Witam ot?? mam taki problem meczy juz mnie 3 dzien , chcialem zmienic silnik .. ale postanowilem sie nie poddawac , czytalem duzo na forum o tym problem jakim ja mam ze nie dochadza itemy jak kupuje w ItemShopie . zmienialem te pliki Shop.lua z 100 razy , kombinowalem duzo razy przekladalem z innych silnikow te pliki ktore maja zwiazek z sklepem , no i wszystko mam tak jak mialem czyli od nowa , silnik to By kolesiek nie dawno byl utworzony post na tym forum , prosze bardzo o pomoc ...
ps:
Znam sie na silnikach ale nie za dobrze .. potrafie robic stronki i wgl ale ten problem mam pierwszy raz w zyciu zawsze jak stawialem dedyka lub cos to nigdy w zyciu takich g?ebokich problemow nie mialem .. serwer startuje za kilka dni a ja jeszcze tego nie zrobilem i moj czas zostal stracony ... :curse:
Chce powiedziec ze kto mi pomoze i zna sie bardzo dobrze na serwerach otrzyma tutora lub gm z ograniczonymi komendami ..:lol2:
ps:Znam sie na silnikach ale nie za dobrze .. potrafie robic stronki i wgl ale ten problem mam pierwszy raz w zyciu zawsze jak stawialem dedyka lub cos to nigdy w zyciu takich g?ebokich problemow nie mialem .. serwer startuje za kilka dni a ja jeszcze tego nie zrobilem i moj czas zostal stracony ... :curse:
Chce powiedziec ze kto mi pomoze i zna sie bardzo dobrze na serwerach otrzyma tutora lub gm z ograniczonymi komendami ..:lol2:
TAKI SPAM CO CHWILE A MAM KUPIONE ZALEDWIE 2 ITEMY