• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Shop a Exp

Status
Zamknięty.

elothmaster

User
Luty 4, 2012
Liczba reakcji
0
- 01 to 25 - 70x

- 26 to 50 - x35

- 51 to 70 - 16x

- 71 to 80 - 7x

- 81 to 100 - 4x

- 101 to ... - 3x

Co lepiej bright sword, f axe itd czy sca , magic sword itd.?

Odp: Shop a Exp

Tych f axow i tak nikt nie bedzie uzywac.
50 to bedzie moment. Wtedy lajtowo mozna zrobic questy. A po co na chwile kupowac jakas bron? Juz lepsze by byly ms i sca ze zmnejszonym limitem poziomowym. Ale nie do 8 tylko np do 50... Wtedy by sie oplacalo cos takiego kupowac.

@down
No nie wiem, ja bym nie kupil broni jesli po godzinie expienia moge isc na questa i miec lepsza albo taka sama... Wtedy jedyne co sie kupuje to kasa i itemy typu addon/stamina dolle jesli sa...
Wiem jak to wygladalo jak team szedl na otsa z podonym expem i takimi itemami. Punkty byly za free a i tak nikt nie bral broni bo sie robilo zaraz svar arene a potem anni... Kazdy sobie bral kase zeby miec na poty np. A jesli nie bylo punktow za free to jak sie jakies zbieralo(czaterie i inne gowna) to tez sie bralo kase albo cos co mozna dobrze sprzedac...

Ostatnia edycja:

#UP
Mylisz si? ;)
Je?li ots jest dobry, to ludzie nawet tydzie? przed starem potrafi? kupowa? bohy, albo jakie? ?mieszne bronie typu f axe.

#TOPIC
Mog?e? jeszcze napisa?, czy ots to b?dzie taki prawdziwy rpg,
czy 4fun ze zmniejszonym expem.
Jaka mapa?

Wa?ne jest jaka mapa b?dzie na otsie. Je?li real to faktycznie nie op?aca si? tych gorszych broni bo ju? na 50 mo?na wykona? drugi poziom areny, tak?e ja bym doda? sca, sov ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry