Shop, dodawanie nowych zak?adek.

Status
Zamknięty.

GM Dragon

New User
Sierpień 25, 2008
Liczba reakcji
0
Witam, ot?? mam problem, chcia?bym stworzy? nowa dwie nowe zak?adki other's oraz addon item's w SMS Shopie. Problem polega na tym, stworzy?em te zak?adki ale niestety, gdy klikn? np w others przenosi mnie do pustej zak?adki w kt?rej brak jest tabeli z itemami oto ss :
beztytuu1jx.jpg

Chcia?bym aby wygl?da?o to tak :
beztytuufr.jpg

Gdy wejd? np w items chc?, ?eby pojawia?a si? tabela z itemami.
Skrypt bra?em z tej strony Categories in shopsystem!

Odp: Shop, dodawanie nowych zak?adek.

od?wie?am, prosimy o kr?tkie poradniki co gdzie doda? :) aby w zak?adce pojawi? si? item ;)

Musicie zmieni? w bazie danych "category" na np. 3 --> co oznacza, ?e dany item b?dzie sie wy?wietla? w zak?adce others.
1 --> Items
2 -->Addon Items

P.S
Category znajdziecie edytuj?c item z tabeli z_shop_offer

Jak tak zrobicie to wszystko b?dzie si? pi?knie wy?wietla? ;)

ale to nie powinno na takiej zasadzie dzia?a?, tak to wiem, ?e si? da, chcia?em aby to dzia?a?o w taki spos?b jak wszystkim dzia?a, czyli , ?e jak si? wchodzi na acc i si? robi dany item to powinienem m?c w tym pliku ustawi? gdzie ma si? pojawia? i automatycznie jak mam np pacc to sobie ustawiam kategorie czwart? "pacc" i pojawia mi si? automatycznie...

Nie rozumie Twojego problemu...
Przecie? mo?esz od razu dodawa? itemy do odpowiednich kategorii poprzez podanie category w zapytaniu mysql (insert into)

Ale chce dodawa? itemy z panelu admina na acc aby od razu zapisywa?y si? do odpowiedniej zak?adki a nie bawi? si? jeszcze z baz? danych...

To ju? musisz sobie edytowa? plik shopadmin.php i dopisa? par? funkcji ;) Za darmo tego Ci nikt nie napisze ;]

Ju? dawno "za darmo" mi napisa? kolega.
I wiem , ?e jest gdzie? gotowy kod na to , ale nie mog? znalesc.
Za pieni?dze to dziwka loda robi.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry