Silniczek 8.1 by me

Status
Zamknięty.

magg

Active User
Styczeń 5, 2009
Liczba reakcji
1
Witam chcia?em Wam zaprezentowa? silnik edytowany przeze mnie na wst?pie chcia?em Was poinformowa? o tym i? autorem silnika jest Bartex012 :) Silnik ostatni raz edytowa?em p?l roku temu poniewa? wtedy sko?czy?y mi si? pomys?y co doda?.Chcia?em Wam tylko te? przypomnie? ,?e pocz?tkowe moje silniki by?y ?a?osne by? dodany 1 tp i to all :P lecz teraz wysili?em si? bardziej jest nowy tp room ,du?o nowych spelli ,wi?kszo?? nowych monster?w jest dodane na tp lecz jest jeszcze sporo nie dodanych.Mapk? i silnik polecam na exp 1000 bo ja go hostowa?em na takim expie i by?o OK .Chcia?em te? poinformowa? wszystkich graczy co b?d? gra? na tym silniku i spotkaj? si? np z GM Magg albo GoD Magg to ju? m?wi? ,?e to nie ja bo nie b?d? hostowa? ju? silnik?w pod tibi? bo gram na rl tibii .Ten silnik le?a? u mnie na twardym zasyfiony p?? roku i tak sobie pomy?la?em wstawi? Wam go na forum.Od razu m?wi? ,?e ss nie mam bo nie mam na kompie tibii 8.1 i ip changera bo jak wcze?niej wspomina?em nie gram ju? na OTS .
Par? nowych spelli :
-Exevo gran mas bomb
-Combo!
-Happy kill
-Exevo winter hur
-Exevo Vir
-Exevo toro hur
-exevo gran mas mort
-exevo gran mas vax
-Dexori
Pewnie pomy?licie widzia?em niekt?re spelle na innych OTS owszem bo niekt?re z poradnik?w ?ci?gn??em
Co do mapki to jak m?wi?em jest nowy tp room depo zmienione temple w pe?ni zmienione par? miejsc dodanych itp.
Mam nadziej? ,?e si? b?dzie podoba? OTS skanik oczywi?cie + downloadzik znajdziecie ni?ej :):):):cool:
Silnik troch? za?miecony wirami ale to nie moja wina bo ju? taki by? jak ?ci?gn??em ;/
DoWnLoAdZiK Evo by Magg.rar
ScAnIk Virustotal. MD5: 3c077101335d57bbf6a32f9de387d441 Trojan Horse Trojan.Delf.bod.2 Trojan.Generic.1709792
Z g?ry dzi?kuj? za oceny silnika mam nadziej? ,?e docenicie moj? prac?
Wszystkie prawa zastrze?one !!!Zabraniam wstawiania silnika na innych forach !!!

//Skan: http://www.virustotal.com/pl/analis...115dbb2085645cc282661911e34828d004-1255722055
Reupload: http://odsiebie.com/pokaz/6196669---6bd8.html

detected.png

Odp: Silniczek 8.1 by me

ty kuro a moze jakies SS'y co a nie na czarno sie wpierdalasz:|

chcialem hostnac ale bardzo duzo bugow w nowych expiskach, widac ze za bardzo sie nie starales 3/10:(

+ za odwage
+za skan
- za silnik i du?o bug?w
- za brak ss.
Wydaje si? ma?o stabilny ten Tw?j silnik.

4/10

3@UP jakby? all przeczyta? to by? wiedzia? dlaczego ss niema
2@UP Kumpel hostowa? i silnik ten jest bardzo stabilny nie narzeka? 20os?b bo 15min rozpocz?cia hostowania serva by?o i rekord ludzi na ots 229...
@UP Dzi?ki za szczero?? mo?e kiedy? jak b?d? mia? ochot? poprawi? bugi
Dobra niech Wam b?dzie zaraz b?d? ss ale tylko z depo i temple ;d
Sorry za double posta ale jednak nie b?dzi? ss;/

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A ja zacytuje, kolege 'ty kurwa, moze dalbys jakies ss'y a nie na czarno sie wpierdalasz?' <-- rozjebal nie tym xd

Screeny prosz? bo po co pobiera? jak nie wiesz co?
Bez sens

dobra wstawi? nie panikowa?
obiecane ss :)
temple
temo.png

depo
dep.png

mam nadziej? ,?e si? podoba

Ostatnio edytowane przez moderatora:

sorry za double posta ale mam pytanie czemu si? nikt nie odzywa?;d
wstawi?em ss wypowiada? si?

Hahahahahaahahahh Silnik by me ?
Evo by kopec zalosnie przerobione

2/100 ;)

3pkt.. za fajne depo i temple
3pkt.. za dodanie ss
-6pkt.. za te bugi na nowych expach i wszystko
+1pkt.. za wstawienie:thx:

a i rozwalil mnie ten post "bys moze ss wstawi? a nie na czarno sie wpierdalasz"hahahaha a i :cool:

Hahahahahaahahahh Silnik by me ?
Evo by kopec zalosnie przerobione
2/100 ;)

Zgadzam si? ^^ :P

Temple i DP to na ka?dej mapce tak samo (prawie) wygl?da..
Mog?e? pokaza? te czary jak wygl?daj? albo chocia? TP room albo Expo nowe ? :D
Zbyt wiele zmian szczeg?lnie w Temple nie wida? z tych SS ...
Nie ?ci?gam nie oceniam x)

hmm tacy pewni ,?e to kopec?o co zak?ad ,?e nie tylko by bartex012???

Ju? gdy otworzy?em ten post , odrazu chcia?em wyj?? gdy zobaczy?em te czary kt?re wypisa?e?... Tragedia , bugi i mapa.

omg szkoda ,?e teraz nie widzia?e? tego silnika spelli wi?cej fajne skrypty nowe monstery depo temple i na razie po?owa miasta zmienione

Status
Zamknięty.
Back
Do góry