Silnik DBWarrior

Status
Zamknięty.
Odp: Silnik DBWarrior

Dobry silniczek, odk?d si? tu znalaz? pracowa?em nad nim kilka miesi?cy (z przerwami oczywi?cie), czyta?em wypowiedzi, ?e ten silnik to g?wno, pe?no bug?w itp. Ka?dy zapewne liczy na gotowca, bez crashy, bug?w i ze skryptami od najlepszych. Ehh.. Przykre ale prawdziwe. W podpisie mo?ecie zobaczy? co zmajstrowa?em z tego silnika, crashy zero a je?li jaki? si? zdarzy szybko staram si? znalez? przyczyne i eliminowa? problem, b??d?w fakt faktem by?o mn?stwo ale wszystkie da?o si? naprawi?, trzeba by?o tylko ch?ci i odrobine wiedzy na start (du?o czyta?em) ;p.

dajcie mi ten silnik ...

@Zielas, musze to napisa? ;D troche stara? ?:D od Kyrie wyci?ganie skrypt?w to twoje starania ? gdyby nie Arkam to bys ju? upad? bo mia?e? debugi co chwilke on Ci pom?g?, piszesz w swojej osobie, masz 21 czy tam 20 lat zachowujesz sie jak ah brak s??w, nie pracujesz i siedzisz w domu to twoje starania. Wymie? mi kilka skrypt?w kt?re napisa?e? sam xD nie z neta ani nic :) Chyba ode mnie masz nawet broadcast'a i tu s? twoje starania xD kilka miesi?cy ? po DBA chcia?e? kupi? silnik Kyrie :p
Sory ale musia?em to napisa? bo widzisz tylko siebie w swoim projekcie, a tak naprawde to no nic nie umiesz.

@Topic: silnik do?? dobry po wi?kszej edycji mo?na co? z niego zrobi? :)

Dobra Burczyk zrobiles zajebisty server ale po co bezsensu kometujesz to wstawi? to wstawi? niech nooby sie ciesza

Burczyk ziomus miales na poczatku DBW bug z sword fightingiem??

Status
Zamknięty.
Back
Do góry