Witam mam pytanie. Mam ju? prawie gotowy ots do odpalenia 8.10 z w?asnym clijentem silnik tfs 0.2.10 ale mam problem bo nie moge dac obszaru anty log, mam problem z exh bo jak ustawie 1 to jest baaardzooo ma?e a jak dam 1000 nie zmienia sie dam o wiele wiecej to prawie nieda sie uzyc czaru oraz gdy ustawie ze nie da sie zmieniac outfitu gdy zaloguje sie po raz pierwszy na postac wyswietla mi sie to wlasnie okienko
S?ysza?em ze silnik tfs 8.42 maaa baaardzo duzo dobrych funkcji i jest stabilniejszy i nie sprawia problemow i teraz pytanie czy oplaca sie zamieniac?
-Czy pod taka tibie 8.42 jest acc maker w ktorym mozna ustawic wyglad stwarzanych postaci?
-Czy s? naprawde fajne funkcje na tym ots i b?da dzia?a?y wszystkie scrypty z tibi 8.10 ?
-Czy Jest stabilniejszy i nie sprawia problemow ?
-Czy mo?e nie zmieniac tego co zrobilem a i da si? naprawic wyst?puj?ce aktualnie problemy ?
Bardzo prosze o pomoc. Z g?ry thx
S?ysza?em ze silnik tfs 8.42 maaa baaardzo duzo dobrych funkcji i jest stabilniejszy i nie sprawia problemow i teraz pytanie czy oplaca sie zamieniac?
-Czy pod taka tibie 8.42 jest acc maker w ktorym mozna ustawic wyglad stwarzanych postaci?
-Czy s? naprawde fajne funkcje na tym ots i b?da dzia?a?y wszystkie scrypty z tibi 8.10 ?
-Czy Jest stabilniejszy i nie sprawia problemow ?
-Czy mo?e nie zmieniac tego co zrobilem a i da si? naprawic wyst?puj?ce aktualnie problemy ?
Bardzo prosze o pomoc. Z g?ry thx
caly czas prawie