• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

-Inne Shinobi Online - Zapowied? I & II

Status
Zamknięty.
Odp: Shinobi Online - Zapowied? I & II

^UP
Mam tylko takie jedno pytanko... Sk?d si? u Was wzi??y grafiki drzew z Altaronu(nowego update'u)? Na dow?d:

Altaron
55441cdf1b.jpg

Shinobi Online
szpitalh.png

Nie, ?e przepadam za Altaronem i jestem jego fanatykiem, bo ich kadra mnie ?mieszy, ale nie wypada kra?? grafik, a mam bystre oko :P No chyba, ?e to Altaron ukrad?.

Drzewka s? z altaronu z tego powodu, ?e chcieli?my pozby? si? tibijskich grafik, jak wida? powoli wszystko si? zmienia na nasze :) Krzaczki oczywi?cie jak i ca?e otoczenie b?dzie zmienione przed startem na 100% wi?c nie ma co si? martwi?.

/yestuge

Testujemy r??ne rodzaje drzew, co mo?na zobaczy? na forum. By? mo?e wygl?da na to, ?e je ukradli?my, czy co?, ale chcieli?my zobaczy? jaki rodzaj drzew b?dzie najlepiej pasowa?. Od razu te? powiem, ?e ska?y, kamienie, czy te? woda r?wnie? zosta?a "zapo?yczona". Nie wiemy, czy zrobi? klimat powa?ny, czy mo?e bardziej bajkowy.
Tak, czy siak, b?d? one zmieniane.

A ja tam nie wnikam czy wasze czy "za po?yczone";]
Mam nadzieje ?e uda wam si? doko?czy? tak zajebisty serwer;p
Je?li potrzebujecie pomocy w mapie to pisz. Mog? dorabia? mapke/questy lub co tam potrzeba;]
Jesli chodzi o miasta to nie b?d? sie miesza?. U?ywacie w?asnych grafik to si? bawcie je?li chodzi o expo to moge pom?c;d

Kozacko to wszystko wygl?da. Z ch?ci? bym zobaczy? jakie? newsy z rozwoju serwera.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry