What's new

~Silvera life~

eLeXo

C'est la vie
Reaction score
57
Odp: ~Silvera life~

Dzi?ki mi?o mi ;]
Ja:
Mar 20 2009, 16:40:55 CET Died at Level 30 by a dragon lord hatchling
Ziomq:
Mar 20 2009, 16:38:02 CET Died at Level 27 by a dragon lord
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Co do tego woi jest moje ;P ty dosta?e? terra rod, ale pomy?l, ?e przez Ciebie padli?my bo chcia?e? na dl i?? i gdyby nie to mieliby?my dodatkowo z 6 steel helmet?w i 8 plate legs?w....

Last edited:

Raks1991

Active User
Reaction score
3

Fajne
#2UP hunta masz? a nosisz tyle kasy przy sobie... :eek:
Jakby? nie zauwa?y? to kasa z expa jest -.-
I pozatym gratuluj? loota, szczeg?lnie sorcem ;] wyszed?e? na +? czy Waste? Bo raczej siedz?c tam na facc i jeszcze na ni?szych pi?trach to murowane waste chyba ?e z HMM zasuwa?e? ;]iii widz? ?e chojrak jeste? na D Lair na 29lvl siedzie?? :D Nie wyganiali ci? tam? :> I GZ raz jeszcze 30lvl ;] Sam przed banem zrobi?em sobie w tydzie? 35ms :D bo MSem fajnie si? zabija :p Jak b?dziesz chcia? jakie? wskaz?wki dotycz?ce gry Sorcem wal do mnie MSG na gadulcu ;)

Last edited:

Ziomq777

Active User
Reaction score
1

Jakby? nie zauwa?y? to kasa z expa jest -.-
I pozatym gratuluj? loota, szczeg?lnie sorcem ;] wyszed?e? na +? czy Waste? Bo raczej siedz?c tam na facc i jeszcze na ni?szych pi?trach to murowane waste chyba ?e z HMM zasuwa?e? ;]iii widz? ?e chojrak jeste? na D Lair na 29lvl siedzie?? :D Nie wyganiali ci? tam? :> I GZ raz jeszcze 30lvl ;] Sam przed banem zrobi?em sobie w tydzie? 35ms :D bo MSem fajnie si? zabija :p Jak b?dziesz chcia? jakie? wskaz?wki dotycz?ce gry Sorcem wal do mnie MSG na gadulcu ;)
a o mnie to ju? wszyscy zapomnieli ?? ;(
I kolejny awans :
98818464.png

@edit
p?? godziny expienia w ghoul cave ??cznie z dragami ;D
56156679.png

Last edited:

eLeXo

C'est la vie
Reaction score
57

Nast?pne zdj?cie specjalnie dla Raksa :p

68119509.png

Raks1991

Active User
Reaction score
3

Nast?pne zdj?cie specjalnie dla Raksa :p
68119509.png

DZI?KI WIELKIE :*:*

Ziomq Neo GZ LVL te? :)

Ale bardzo zaciekawi?a mnie posta? eLeXo :) wspomina mi si? jak ja swojego druida na facc szlifowa?em jako pierwsz? i g??wn? posta? na thorii :) podziwiam ci? za taki zapa? do gry, kt?ry ju? straci?em ;/ masz zamiar pacc kupowa? na sorca? Je?eli chcesz PG waln?? mo?esz expi? na dwarf hellu, lecz jedna zasada jest... Du?o MP, spory waste, ale exp jest przechuj ?e tak powiem :) Siedzisz tam z du?? ilo?ci? BP GFB i manas?w godzina czasu i 2lvl nawet wyci?gniesz przy dobrym respie :) lecz ?atwo jest tam pa?? ;p

fiross

User
Reaction score
7

no no facet ss'y godne podziwu ja sam mam 25 sorka ale na draga jakos sie jeszcze nie wybieram ... ?adne skille pallkiem trzymaj tak dalej xD i ?ycze dalszych awansow

Jend+Drez.png
- stare foto jest 25 a nie 23 mozesz sprawdzic na www.tibia.pl

Ziomq777

Active User
Reaction score
1

I kolejny awans potem padlem ale juz nadrobione ;p
29764484.png

A tu stan postaci po paru zakupach ;p
satnpostaci.png

Ziomq777

Active User
Reaction score
1

Do juz chyba koniec pdlem wypadly mi bohy vampirka i obsidian knif sprzedaje wszystko i robie world trade i gram na furorze :( jak sie cos zmieni to dam zac narazie mam takie plany

Cimcius

Active User
Reaction score
4

No szkoda ;< ale i tak ladnie sie wybiles z lvlem

I pamietaj jak na furorze nie masz przyjaciol nie masz co grac ;/
Moze cie wkrece Do Vision Academy

Blacker

Advanced User
Reaction score
21

No no, niez?e fotki. Gratulacje lvl, skilli.M?g?bym si? do?onczyc ? Raczej gra? bym Sorcem, poniewa? nie gralem nim okolo 1 roku ; ). Odpiszcie na PW.

Raks1991

Active User
Reaction score
3

Do juz chyba koniec pdlem wypadly mi bohy vampirka i obsidian knif sprzedaje wszystko i robie world trade i gram na furorze :( jak sie cos zmieni to dam zac narazie mam takie plany
Uuu widz? kto? wymi?ka szybko... ja straci?em 150k i gram dalej. Za szybko si? poddajesz wi?kszo?? noobk?w tak robi gra, pada, zmienia serv i nigdy nie osi?gaj? swego wymarzonego Lvla... we? si? w gar?? i graj dalej na Silverze!!

eLeXo

C'est la vie
Reaction score
57

~~Retired~~​
Na razie mam przerw?,( mog? to nazwa? ju? ko?cem gry w tibi?), ale jak nie sko?cz? z tibi? to w mi?dzyczasie b?d? skilowa? swoim knightem, wiedz na pewno wstawi? jakie? nowe zdj?cia.

Last edited:

Ziomq777

Active User
Reaction score
1

~~Retired~~​
Na razie mam przerw? przepraszam, bo jestem w jednej z najlepszych szk?? w moim mie?cie (2 w rankingu) no i musz? troch? poprawi? swoje oceny wi?c na troch? odstawiam tibi?, ale w mi?dzyczasie b?d? skilowa? swoim knightem, wiedz na pewno wstawi? jakie? nowe zdj?cia.
nie ty jeden jeste? w najlepszej szkole w mie?cie ;) narazie tez skiluje swoim knightem ;) a palem zaczne gra? w wakacje bo kupie pacc ;p

Reaction score
1

No No fajne fotki. Tylko szkoda ?e nie grasz tylko 1 postaci? bo chyba by? osi?gno? jaki? du?y lvl a nie raz palkiem raz sorkiem. wiem co m?wie ;D
Pozdro

eLeXo

C'est la vie
Reaction score
57

$Chlebek, ?le zrozumia?e? ziomq gra palkiem, a ja sorcem i czasami knightem:D
#Dragacz Najpierw musisz przej?? rooka i wtedy jak z mia? 8 lv to napisz do nas jaki masz nick, bo
jeszcze wyjdzie tak, ?e wbijesz 5 lv i ci si? znudzi gra na Silverze :down:
#Zombro Napisa?e? tego posta tylko poto by nabi? se posta, bo co mnie to obchodzi, ?e ty siedzisz na laptopie u kolegi?? Jak przyjdziesz do swojej chaty to wtedy napisz posta i dodaj zdj?cia :down:
#Ziomq Kurde co ty masz do tego rankingu, taka jest prawda, a nie, ?e ty si? w szkole wy?miewasz z tego zdania -.-

W?a?nie rada dla wszystkich, kt?rzy chc? gra? na Silverze wbijcie 8lv i wejd?cie na maina, wtedy dopiero piszcie do nas i podajcie nick, wtedy my pomo?emy, bo tak pogracie z 2 dni i wam si? znudzi, a my itemki tylko stracimy ;/

Last edited:
Reaction score
1

Acha :D to sorka :] nie wiedzia?em. ?ycze mi?ej gry na Sliverze i oby? wstawia? wi?cej fotek ?eby?my widzieli twoje post?py ! :eek:
Pozdrawiam

Ziomq777

Active User
Reaction score
1

Nie denerwuj si? ;) a dzisiaj doko?cze zbieranie xbow-?w i bede mial 3 bp co mi daje 9,6k wstawie foto ;)

@edit jak m?wi?em tak zrobie oto ss
18247548.jpg

Last edited:

Xatloth

New User
Reaction score
0

Nie?le wam idzie.Skill,skill przede wszystkim:D

Raks1991

Active User
Reaction score
3

Hmmm... Kusi mnie silvera te? ?eby kiedy? zacz?? tam gra?, w razie np. hunta lub przegranej wojny :p mam nadziej? ?e liczy?bym na wasz? pomoc :D Ja ostanio expi?c na dragach druidem w 5dni z 44 na 51lvl zarobi?em 90k z loota do blue djina :p
29k to nie?le jak na pocz?tek, ?ycz? 29kk :)

Ziomq777

Active User
Reaction score
1

Chyba to nie bedzi? konieczne bo co? mi m?wi ?e b?dzie wprowadzona zmiana servr?w wi?c b?dziemy mogli chodzi? np. na Venore dragon lair ;)