What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 16th Oct 2024:
    Bravoria (Open PvP) Aethera (Open PvP) us_logo Cantabra (Open PvP)

Shinobi of Naruto

Status
Not open for further replies.

Ematerion

Advanced User
Reaction score
5
Odp: Shinobi of Naruto

@co to servera mam nadzieje ze wam to wyjdzie i zrobicie cos na czym bedzie mozna chociaz dobrze sie pobic ale nie wiem czy uda wam sie bo sawex cos tam obiecal ostatnio ze bedzie wielki up i restart ale tak to powodzenia chetnie bym wbil na jakis dopracowany i regularnie updatowany serverek

HAHA ^^ Dobre. Jak to przeczyta?em to si? prawie ze ?miechu pop?aka?em.. a? mnie brzuch boli hahah ! ;))

Restles

Senior User
Reaction score
51

We?, popatrz ile masz tutaj negatywnych post?w.. Mo?e na pocz?tek b?dzie z 30 graczy ale tygodniowo liczba ta b?dzie mala?a... Jestem tego w 97.93% pewny :)
Jak dla mnie nie ma co zapowiada?, gdy? wos, jak wida? spada w rankingu ots list.. Z tym serwerem b?dzie podobnie, zreszt? tak? mam nadziej? :)

Nie interesuje mnie co my?lisz na m?j temat i co masz do mojej osoby, Taka jest prawda ?e na WoS'ie jest teraz 'pusto' bo nie by? od dawna updejtowany, zobaczymy jak na pocz?tku wrze?nia ta liczba gruntownie si? powi?kszy, a co do Ciebie to jak Ty my?lisz ?e na tym swoim (sorry nie Twoim tylko kolegi z 'Internetu') pseudo 'Margonem Naruto' kto? b?dzie gra? to si? bardzo mylisz pocz?tkowo liczba te? b?dzie do 30 i b?dzie stale mala?a, i te? jestem tego pewien i mam tak? nadzieje.

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

We? spadaj z tymi grafikami a co dopiero kopi? wosa na kt?rym dzieciaczki graj?.

Advent Child

Advanced User
Reaction score
9

Bardzo to wszystko ciekawe i wszyscy ciesz? si? twoj? zapowiedzi? serwera ale jak widzisz akurat na tym forum nikogo to za bardzo nie interesuje. Osobi?cie to nie ma tam ani klimatu z Naruto ani innowacji kt?rych nie zobaczy?by? na Nowotsie na przyk?ad. Spr?buj stworzy? co? w?asnego to i mi?o b?dzie potestowa?, zagra?, oceni? szczeg??owo.

Ematerion

Advanced User
Reaction score
5

@Up
Przecie? to jaki? dzieciak, my?lisz, ?e kto? kto all skopiowa? z WoS'a mo?e stworzy? co? swojego? Haha.

//Spokojnie panowie, nie chcemy tu wojny ;).

Last edited by a moderator:

Restles

Senior User
Reaction score
51

We? spadaj z tymi grafikami a co dopiero kopi? wosa na kt?rym dzieciaczki graj?.
No niestety o wiele lepsze grafiki ni? twoje 'by paint' dzieciaczki graja, <-- to to ju? kompletnie bez sensu nawet jako dziecko bym wola? gra? na WoS'owskich grafikach ni? na twoich ;

Infelicity

Why bother...
Reaction score
59

no to masz dziwny gust, bo cos nowego zawsze jest swiezsze, bo na przyklad starego mleka bys pic nie chcial 102301203012030120 razy

Advent Child

Advanced User
Reaction score
9

A ja to bym chcia? by? kabaczkiem. Nie wyzywaj tylko poka? sw?j serwer z najlepszej strony. Je?eli tak ?atwo ci? sprowokowa? to s?aby b?dzie z ciebie Administrator.

@down

Ale on robi swoje i za to nale?y mu si? szacunek.

Last edited:

Restles

Senior User
Reaction score
51

Nie jest mnie ?atwo sprowokowa?, no mo?e Ty tak s?dzisz lecz mnie po prostu wnerwia taki Reazil kt?ry krytykuje mnie bo u?ywam spr WoS'a a sam robi gorsze.

Grimekk

memsoria.pl
Reaction score
56

Cze??, czytaj?c temat widz?, ?e zmierza on do du?ej wojny. Pragn? tylko powiedzie?, ?e obra?anie si? na forum nie jest mile widziane i je?eli b?d? musia? to wlepi? niemi?emu u?ytkownikowi warna. To tylko takie przypomnienie, ?eby?cie poluzowali cyce ;).

Rarzillo De Bonzo

Senior User
Reaction score
27

[SUB][/SUB]Hahaha,gorsze? Tylko ka?dy robi lepsze ni? na wosie. Nawet taki rikodek zrobi Ci lepsze. Je?eli uwa?asz ,?e kto? tu zagra to nie pop?acz si? z powodu liczby online.
Ps. Je?eli tak ?atwo si? wkurzasz to co zrobisz jak gracze b?d? krytykowa? serwer. Co zbanujesz ich i nie wys?uchasz?
@xreaper
Co to nie mo?na skomentowa?? Wyrazi?em swoj? opini? na temat grafik i og?lnie serwera. Nie nawidze plagiat?w i w dodatku nie udolnych. On zacz?? to o moich grafikach wi?c mu odpisa?em co odpisa?em.
@edit
Widz? ,?e ty g?wno wiesz o mnie. Mam DB do kt?rego grafik tylko brak i sh ,kt?re dokoncze w czasie wakacji. Je?eli g?wno wiesz to nie ?mie? mi w profilu. Co do grafik to ty pewnie masz dziwny gust. Te? kiedy? gra?em na takich grafikach lecz to by?o 7 lat temu ,wi?c mia?em 9 lat. Nie oczekuj graczy powy?ej 16 roku ?ycia.Jak kto? b?dzie u cb gra? to pewnie dlatego ,?e to podroba wosa z wi?kszym expem.

Last edited:

Ematerion

Advanced User
Reaction score
5

Hah, moim zdaniem ka?da grafika Raezil'a jest lepsza ni? skopiowane g?wno z WoS'a. A i jak chcesz u?y? czyjego? nicku w po?cie to napisz go dobrze. Raezil nie Reazil.

TenTypSwir

NNSTORY.EU Developer
Reaction score
117

Nazwa okropna... Moim zdaniem raezila grafiki byly by lepsze niz te wosowe

+

Advent Child said:
A ja to bym chcia? by? kabaczkiem.
00ec95a7fa996a39d28710f4264054b0_original.jpg

Status
Not open for further replies.