Silnik dragon ball+ source.

Status
Zamknięty.

Tayan

Advanced User
Październik 20, 2012
Liczba reakcji
12
Witam, mam na sprzeda? silnik by?ego DBFire, kt?re mia?o powsta?, ale nie powsta?o. W silniku znajduje si? party system, duzo nowych spelli, mapka, no i oczywi?cie wsz?dzie doceniane source, czyli niczego nie brak. :)

Cena silnika bez negocjacji, poniewa? nie mam zamiaru si? targowa?, wynosi 10z? przelew/23+ sms.

W silniku nie ma bug?w, oczywi?cie dam screenshoty kodu ?r?d?owego.

Dodana jest nowa przerobiona mapa, du?o domk?w, nowe czary, kilka nowych skrypt?w.

Screeny:

Z DevCpp

33ym5xx.jpg

Oraz folder ze ?r?d?em:

10p902f.jpg

To tyle kontakt pw.

Odp: Silnik dragon ball+ source.

Refresh..... Spieszy mi si?, zmniejszam cene przelewu do 10z?, naprawd? warto!!

A wiecie, ?e te source si? wyci?ga z silnika nie ;x?

Pan wy?ej jest geniuszem. Ten post pojawi? si? tutaj, poniewa? zwr?ci?em Ci uwag? ? Bardzo brzydko :(

Zarzu? jakie? screeny z gry, opisz bardziej ten serwer, gdy? na chwil? obecn? same screeny z sourcem nie wystarcz?, by ?ci?gn?? ludzi.

Prosz? screeny z mapy, czary :) Serwer jest pod niski exp, nie jest wielkim dzie?em, gdyby by? nie sprzeda?bym go tak tanio. Nie jest to silnik typu wodbo by bianco.

Quest
10r4diu.jpg

Za miastem.
2iu3h9y.jpg

Expowiska.
6z33wk.jpg

Jeden z quest?w niedaleko miasta.
2mfjl3b.jpg

A teraz kilka przyk?adowych czar?w.

r2ltsy.jpg

2rp4ntl.jpg

o0qfzm.jpg

Pokaza?em tylko targety, ale jest r?wnie? du?a r??norodno?? fal. Silnik jest przystosowany pod grafik? wodbo, ale mo?na to zmieni? :)

Od?wie?am. Promocja przelewu 10z? trwa do wtorku. P??niej cen? zmieniam na 15 z?.

Pozdrawiam Tayan.

Ponownie od?wie?am, tak ma?o zainteresowanych? Promocja trwa do jutra.

Jak dla mnie to troch? kupowanie kota w worku. Powiniene? odpali? jaki? test serwer i da? do niego dost?p ch?tnym osobom.

Wszystko wida?, piekny ?adny serwer. Mam zrobi? na nim nied?ugo serwer, ale na razie nie mam czasu.

Tw?j post w ?adnym stopniu nie zach?ci? mnie do ewentualnego kupna. Ba, wi?cej, takie olanie sprawy wr?cz zniech?ca. Powodzenia w sprzeda?y.

Dzi?ki, je?eli nikt go nie kupi to trudno, innych strata. Chc? sprzeda? fajny silnik, nie chc? to nie. Na razie czekam.

Je?eli naprawd? chcesz to to wyka?, a nie po najmniejszej linii oporu.

Od?wie?am.

@edit

Pan Up, jak mam niby to zrobi?, silnik opisany i w og?le. Je?eli chcecie wiedzie? co? wi?cej to piszcie.

Refresh, taki fajny silnik, w dodatku tak tanio i nikt nie chce kupi?? No szkoda .

Od?wie?am, co chcecie wiedzie? wi?cej o moim silniku, to wam powiem, tylko napiszcie :).

od?wie?am...

Co zosta?o edytowane w ?r?d?ach, czy jest wgrana funkcja Reborn ??

ten silnik jest do dup*

Status
Zamknięty.
Back
Do góry