silnik

Status
Zamknięty.

Pawcio6

Active User
Marzec 29, 2009
Liczba reakcji
5
poszukuje silnika 8.54 lub 8.50 z source. Silnik ma byc podobny do devland lub taki sam zeby pasowaly do niego all skrypty bo gdy probuje przelozyc na tfs z devland 8.0 wyskakuja ciagle bledy w 1 npc jest narazie 8 bledow i przy 9 sie zatrzymalem i dalej nie wiem jak zrobic a mam okolo 120 npc wiec robienie ich zajelo by mi z 2 tyg jak nie wiecej ;/ wiec poszukuje takiego silnika zeby tylko zrobic kopiuj data z 8.0 devland na 8.5 i juz oczywiscie oprocz mapy items.otb zeby all skrypty pasowaly

Wiem ze zly dzial ale na download nie moge zalozyc tematu juz od 5 dni wiec zalozylem tutaj moderatora lub kogos innego prosze o przeniesienie :p

Licze na szybka odpowiedz

Notka moderatorska:
Z?y dzia?, przenosz?

Odp: silnik

Wi?c s?uchaj, najlepiej jakby? ?ci?gn?? sobie TFS'a 0.3.6 1.pl, kt?ry jest pod 8.54.
Nie skopiujesz ca?ego pliku dat, niekt?re z tych skrypt?w b?d? mieli b??dy w konsoli.Wszystko to trzeba przerobi? pod nowy system, poniewa? stary Devland pod 8.0 posiada stary system.

wlasnie dlatego poszukuje silnik podobny do devland na 8.54

Nie ma ju? OTS XML pod wy?ej ni? 8.11.Raczej ci??ko znajdziesz taki silnik, bo wszystkie s? ju? pod SQL.

ale mi chodzi o SQL to tylko na 8.54 sa silniki TFS ?? ja mam devland 8.0 SQL i chcem z niego na 8.54

ale mi chodzi o SQL to tylko na 8.54 sa silniki TFS ?? ja mam devland 8.0 SQL i chcem z niego na 8.54
TFS'y s? nie tylko na 8.54! Istniej? od 7.6 w g?r? (istnieje pod 8.1 SQL). Co do DevLand nie jestem pewien, ale wydaje mi si?, ?e raczej z 8.0 na 8.54 nie zrobisz.

`Ravegon.

Wszystko to trzeba przerobi? pod nowy system, poniewa? stary Devland pod 8.0 posiada stary system.
To jest jedyne rozwi?zanie. Mo?esz komu? zap?aci? za zrobienie tego za Ciebie. Nie da si? przenie?? z 0.3.6pl1 na 0.4dev wszystkiego, a ty chcesz zrobi? przeskok o jakie? 2-3 lata do ty?u. Musi to si? wi?za? ze zmian? pewnych funkcji itp.
Pami?taj, ?e open tibia to nie zabawa, tylko praca. Mo?na to ??czy? z hobby lub z przyjemno?ci?, ale wiedz? i czas musisz posiada? i liczy? si? z tym, ?e b?d? jakie? przeciwno?ci.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry