• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Silnik 8.42 pytanie

ukiandoki

Active User
Kwiecień 11, 2008
Liczba reakcji
0
Witam mam pytanie. Mam ju? prawie gotowy ots do odpalenia 8.10 z w?asnym clijentem silnik tfs 0.2.10 ale mam problem bo nie moge dac obszaru anty log, mam problem z exh bo jak ustawie 1 to jest baaardzooo ma?e a jak dam 1000 nie zmienia sie dam o wiele wiecej to prawie nieda sie uzyc czaru oraz gdy ustawie ze nie da sie zmieniac outfitu gdy zaloguje sie po raz pierwszy na postac wyswietla mi sie to wlasnie okienko

S?ysza?em ze silnik tfs 8.42 maaa baaardzo duzo dobrych funkcji i jest stabilniejszy i nie sprawia problemow i teraz pytanie czy oplaca sie zamieniac?

-Czy pod taka tibie 8.42 jest acc maker w ktorym mozna ustawic wyglad stwarzanych postaci?
-Czy s? naprawde fajne funkcje na tym ots i b?da dzia?a?y wszystkie scrypty z tibi 8.10 ?
-Czy Jest stabilniejszy i nie sprawia problemow ?
-Czy mo?e nie zmieniac tego co zrobilem a i da si? naprawic wyst?puj?ce aktualnie problemy ?

Bardzo prosze o pomoc. Z g?ry thx

Odp: Silnik 8.42 pytanie

1. Tak w ka?dym mo?esz sobie ustawi? dla ka?dej profesji jaki b?dzie mia?a na pocz?tku outf etc.
2. Fajne funkcje hm ... s?, skrypty nie b?d? dzia?a? b?dziesz musia? wi?kszo?? pozmienia? pod 8.42.
3. Hm.. my?l?, ?e nie sprawia problem?w, jak wszystko si? dobrze zrobi to jest OK.
4. My?l?, ?e tak :> exh dzia?a normalnie, co do okienka na pocz?tku z wyborem outfitu, zawsze tak jest, jak posta? pierwszy raz si? loguje.
Mimo i? ustawisz, ?e nie mo?na zmienia? outfitu to i tak okienko si? pojawi, lecz gdy wybierzesz np. inne kolory/str?j to i tak si? NIE ZMIENI?.

Siema mam problem nie bardzo umniem robic mysql robilem kiedys ale zapomnia?em mi
Wzamian dam ++ i god na moim ots
Pisz : 13302301
Moje gg Czesto na niewidocznym :D caly czas prawie

A jak zwi?kszyc to exh ? oraz czy da sie zrobic obszar anty log jesli jak to na jakim map editorku ? Oraz mam problem z teleportami ;/ stawiam na mapie ustawiam pozycje i nic ;/ ;/ ;/ prossze o pomoc.

Back
Do góry