Bezsens. Nic tutaj nie pasuje :/ Nie ?e jakis hejt, bo to, co tu odjebales, to jest naprawd? niesamowite, wr?cz idealne...
Ale, przez to po??czenie odchodzi to jako? od Tibii :v
Bardziej pekemon, naruto co? w tym stylu a nie Tibia xD
Wiem ?e to dziwne, ale mi to do Tibi nie pasuje.
Wiadomo, opinia jak dziura w dupie, ka?dy ma swoj?.
Pierdolisz jak ci zagrajo. Dla mnie tibia sko?czy?a si? na 8.6 nowszego klienta nie preferuj? za bardzo lecz ta grafika urzek?a mnie poniewa? przypomina stary kanion xD ale ile mo?na w k??ko wa?kowa? jedn? mapk? je?eli chodzi o pustynie a tutaj mamy nowe odzwierciedlenie pustyni tak?e jak najbardziej arcydzie?o
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.