- Liczba reakcji
- 2
Odp: Shinobi Online - Najlepszy Serwer Naruto!
Kuzer m?wi, ?e projekt "Zamro?ony"
Kuzer m?wi, ?e projekt "Zamro?ony"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chcieliby?my rozwia? niekt?re wasze w?tpliwo?ci i przekaza? nowiny! : D Gra jest w pe?ni gotowa, aczkolwiek nasze plany co do wprowadzenia serwera na rynek OTS w tym miesi?cu niestety nie wypali?y, ale op??nienie nie potrwa d?ugo!
Tak wi?c mo?ecie si? bardzo szybko przygotowywa? do zbadania Konohy i nie tylko!
-OTS b?dzie dost?pny dla wszystkich i b?dzie to wersja "Oficjalna" pomimo wielu brak?w na starcie, ale co miesi?c b?dzie wprowadzana aktualizacja!
-Na start b?dzie dost?pna Konoha oraz niekt?re funkcje, ale jak wspomnieli?my wy?ej, co miesi?c b?d? wprowadzane aktualizacje, tak wi?c gra b?dzie si? rozwija?a coraz bardziej!
-Informacje o starcie pojawi? si? na naszej oficjalnej stronie internetowej tydzie? przed startem, a w dniu premiery zostanie wydany do pobrania nasz Klient, b?dzie on te? podany na FB gdyby nasza strona zosta?a przeci??ona.
Dzi?kujemy za cierpliwo?? i zainteresowanie naszym projektem, to prawdziwa rado?? patrze? jak z dnia na dzie? ro?nie grono naszych fan?w, bez was byliby?my niczym.
Z powa?aniem, zesp?? Shinobi Online.
Panie, proponuje ci w punktach co powiniene? zrobi?:Gra jest niez?a nawet, jest du?o efekt?w ale jest niestety nie twoja tylko bezczelnie skopiowana z internetu i wstawiona na sw?j w?asny link (domen?), wykorzystujesz tylko brazoli.
Nie jestem taki chamski jak ty i nie spammuje 30 postami w jednym temacie po prostu to tylko s?owa pochwa?y dla brazoli. I ?a?uje ?e dali ten serwer akurat tobie. ;/ Serwer ani 1% nie jest tw?j i przyznasz mi racj?. To tyle. Brazole odwalaj? porzadn? robot? i si? z tego lepiej ciesz, bo by? nigdy nie zrobi? takiego serwera.
Gra jest niez?a nawet, jest du?o efekt?w ale jest niestety nie twoja tylko bezczelnie skopiowana z internetu i wstawiona na sw?j w?asny link (domen?), wykorzystujesz tylko brazoli.
Nie jestem taki chamski jak ty i nie spammuje 30 postami w jednym temacie po prostu to tylko s?owa pochwa?y dla brazoli. I ?a?uje ?e dali ten serwer akurat tobie. ;/ Serwer ani 1% nie jest tw?j i przyznasz mi racj?. To tyle. Brazole odwalaj? porzadn? robot? i si? z tego lepiej ciesz, bo by? nigdy nie zrobi? takiego serwera.

Nawet to i lepiej ?e modki zamkn??y m?j w?tek, b?d? m?g? si? skupi? bardziej na dotychczasowej pracy, a nie s?ucha? bez przerwy obezw?adniaj?cych komentarzy.
Mam nadziej? ?e nikt na tym evolution 7.6 nie zagra, bo za?o?? si? ?e ots nie postoi zaledwie tygodnia. Zaznaczam ?e tw?j ots zdoby? 5x mniej ods?on co m?j w ci?gu tygodnia, czyli tw?j spamm ***** zdzia?a?.
Mam nadzieje, ?e jak tylko ruszycie, dostane gma (przez rc'a) w 2 pierwsze dni, tak?e wyszed?e? na 0 zazdrosny ?miecu, kosztem reklamy nic ci? nie omin??o.
P?ki co znikam na otland na te 3 miesi?ce. Zeby zn?w da? ci porz?dn? porcj? sfixowania m?zgu.
Debil xD
Id? si? lecz bo jeste? tak pierdolni?ty, ?e powiniene? by? odizolowany od normalnych ludzi.
Tak si? ko?czy gdy ?miecie i dzieci neo maj? dost?p do neta.
Naucz si? pisa?, gubisz si? w s?owach i piszesz bez ?adnego ?adu.
Powinni doda? do s?ownika nowe s?owo:
Kenor - Debil, ?mie?, G?wnix, IQ=-5 od trawy.
Papa, nie wracaj tu nigdy wi?cej bo znowu ci? wpierdol? w gleb? albo jeszcze g??biej.
Pozdrawiam.
Piotr Fronczewski, Kapitan Hejterskiej Gwardii.
@anastazjo, tak, ka?dy kto ci odpisze ten jest od razu dyskryminowany przez 10 typa, rozumiem mo?na miec multi konto, ale ?eby tak si? ujawniac to tylko ty potrafisz, i pisac bez ?adu, kim jest dla ciebie ?mie???
Palantem co reklamuje sw?j serwer?, a kolega kolegi to moderator, wi?c mo?esz kozaczy? ile ci si? chce? Te? mam modka na otlandzie, i nie kozacz?. Tylko ci? uczy?em, ?ebys mi nie pisa? po 20 post?w w temacie, bo to zwyk?y spamm. Jeste? gorszym hejterem ni? ci si? zdaje, to jeszcze nie koniec, nie dojecha?e? mi. Zobaczymy za 2 miesi?ce, kto jest the best.
Po 2 ludzie ci to pisz?, ?e tw?j serwer to dno, nie masz opinii, bo nikt tu nie komentuje, a broni? ci? tylko koledzy, jeste? bez znaczenia, bo nie masz ani jednej pozytywnej opinii, m?j ots mia? oko?o 16 pozytywnych opinii, na 27 mo?liwych, nie licz?c ankiet i widz?w. Zreszt? co ja tu b?d? gada?, jestes 0 co potrafi tylko hejtowa?, mysl? ?e nie ma potrzeby otwarcia mojego tematu, zebra?em przez to na YT kolejnych 30 widz?w co najmniej. Tak sie robi reklame.
Zr?b co? oryginalnego sam, a nie za cb robi to kto? inny, ?wiat jest taki ze trzeba pracowac , ty nie chcesz, jeste? leniem - ten kto wejdzie na YT widzi ?e serwer jest nie tw?j, bo ma brazylijskie napisy, robisz to co prawdziwy kenor... my tez mamy reklam? nie swojego serwera, i posiadamy go zdolnego do hostingu. Ale nie na tym rzecz polega, trza si? brac do roboty i samemu cos skonstruowa?.
Pozdrawiam.