-Tibia 8.60 Shinneria.pl [Unikalna Real Mapa] [Edycja bez punktow] [Ots na dlugo] [Profesionalne Systemy]

Status
Zamknięty.
Odp: Shinneria.pl [Unikalna Real Mapa] [Edycja bez punktow] [Ots na dlugo] [Profesionalne Systemy]

wko?cu startuje jaki? ogarni?ty my?le serwer , wbijam z swoj? zielon? propagand? jak by? mia? problemy z czym? albo by? potrzebowa? jaki? skrypt?w pisz mi pw :) , a jak tam z balansem profesji ?

Odp: Shinneria.pl [Unikalna Real Mapa] [Edycja bez punktow] [Ots na dlugo] [Profesionalne Systemy]

Po rozmowie z administratorem jestem w stanie stwierdzi?, ?e ots zosta? na prawd? dopracowany.
Wspania?e systemy, a przede wszystkim CA?Y serwer jest robiony zupe?nie pod D?U?SZ? gr?, a nie 2 tygodniow? zabaw?, serdecznie zapraszam!

Tak tak ... zajeb.al ots i go odpala i tyle. Na d?u?sza gre? Prosze cie obstawiam ?e po tyg bd 15 osob online. ;)

---Aktualizacja---

***** Plomienn jestes smieszny, wypieprzaj mi z tym scierwem. Rox jest calkowitym okraglym zerem! On ****a ma, ****a potrafi i ****a moze zrobic. Tyle na jego temat, od teraz nie odpisuje "hejtom", *****ka totalna. Pozdrawiam i czekam na powazna krytyke od powaznych ludzi

Wiem ze nie potrafi nic ... Dostal otsa chcia? go z tb prowadzic w ****.a go zrobiles i tyle ;) Gdyby nie on by? nie mia? shinneri Dziekuje;)_/

Plomienn. Nie wa?ne ile b?dzie graczy tylko wa?ny jest klimat i to, ?e serwer b?dzie w??czony.

Wed?ug mnie serwerowi brakuje tylko wi?kszej reklamy, a poza tym jest na prawd? godny uwagi.

Po rozmowie z administratorem jestem w stanie stwierdzi?, ?e ots zosta? na prawd? dopracowany.
Wspania?e systemy, a przede wszystkim CA?Y serwer jest robiony zupe?nie pod D?U?SZ? gr?, a nie 2 tygodniow? zabaw?, serdecznie zapraszam!

W poprzedniej edycji pad? chyba po tygodniu albo wcze?niej.

Plomienn. Nie wa?ne ile b?dzie graczy tylko wa?ny jest klimat i to, ?e serwer b?dzie w??czony.

Wed?ug mnie serwerowi brakuje tylko wi?kszej reklamy, a poza tym jest na prawd? godny uwagi.

Chodzi o to, ?e w przypadku tego serwera je?eli b?dzie ma?o online, zostanie WY??CZONY. Szkoda czasu.

Ostatnia edycja zostala wylaczona bo gralo 2 graczy na AFK!
Co do Roxa, on nawet tej daty nie ma i nigdy nie mial, nigdy dostepu do ftp/bazy/dedyka, nie mial!!

Start juz dzisiaj o 18:00!! Zapraszamy do rejestrowania sie!!!!!! :)

Serwer startuje za 30 minut.

No to uda?a wam sie edycja 9 osob online ! hahahah ;)

Tejdi za ta obrone servera dostaniesz GM'a czy full set na start? a moze wyslesz mu sms na sofciki zeby sobie 'pograc rpg'

Status
Zamknięty.
Back
Do góry