Simer Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: Simer Gallery

Serio usu? z drogi te ciemne kamyki xD

[MENTION=65415]Ada?[/MENTION] mapper wiec wie co i jak xdd ogolnie mi sie tam podobaja te mapy ;d

Usu? z drogi te pseudo kraw??niki. Nie mog? patrze? jak oszpecasz te prace tym shitem, a tak opr?cz tego to ?licznie.

Konkretnie widac co chciales zrobic prace sa wykonywane starannie i widac jakis postep porownywac tamte wczesniejsze prace a teraz. Pozdro i czekam na dalsze screeny. ; )

Zrob ss tam gdzie jest wiecej natury :d

Prosze bardzo.

Na tym zakoncze moja galerie. Nie bawem zrobie temat dotyczacy reklamy servera mam nadzieje ze was minimalnie zachecilem tymi zdjeciami do gry. Z powazaniem Simer Pozdrawiam mordeczki.

Wszystko ?adnie tutaj wygl?da. Dobra robota!

Ladna odetalowana mapa Btw ja bym chetnie zagral ; )

Wida? du?y post?p patrz?c na stare i nowe screeny, ale strasznie mnie dra?ni brak border?w :/

Piekna przyroda jak kolega wyzej wspomnial musisz dodac gdzie nie gdzie bordery i bedzie zajebiscie. :d Pozdro

Twoje pocz?tkowe prace by?y BARDZO, ale to BARDZO s?abe, ale teraz? Najnowsze prace naprawd?, bardzo ?adne :]
Szybko ogarn??e? o co chodzi w mappowaniu i za to wielki +.
Pozdrawiam i mam nadziej?, ?e b?dziesz bra? udzia? w MOTM

Dziekoweczka wszystkim za szczere komentarze.

Ale brak border?w przy ska?ach xD

Prawda jest taka, ?e mapka bez border?w wygl?da ?le a skoro twierdzisz inaczej to po co je dajesz na g?rze skoro na dole Ci si? nie chce? Jak co? robi? to na 100% a nie 50 :)

Co wy go tak cisniecie? xd [MENTION=434832]Simer[/MENTION] dobrze zrobil iz gdzie nie gdzie nie zadbal o border. Ogolnie efekt zadawalajacy ;d

Ja chc? Ci pom?c:) jak wspomnia? tu jeden jak co? robisz to r?b to na 100% nie 50:)

---------- Tre?? dodana o 22:48 ----------

Ja chc? Ci pom?c:) jak wspomnia? tu jeden jak co? robisz to r?b to na 100% nie 50:)

Znacznie lepiej, ale dalej kijowe rozmieszczanie natury :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry