Silnik low war ( 8 lvl )

Status
Zamknięty.
Odp: Silnik low war ( 8 lvl )

Odswierzanie:::::::::::::::::::????????????????*******:::::::::

Mam problem, ot?rz zaczo?em si? bawic w zmienianie nazw itp i teraz w plikach mam to samo co na pocz?tku a gm mi si? loguje w jakim? dziwnym miejscu z kt?rego nieda si? wyjsc z 1 lvlem. prosz? o pomoc !!!

Poprostu mam pierszwy lvl nieda si? tego zmienic, a w pliku z postaci? jest to co by?o, czy musz? wywalac serva i od nowa, cchcialbym wiedziec jak zrobic postac gma kt?ra nieb?dzie si? pojawiac w dziwnym miejscu.

Jeszcze jedna sprawa, jak poda?em ip koledze niemoze wbic ani na lokalne ani na globa;lne, ja ssam na globalne tez niemoge wiec jaka jest przyczynA ?????

Jest taka przeczyna ze nie mozesz miec ots a co do gma to cos namieszales w plikach pozdro :|

@kubq
Kocham Ci? dzi?ki za wstawk? reputa nie dam bo ju? dosta?e? :P ;**

@topic
Odpalam i b?d? hostowa?a! xD

-Na 1 stronie napisalem co zrobic z errorem domkow to wez poszukaj zanim cos napiszesz ok?
Ehh nie wiedzialem ze mnie ludzie kochaja :)

Witam ot?? Kubakos te? Ci? witam Duke here. ;) je?li nie wierzysz wejdz na ots Fame'a zach?ci?em go do hostowania dalej jakie ty masz tu prawa autorskie? Pozwoli? ci fame? NIE wiec usu? ten temat

P.S ip surreal76.no-ip.org ;)

Thx tego szuka?em Heh Reput dla cb...

@up:dudek:
Na co Fame mia? pozwalac Prawa Autorskie powinny sie znajdowac w silniku wiec nie widze powodu dla ktorego temat by mia? byc usuniety...A w silniku nic o Prawach AUTORSKICH wspomnianego nie ma.

Ostatnia edycja:

ots moze by? , chociaz mog?e? jakies ss'y wrzuci? ale po co ? tylko zeby byl temamt i robic offftop nie?

KURWA MAC PROSZE ADMINOW ZA KARANIE TYCH CO* PISZA JAK TEN KOLO UP : Wielki Bracie Gdybys do chuja przeczytal ten jebany temat to bys kurwa znalazl te twoje jebane ssy !!!! Duke Fame mnie wkurzyl wiec mu zrobilem na zlosc nigdy mu juz nie wypacze ...

Ps ? wbilem 38 lvl na isarze ek:up:

ten ots ma usuniete house polowe i mi sie niechce wlaczyc piorostu trzeba house zalatwic i wkleic jakichg niema
:):):):):):):):):):):)

Piotr przeczytales caly temat? mowilem o co chodzi z problemem house i co trzeba zrobic jeju Nienawidze takich ludzi chyba usune ten temat...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry