• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Shirako ~Mapping Thread~

Status
Zamknięty.
Odp: Shirako ~Mapping Thread~

S?ysza?em kiedy? o Tobie, ?e bardzo dobrze mappujesz.
Teraz mog? to zobaczy? na w?asne oczy, naprawd? gratulacj?, poniewa? taki poziom jaki Ty posiadasz to ma?o jest takich ludzi.
Powodzenia w dalszych pracach i tworzeniu ot?, po sygnaturce tak s?dz?.
10/10 (;.

S?ysza?em kiedy? o Tobie, ?e bardzo dobrze mappujesz.
Teraz mog? to zobaczy? na w?asne oczy, naprawd? gratulacj?, poniewa? taki poziom jaki Ty posiadasz to ma?o jest takich ludzi.
Powodzenia w dalszych pracach i tworzeniu ot?, po sygnaturce tak s?dz?.
10/10 (;.
Dzi?ki : > (tak, tworz? ots) : P

Dalsza cz??? Tutorial Island:

34.
2whqrye.png

Ostatnia edycja:

Ostatni screen troszk? nie grywalny, cho? wiem, ?e nie b?d? tam toczone ?adne walki pvp czy inne ci??kie starcia zbrojne. Mimo wszystko usun??bym z dr??ki wi?kszo?? rzeczy, kt?re blokuj? gracza, a zast?pi?bym je innymi, przez kt?re mo?emy chodzi?. Je?li chodzi o wodospad, to g?ry przy nim, spr?bowa?bym po??czy? ze skalnymi, aby pomi?dzy g?r? skaln?, a wodospadem mo?na by?o u?y? element?w ~ ID: 3341. Chyba fajniejszy efekt by si? uzyska?o.

Og?lnie ?adne prace, a w szczeg?lno?ci spodoba?a mi si? nr. 32. Fajne wykonanie.

A? mi?e uczucie patrze? ?e s? jeszcze porz?dni mapperzy!! Prac? s? ?wietne i naprawd? trzymaj? poziom, powodzenia w dalszych pracach

Mapy s? bardzo ?adnie i wida?, ?e znasz si? na tym. Do gustu przypad?y mi screeny z tutorial island'u. My?l?, ?e daleko zajdziesz.

Ostatni screen troszk? nie grywalny, cho? wiem, ?e nie b?d? tam toczone ?adne walki pvp czy inne ci??kie starcia zbrojne. Mimo wszystko usun??bym z dr??ki wi?kszo?? rzeczy, kt?re blokuj? gracza, a zast?pi?bym je innymi, przez kt?re mo?emy chodzi?. Je?li chodzi o wodospad, to g?ry przy nim, spr?bowa?bym po??czy? ze skalnymi, aby pomi?dzy g?r? skaln?, a wodospadem mo?na by?o u?y? element?w ~ ID: 3341. Chyba fajniejszy efekt by si? uzyska?o.

Og?lnie ?adne prace, a w szczeg?lno?ci spodoba?a mi si? nr. 32. Fajne wykonanie.
Tak jest troch? ciasno, ale tak jak m?wisz, gracz b?dzie tam jedynie szed? przed siebie i wykonywa? zadania : P Dzi?ki za ocen?.

A? mi?e uczucie patrze? ?e s? jeszcze porz?dni mapperzy!! Prac? s? ?wietne i naprawd? trzymaj? poziom, powodzenia w dalszych pracach
Mi?e uczucie czyta? takie komentarze : >

Mapy s? bardzo ?adnie i wida?, ?e znasz si? na tym. Do gustu przypad?y mi screeny z tutorial island'u. My?l?, ?e daleko zajdziesz.
Ciesz? si?, ?e Ci si? podoba : >
------------------------------
Nast?pny screen (pr?ba wykorzystania nowych sprit?w z 9.6):

35.
2m2e04h.png

Ostatnia edycja:

Ostatni screeen to niby nic, troch? lodu troch? ?niegu a jednak urzek?a mnie ta praca. Nawet nowymi spiritami potrafisz manipulowa? w genialny spos?b. Tw?j ots b?dzie mia? jedn? z najlepszych map w ?wiecie OT. Odk?d zarejestrowa?e? si? na tnp mappujesz na bardzo wysokim poziomie. Powodzenia i wytrwa?o?ci!

Regards,
Korzonek

Bardzo dobrze dobra?e? elementy natury na prawd? dobra robota. Kto jest autorem nowych sprit?w?

Ostatni screeen to niby nic, troch? lodu troch? ?niegu a jednak urzek?a mnie ta praca. Nawet nowymi spiritami potrafisz manipulowa? w genialny spos?b. Tw?j ots b?dzie mia? jedn? z najlepszych map w ?wiecie OT. Odk?d zarejestrowa?e? si? na tnp mappujesz na bardzo wysokim poziomie. Powodzenia i wytrwa?o?ci!

Regards,
Korzonek
Heh, dzi?ki : >

Bardzo dobrze dobra?e? elementy natury na prawd? dobra robota. Kto jest autorem nowych sprit?w?
M?wi?c nowe sprity mia?em na my?li sprity z 9.6, sorry za s?own? zmy?k? : D

Przypuszczam, ?e Lyxoph - jest on obecnym artyst? graficznym Cipsoftu, s? to sprity z update 9.8

Wygl?da to nie?le, sprawia wra?enie takiej p?ytkiej wody cz??ciowo zamarzni?tej. ?rodek jest nieco pusty ale nie mam zastrze?e?, ca?o?? wygl?da dobrze.

Ok, wracam do pracy nad Tutorial Island:

36.
2yzn85d.png

Cz??? podziemna jest ju? sko?czona, pozostaje jeszcze powierzchnia.

?wietna praca ma sw?j klimat. Czekam na wi?cej. :)

Dobra, ostatni screen z Tutorial Island:

37.
syrn69.png

Jest on ju? uko?czony w 90%, pozosta?o zrobi? dwie jaskinie.

Ostatnia edycja:

Tutaj jak dla mnie za pusto dodaj wi?cej element?w jak kamienie czy ?wirek, a tak to ok.

Kawa?ek natury dla Venesisa:

38.
30atkpd.png

39.
6h7448.png

Git Adik, prace s? dobre jak ka?da normalna mapa, gdzie gracz b?dzie m?g? si? uda? w wybrane przez siebie miejsce.

?wietna natura postara?e? si?. Czysta, schludna praca.

Venessisa powiadasz:>?
Prace mi si? bardzo podobaj? - wszystko jest bardzo dobrze dopasowane i te wodospady <33.
No nic - po prostu pi?knie.

strasznie mi si? podobaj? te mapy, przyznam szczerze, ?e na pocz?tku nie docenia?em w?o?onego w nie wysi?ku, dlatego ?e si? ma?o na tym znam, ale teraz a? si? nimi jaram :P
10/10
Mo?na wiedzie? kiedy mniej wi?cej sami b?dziemy mogli odkrywa? Twoj? map? ? ;]

strasznie mi si? podobaj? te mapy, przyznam szczerze, ?e na pocz?tku nie docenia?em w?o?onego w nie wysi?ku, dlatego ?e si? ma?o na tym znam, ale teraz a? si? nimi jaram :P
10/10
Mo?na wiedzie? kiedy mniej wi?cej sami b?dziemy mogli odkrywa? Twoj? map? ? ;]
W styczniu powinny si? odby? pierwsze testy, ale nie obiecuj?, ?e tak b?dzie : P

-----------------------------
Bog Raiders:

40.
9hthck.png

41.
r27xax.png

42.
2ir0oyf.png

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry