-Tibia 7.60 Shinobi Online - Najlepszy Serwer Naruto!

Status
Zamknięty.
Odp: Shinobi Online - Najlepszy Serwer Naruto!

Kuzer, ale Ty pierdolisz. TAK TYLKO W POLSCE BEDZIE CZAS LETNI

Co ty, nie wiesz, ze tylko polska jest zajebista i ma czas letni i zimowy, a reszta swiata sie nie obraca z nami tylko stoi na swojej plaskiej planecie ktora jest niesiona przez4 slone na skorupie wielkiego zolwia?

Haha oni juz wiedza ze beda mieli z nami klopoty ! :D btw. moge zagrac z kims w teamie obojetnie jaka nacja ale nie bede jebal po 15 godzin dziennie, moze z 1 0 :D
Ja m?g?bym z Tob? pogrywa?, ale nie obiecuj?, ?e spodoba mi si? ots :P

@down masz w 1 po?cie

jaka wogole strona tego zebym sie dowiedzial kiedy postac robic

To teraz czekac do 3 i "NNNNNNNNNAAAAAAAAAPIEEEERDALAAAAAAAAAAMYYYYYYYYYYY"

Albo:
Czeka? do 3 ?eby w??czyli, potem czeka? do 5 ?eby si? zalogowa?, potem p?j?? spa?, potem wsta? o 12, znowu czeka? a? si? zalogujemy i o 14 mo?emy "NNNNNNNNNAAAAAAAAAPIEEEERDALAAAAAAAAAAMCCCCCCCCCC C"

1681 postaci na ten moment. Niezle :O

Royalz, wygrales. Pierdziele ide spac
budzik ustawie na 4 (NOLIFEEE)

Albo:
Czeka? do 3 ?eby w??czyli, potem czeka? do 5 ?eby si? zalogowa?, potem p?j?? spa?, potem wsta? o 12, znowu czeka? a? si? zalogujemy i o 14 mo?emy "NNNNNNNNNAAAAAAAAAPIEEEERDALAAAAAAAAAAMCCCCCCCCCC C"

22 to r?wnie? p??na pora dla brazoli, wi?c my?l?, ?e m?odsza cz??? graczy poczeka na nast?pny dzie?, poza tym w?tpi? aby wielu Polak?w czeka?o do 3, tak wi?c czuje wolne expy :D

Hmmm to kiedy to online b?dzie? I czy tylko ja nie mog? ?ci?gn?? clienta?

Mhm o 3 start grubo. :D Ale chocia? wolne expy b?d?.

Czuc to my mozemy wolny exp, bo na wolne expy to na 100000 nie.
Brazole beda tam kampic do 100 lvla, wiem cos o tym z pxg

---Aktualizacja---

Boje sie tego otclienta

Nie o 3:00 ,a o 2:00, poniewa? tak wygl?da godzina w ka?dej strefie czasowej: -3= 22 czyli ich, -2= 23, -1= 0:00, 0 = 1:00, +1= czyli nasza = 2:00 ;d. Wida? kto potrafi oblicza? czas ;d.

Ostatnia edycja:

Dobra, to o 2 i tak sie nie zalogujemy. Polecam gdzies kolo 6 wejsc, to sie akurat brazole spac poklada a polacy beda za godzine wstawac wiec mamy kolejke wolna!

Dobra, to o 2 i tak sie nie zalogujemy. Polecam gdzies kolo 6 wejsc, to sie akurat brazole spac poklada a polacy beda za godzine wstawac wiec mamy kolejke wolna!

Pami?taj o tym ?e sryliardy dzieciakuf czytaj? niezalogowani ten temat i widz? co kombinujesz, wi?c.. ;DDD

Nie o 3:00 ,a o 2:00, poniewa? tak wygl?da godzina w ka?dej strefie czasowej: -3= 22 czyli ich, -2= 23, -1= 0:00, 0=r?wnik = 1:00, +1= czyli nasza = 2:00 ;d. Wida? kto potrafi oblicza? czas ;d.

Panie Geograf, radz? wr?ci? do podstaw?wki na przyrod?. ^^

Jebana autokorekta. Sory, jestem na Telefonie i wtr?ci? mi si? tam 'r?wnik'. Fucking system. ;) Zreszt? edytowa?em wi?c... .No i czas jest dobrze wyliczony. Niech wr?c? na przyrod? ci ,kt?rzy pisali, ?e o 3 jest start. Na ca?ym globie zmienia si? czas o +1 godzin?.
W nosie by?e?, kozy widzia?e?.. Przyk?adowo Rosja - zrezygnowa?a ze zmiany czasu... ca?y czas jad? na letnimhttp://losyziemi.pl/rosja-niedawno-...eda-kolejne-zmiany-jeszcze-nikt-nie-wie-jakie
Bia?oru? zrobi?a to samo http://belsat.eu/pl/wiadomosci/a,5556,bialorus-idzie-sladem-rosji-nie-zmienia-czasu-na-zimowy.html nie wiem jak jest w Brazylii, ale nie gadaj g?upot

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry