• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Simivar] Gallery

Status
Zamknięty.
Odp: [Simivar] Gallery

Omg. !!!! Rozwala mnie jak kto? robi takie dachy , cz?owieku czy ty nie masz wyobra?ni ? My?lisz ?e po co cipsoft zrobi? pixele o id 957 ,956 , 947 ;x Nie kalecz tak tych dach?w.
Moim zdaniem , to wszystko ?mierdzi RL tibi?.
Ocena 6/10

Prace ?adne lecz za bardzo "kwadratowe"(Te pierwsze).
Moja Ocena: 8/10
D?ugo siedzisz w mapperstwie?
Poka? mi kwadrat, to porozmawiamy.

Omg. !!!! Rozwala mnie jak kto? robi takie dachy , cz?owieku czy ty nie masz wyobra?ni ? My?lisz ?e po co cipsoft zrobi? pixele o id 957 ,956 , 947 ;x Nie kalecz tak tych dach?w.
Moim zdaniem , to wszystko ?mierdzi RL tibi?.
Ocena 6/10
Nie wiem co Ci ?mierdzi RL Tibi? "cz?owieku"? Tak poza tym, czy jest jaki? przymus u?ywania tych dach?w o id 957, 956, 947? Nie, nie ma. Mi akurat nie pasowa?y, wi?c ich nie u?y?em. Nie mam wyobra?ni? Poka? mi co? swojego, porozmawiamy.

Tak na od?wie?enie galerii:

fbkldc.png

Wiem, nieuko?czone i za pewne nic specjalnego, ale ?eby galeria nie sta?a pusta :P.

@up
Opcja edit nie boli.
Bardzo si? postara?e? od tamtego czasu.Wszystko ?adnie robisz w RAW i to jest du?y plus dla Ciebie.Twoja ostatnia praca nie jest doko?cza, jak sam stwierdzi?e?.Ale mi si? bardzo podoba.Czekam a? j? wyko?czysz i bardziej jeszcze j? oceni?.

Ostatnia praca ca?kiem pomys?owa, chce widzie? ko?cowe wyko?czenie, troch? walisz ?mieci wsz?dzie, pod?o?e wydaje si? takie jednolite, u?y?bym wi?cej br?zowego gruzu i postara? si? jako? wymiesza? to pod?o?e. Tak pomys? niez?y, jak wspomnia?em czekam na ko?cowy efekt.

lalala co to za cudo pieknie wsystko ladne!
takie krajobaztyczne i piekne@
moja ocena 10/10
a te zdjecia do czego sa ?
skapie troche od tych na goze
nie ma kwadratuw
ladne zastosowane elementy
peknie dobrane
no nicio ujac a nic odjoc
Pozdrawim ;) ***

Ostatnia edycja:

Na pocz?tku ?adny kszta?t owej wyspy, lecz co g??bia to robi?e? ju? powoli takie o?miorniczki. Detalizacja jak na ten rodzaj klimatu jest powalaj?co przepi?kna, czekam na to a? wydetalujesz i doko?czysz g?ry i na prawde b?dzie si? czym zachwyca?.
Pozdrawiam!

Widz?, ?e dobry kamufla? obra?em, jak mo?na zbanowa? Simivara, jak ToNieSimi? : O

Ps. Czekam na komenty.

Jaja sobie robisz, pokaza?e? jak?? oaze, kt?r? zrobi? mo?na w 5 minut. Chuj wie co to jest i my?lisz, ?e otrzymasz setki pozytywnych komentarzy, b??d - wybierz inn? droge kochanie.

Jaja sobie robisz, pokaza?e? jak?? oaze, kt?r? zrobi? mo?na w 5 minut. Chuj wie co to jest i my?lisz, ?e otrzymasz setki pozytywnych komentarzy, b??d - wybierz inn? droge kochanie.
Czy ja pisa?em, ?e komentarze maj? by? pozytywne? Czekam na jakiekolwiek komentarze z uzasadnieniem kotku, a nie "dobre 6/10" tylko w celu nabicia postu.

Nie wszyscy s? tak zajebi?ci jak ty, ?e robi? takie mega hiper zajebiste mapy w tak super kr?tkim czasie. Dzi?ki, cze??.

btw. zr?b t? oaz? w 5 minut, czekam...

Wed?ug mnie praca nawet jest fajna, s? urozmaicenia r??nego typu(kamyczki, k??bki,krzaki), fajnie si? prezentuj? lecz szkoda, ?e jest tak ma?a, czekam na dalsze prac?.

Status
Zamknięty.
Do góry