- Liczba reakcji
- 0
Witam Shinobi Legend to ots na podstawie anime naruto. W otsie b?dzie 1 profesja czyli shinobi,mo?e awansowa? w randze od akademy student do kage. Mo?liwo?? wyboru wiosek. Mo?esz nauczy? si? wszystkich jutsu w ka?dym kraju b?dzie 1 nauczyciel
w kraju wiatru nauczyciel jutsu natury fuuton,( im wi?kszy fuuton lvl tym wi?kszy atak z jutsu i nowe techniki fuutonu)
w kraju ognia nauczyciel jutsu natury katon( im wi?kszy katon lvl tym wi?kszy atak z jutsu i nowe techniki katonu)
w kraju chmur nauczyciel ucz?cy jutsu natury raiton( im wi?kszy raiton lvl tym wi?kszy atak z jutsu i nowe techniki raitonu)
w kraju wody nauczyciel ucz?cy jutsu natury suiton( im wi?kszy suiton lvl tym wi?kszy atak z jutsu i nowe techniki suitonu)
w kraju ziemi nauczyciel ucz?cy jutsu natury doton( im wi?kszy doton lvl tym wi?kszy atak z jutsu i nowe techniki dotonu)
rangi:
akademy student
genin
chunin
special jounin
jounin
missing-nin (ninja kt?ry uciek? zabijaj?c ninje z swojej wioski bez rozkazu od kage ?cigany przez oddzia?y anbu)
anbu
kage
Mo?liwo?? posiadania kekeigenkai
konohagakure:
sharingan
byakugan
amegakure:
rinnegan
kirigakure:
Shikotsumyaku (klanu kaguya)
Jutsu klanowe:
Uchiha:
Katon goukakyuu no jutsu
Katon ryuuka no jutsu
Katon housenka no jutsu
Amaterasu
itp
moje gg:35827357
Nad prefiksem si? jeszcze zastanowie
Szukam:
grafika
skryptera
mapera pomocnika (g??wnym maperem jestem ja)
podanie
imi?/nick:
gg:
przyk?adowa praca (min. 2):
Nied?ugo uka?e si? forum otsa.
w kraju wiatru nauczyciel jutsu natury fuuton,( im wi?kszy fuuton lvl tym wi?kszy atak z jutsu i nowe techniki fuutonu)
w kraju ognia nauczyciel jutsu natury katon( im wi?kszy katon lvl tym wi?kszy atak z jutsu i nowe techniki katonu)
w kraju chmur nauczyciel ucz?cy jutsu natury raiton( im wi?kszy raiton lvl tym wi?kszy atak z jutsu i nowe techniki raitonu)
w kraju wody nauczyciel ucz?cy jutsu natury suiton( im wi?kszy suiton lvl tym wi?kszy atak z jutsu i nowe techniki suitonu)
w kraju ziemi nauczyciel ucz?cy jutsu natury doton( im wi?kszy doton lvl tym wi?kszy atak z jutsu i nowe techniki dotonu)
rangi:
akademy student
genin
chunin
special jounin
jounin
missing-nin (ninja kt?ry uciek? zabijaj?c ninje z swojej wioski bez rozkazu od kage ?cigany przez oddzia?y anbu)
anbu
kage
Mo?liwo?? posiadania kekeigenkai
konohagakure:
sharingan
byakugan
amegakure:
rinnegan
kirigakure:
Shikotsumyaku (klanu kaguya)
Jutsu klanowe:
Uchiha:
Katon goukakyuu no jutsu
Katon ryuuka no jutsu
Katon housenka no jutsu
Amaterasu
itp
moje gg:35827357
Nad prefiksem si? jeszcze zastanowie
Szukam:
grafika
skryptera
mapera pomocnika (g??wnym maperem jestem ja)
podanie
imi?/nick:
gg:
przyk?adowa praca (min. 2):
Nied?ugo uka?e si? forum otsa.