa?a tydzien ? ... Nie polecam! ots tylko dla kasy

Odp: Shinneria.pl [Unikalna Real Mapa] [Edycja bez punktow] [Ots na dlugo] [Profesionalne Systemy]

Odwal sie, poprzednia edycja stala 2 tygodnie poniewaz byla mala ilosc graczy, dzisiaj rano gralo juz tylko 2 graczy, tzn stali na afkach.
Tym razem bedzie lepsza reklama i wiecej osob czyli ots na dluzej :)

Jak kazdy server od kubq'a x] dla kasy i postoi tydzien max 2

Popatrz popatrz.
Patrz?c na depo widz? swoj? mapk? kt?ra wyl?dowa?a na otlandzie tylko lekko przerobion?. c:

Unikalna real mapa? Przecie? te s?owa si? wykluczaj? :)

Jak kazdy server od kubq'a x] dla kasy i postoi tydzien max 2

Przed ostatnia edycja shinnerii stala 2 miesiace, i grali na niej gracze :) Serwer wylaczam tylko wtedy gdy liczba graczy bedzie mniejsza od 5

Mapa nie byla pobierana z otlandu dostalem ja od wlasciciela innego znanego otsa ktory juz nie jest odpalany, i po za mna i 3 innymi osobami nikt jej nie ma.
Depo bylo przerabiane przezemnie

refresh zapraszam do rejestracji

ja gra?em z kolegami na poprzedniej i nie narzekam i ch?tnie wbijam na kolejn? cz???! wbija? stare teamy i nowe :)

Szatan nie bedziesz mi mowil co mam Robic, mam nadzieje ze Narvii, Febie, Enemi, tez wymieniasz wszystkie ich tematy :)

----

Pomijajac glupie i 0 wartosciowe komentarze, zapraszam do rejestracji! Start juz za 2 dni czyli w Sobote o godzinie 18:00!

Ale ten OTS nie ma si? z czym r?wna? do wymienionych przez Ciebie...

Kazdy ots ma/mial cienkie poczatki. Jezeli nie chcecie dac Nam szansy, to trudno...

Czytanie ze zrozumieniem si? k?ania, nikt nie powiedzia?, ?e si? nie wybijecie. Pisz? tylko, ?e ten serwer nie ma si? z czym r?wna? do tych wymienionych przez ciebie.

Bo?e przeciez to nawet nie jest ots kubq.... On dostal od Roxa go i mieli razem go robic tylko kubq w****a przycial i go wy****al xd
Tak masz racej wczesniejsza edycja stala 2 miechy bo ja to gowno reklamowalem ;)

***** Plomienn jestes smieszny, wypieprzaj mi z tym scierwem. Rox jest calkowitym okraglym zerem! On ****a ma, ****a potrafi i ****a moze zrobic. Tyle na jego temat, od teraz nie odpisuje "hejtom", *****ka totalna. Pozdrawiam i czekam na powazna krytyke od powaznych ludzi

Nie rozumiem czego? - "UNIKALNA REAL MAPA" - to jedno z drugim si? wyklucza... Albo jest unikalna albo real... Zastan?wcie si? nast?pnym razem przed napisaniem tak durnego tematu.

Unikalna chodzi mi o to ze nikt takiej samej w 100% nie ma

Czyli ka?dy ma unikaln? - bo ja zmienie imi? jednego NPC na "Durny KubQ" i ju? mam unikalny serwer? - No bo nikt w 100% takiego samego nie b?dzie mia?...

Damn it...

Po rozmowie z administratorem jestem w stanie stwierdzi?, ?e ots zosta? na prawd? dopracowany.
Wspania?e systemy, a przede wszystkim CA?Y serwer jest robiony zupe?nie pod D?U?SZ? gr?, a nie 2 tygodniow? zabaw?, serdecznie zapraszam!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry