• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Account Maker siemka mam b??d

Status
Zamknięty.

piotrek1598

User
Luty 18, 2012
Liczba reakcji
2
mam taki b?ond
Parse error: syntax error, unexpected end of file in C:\xampp\htdocs\include\account_login.php on line 21

daje wam ten ca?y plik

PHP:
<?php
include("./config.php");
$account = $_SESSION['account'];
$password = $_SESSION['password'];
if (!(isset($account) && isset($password) && $account != null && $account != "" && $password != null && $password != "")) {
?><center>
<form action="login.php" method="POST">
Numer Konta:
<input name="account" type="password" value="">
Has?o:
<input name="password" type="password" value="">
<br />
<input type="Submit" value="Zaloguj">
<input type="Reset" value="Wyczy??">
</form>
</center><?
} else {
header("Location: account_home.php");
}

?>

prosze o pomoc ;]

Odp: siemka mam b??d

Moim zdaniem b??d wynika z korelacji obiekt?w dynamicznych tworzonych podczas interpretacji kodu przez serwer. Nast?puje reinterpretacja, kt?ra powoduje kolizj? w szynie adresowej, co wi??e si? ze z?ym adresowaniem szyny danych, co zak??ca dzia?anie cyklu zegarowego iteratora podstawowego w zasilaczu. Taki spadek napi?cia na p?ycie g??wnej prowadzi do wielu uszkodze? komputera, po spadku nap?ywa wi?ksza ilo?? napi?cia, kt?ra mo?e dos?ownie przeskoczy? na plastikow? ubudow? i j? zniszczy?. Alokacja pami?ci w przypadku "$account = $_SESSION['account'];" mo?e doprowadzi? do zbyt intensywnego wysi?ku generatora pami?ci i szyny adresowej. Ponadto do?aczanie plik?w konfiguracyjnych w ten: "include("./config.php");" spos?b powoduje pewnego rodzaju zak??cenia, przez kt?re twardy dysk mo?e wys?a? b??dne informacje do procesora i pami?ci podr?cznej uniemo?liwiaj?c dalsze dzia?anie preprocesora aktywowego ?rodkowego wykorzystywanego w PHP jako kondensator instrukta?owy w alokacji pami?ci podr?cznej podczas interpretacji zwi?zk?w tekstowych.

Moim zdaniem b??d wynika z korelacji obiekt?w dynamicznych tworzonych podczas interpretacji kodu przez serwer. Nast?puje reinterpretacja, kt?ra powoduje kolizj? w szynie adresowej, co wi??e si? ze z?ym adresowaniem szyny danych, co zak??ca dzia?anie cyklu zegarowego iteratora podstawowego w zasilaczu. Taki spadek napi?cia na p?ycie g??wnej prowadzi do wielu uszkodze? komputera, po spadku nap?ywa wi?ksza ilo?? napi?cia, kt?ra mo?e dos?ownie przeskoczy? na plastikow? ubudow? i j? zniszczy?. Alokacja pami?ci w przypadku "$account = $_SESSION['account'];" mo?e doprowadzi? do zbyt intensywnego wysi?ku generatora pami?ci i szyny adresowej. Ponadto do?aczanie plik?w konfiguracyjnych w ten: "include("./config.php");" spos?b powoduje pewnego rodzaju zak??cenia, przez kt?re twardy dysk mo?e wys?a? b??dne informacje do procesora i pami?ci podr?cznej uniemo?liwiaj?c dalsze dzia?anie preprocesora aktywowego ?rodkowego wykorzystywanego w PHP jako kondensator instrukta?owy w alokacji pami?ci podr?cznej podczas interpretacji zwi?zk?w tekstowych.

I po co ta ironia?
Jestes zwyk?ym pajacem kt?ry pr?buje takimi tekstami zab?ysn??... Jed? Kasiu na Woodstock spotkamy si? zabawimy i dobrze pobawimy.
Odpowied? wys?a?em Ci na GG.

I po co ta ironia?
Jestes zwyk?ym pajacem kt?ry pr?buje takimi tekstami zab?ysn??... Jed? Kasiu na Woodstock spotkamy si? zabawimy i dobrze pobawimy.
Odpowied? wys?a?em Ci na GG.
Jestem z?y i niedobry. Skoro g?upota nie boli, to sprawiedliwym jest j? pi?tnowa?.

@piotrek1598
Nazwy funkcji zazwyczaj co? znacz?...
np. isset (is set), null nie przejdzie

Podpowiem Ci tak?e.
B??d w sk?adni, nieoczekiwany koniec pliku w linii 21.

PHP:
<?php
error_reporting(0);
include("./config.php");
if (!(isset($account) && isset($password) && $account != null && $account != "" && $password != null && $password != "")) {
?><center>
Numer Konta:
Has?o:
<br />
</form>
</center><?
} else {
}

?>

Nie powinno ju? pokazywa? b??du. Mam nadziej? ?e pomog?em.
trololo

wejdz na strone 193.17.184.62 teraz jest w lini 43

---------- Tre?? dodana o 01:15 ----------

pomoze ktos

Zamie?? ca?y kod i tre?? b??du. Na moje oko wstawiony przez Ciebie urywek ma jedynie 20 linii.

PHP:
<?php
	include("./config.php");

if(!(isset($account) && isset($password) && $account != null && $account != "" && $password != null && $password != ""))
	{
?>
<center>
Numer Konta:
Has?o:
<br />
</form>
</center>
<?php
	} 
	else 
?>

Sprawd? czy dobry plik poda?e? czy nie wywala erroru w innym pliku poniewa? ten kod ma 25 linijek to nie mo?e ci si? wy?wietli? error w 43 xD.

Moozie pokaza?a sie strona news teraz mam b??d w
Notice: Undefined variable: _SESSION in C:\xampp\htdocs\include\account_login.php on line 9
Notice: Undefined variable: _SESSION in C:\xampp\htdocs\include\account_login.php on line 7

Kod:
<?php session_start();
	include("./config.php");

if(!(isset($account) && isset($password) && $account != null && $account != "" && $password != null && $password != ""))
	{
?>
<center>
Numer Konta:
Has?o:
<br />
</form>
</center>
<?php
	} 
	else 
?>

Sprawd?.

1. error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE
2. register_globals = On
3.
PHP:
<?php
	session_start();
	include("./config.php");

$account = isset($_SESSION['account'])?$_SESSION['account']:'';
	$password = isset($_SESSION['password'])?$_SESSION['password']:'';

if(!($account != null && $account != "" && $password != null && $password != ""))
	{
?>
<center>
Numer Konta:
Has?o:
<br />
</form>
</center>
<?php
	} 
	else 
?>

Do wyboru.

Notka moderatorska:
+1 OT Expert.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

siemka nadal sa b??dy ale juz lepiej wygl?da acc
Notice: Undefined index: account in C:\xampp\htdocs\include\account_login.php on line 4
Notice: Undefined index: password in C:\xampp\htdocs\include\account_login.php on line 5

---------- Tre?? dodana o 22:38 ----------

sorki juz naprawi??m

Status
Zamknięty.
Back
Do góry